0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις με κάλεσαν για ολοήμερο Χαλκιδική. Είμαι σειρά 60+στον πίνακα των ωρομισθίων.
Παράθεση από: sofiam στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 02:08:21 pmΜόλις με κάλεσαν για ολοήμερο Χαλκιδική. Είμαι σειρά 60+στον πίνακα των ωρομισθίων.Μου είπαν ότι υπάρχουν ώρες σε διάφορα ολοήμερα σχολεία π.χ. βόρεια Χαλκιδική (Αρναία, Αγ. Νικόλαο κτλ) αλλά και Μουδανιά (4 ώρες μόνο). Θα πρέπει να τα βάλουν σε ομάδες αλλά δεν ήξερε και η ίδια ποια σχολεία θα προσφερθούν τελικά μαζί γιατί μπορεί, όπως μου είπε, κάποιες ώρες να τις καλύψουν και οι μόνιμοι. Θα επιδιώξουν πάντως να δώσουν 12ωρα. Οσον αφορά τους αναπληρωτές δεν ξέρουν τίποτα.
Νομίζω ότι κάθε χρόνο μπαίνουν μόνιμοι ώστε να καλύπτουν ωράριο. Η Ανατ. Θεσ/νίκη, για παράδειγμα, έμαθα πρόσφατα ότι το κάνει καιρό αυτό. Το θέμα είναι γιατί τόσοι πολλοί στη Χαλκιδική (ή όπου αλλού) ώστε να χρειάζονται και ώρες από ολοήμερα για να καλύψουν το ωράριό τους. Γιατί, έτσι αλυσιδωτά πάει μετά και μαζεύονται όλοι με αποσπάσεις στα αστικά κέντρα, μένουν κενές θέσεις στα νησάκια-χωριουδάκια-άκρη του κόσμου, αναπληρωτές ή περισσότερους μόνιμους ΔΕΝ έχουν χρήματα για να προσλάβουν και στο τέλος μένουν σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς και άλλα όπου το προσωπικό περισσεύει κιόλας. Τι ωραία!
hello everyone! περιμένω τόσες μέρες να με ειδοποιήσουν ωρομίσθια και τίποτα. σειρά 100 περίπου, κεντρική μακεδονία. panickos σε ποια σειρά είσαι? να ελπίζω για Δυτ. Θεσσαλονίκη?