0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα σου πω μόνο ότι στην ΔΔΕ που αναφέρεσαι, σήμερα τα παιδιά ενός σχολείου άρχισαν κατάληψη με βασικό αίτημα, να μη συνεχίσει βιολόγος να διδάσκει φυσική!
μερικά από αυτά που θα μπορούσαμε να παλέψουμε είναι α) τα απαράδεκτα μονόωρα της
Πώς είναι δυνατόν σήμερα ,με τα τεράστια οικολογικά προβλήματα του πλανήτη να έχουμε μόνο στη
Δεν είχα και δεν έχω σκοπό να μπω στην ουσία του θέματος και της αντιπαράθεσης που έχετε μεταξύ σας.
...όταν διαφωνούμε θεωρούμε ότι τους κατευθύνουν.
Μόλις προχτές ανακάλυψα ότι μαθήτριά μου της Γ' Λυκείου, στην καρδιά της Αθήνας, πίστευε ότι πλύση με κόκα κόλα μετά το σεξ προσφέρει αντισύλληψη!!! Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή όχι.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:42:11 pmΔεν είχα και δεν έχω σκοπό να μπω στην ουσία του θέματος και της αντιπαράθεσης που έχετε μεταξύ σας. Φίλε μου πού την είδες την αντιπαράθεση; Ο καθένας λέει την άποψή του. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε.Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:42:11 pm...όταν διαφωνούμε θεωρούμε ότι τους κατευθύνουν. Το ότι οι καταλήψεις είναι κατευθυνόμενες στα σχολεία είναι κάτι με το οποίο συμφωνούν όλοι οι συνάδελφοι, γονείς κλπ. Το αν διαφωνείς εσύ είναι άλλο θέμα.
Παράθεση από: Marelex στις Σεπτεμβρίου 20, 2009, 11:19:50 pmΜόλις προχτές ανακάλυψα ότι μαθήτριά μου της Γ' Λυκείου, στην καρδιά της Αθήνας, πίστευε ότι πλύση με κόκα κόλα μετά το σεξ προσφέρει αντισύλληψη!!! Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή όχι. Έχω ανοίξει θέμα για συγκέντρωση κοτσάνων εδώ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=14835.0Θα είχε πλάκα συνάδελφοι να φτιάξουμε ένα ...κοτσανολόγιο βιολογίας Περιμένω τη συμμετοχή σας.
Ο κάθε ένας πρέπει να διδάσκει αυτό που σπούδασε.Αυτό διδάχτηκε,αυτό είναι δίκαιο και για τους συναδέλφους των άλλων τμημάτων.
Το θέμα όμως είναι ότι οι φυσικοί εύκολα συμπληρώνουν ωράριο σε ένα σχολείο,συνεπώς είναι πολύ λιγότεροι από τους βιολόγους που για να συμπληρώσουν ωράριο στο ίδιο σχολείο,αφού βαριούνται να τρέχουν σε άλλο,διδάσκουν μαθήματα β ανάθεσης.