0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι γίνεται με τα Ψηφιακά Συστήματα? Εξακολουθούμε να έχουμε παιδαγωγική προτεραιότητα έναντι των άλλων? Ρωτάω γιατί τελειώνω φέτος (με το καλό) και πολλά ακούγονται στην σχολή. Πως τελικά θα σταματήσουν να υπάρχουν καθηγητικές σχολές γενικά, πως πρέπει να πάμε σε ΤΕΙ να πάρουμε εκπαιδευτικό πιστοποιητικό (!!!!!). Εμείς ήρθαμε στην Διδακτική των Ψηφιακών ακριβώς για αυτόν το λόγο, για να γίνουμε καθηγητές (εγώ τουλάχιστον).
Εξηγείστε μου: 1.εάν ο απόφοιτος μεταπτυχιακού στις επιστήμες της αγωγής παρακολουθήσει και το σεμινάριο επιμόρφωσης, μοριοδοτείται έξτρα και άρα έχει 4,5 μόρια;2. Εάν κάποιος έχει άσχετο μεταπτυχιακό (άρα 2 μόρια σύμφωνα με το νόμο) και παρακολουθήσει το σεμινάριο επιμόρφωσης, παίρνει πέρα από επάρκεια και άλλα 2 μόρια; Άρα σύνολο 4;3. Εάν στην πρώτη ερώτηση απαντήσατε ΟΧΙ και στη δέυτερη ΝΑΙ, δεν νομίζετε ότι αδικούνται όσοι φοίτησαν σε μεταπτυχιακά προγράμματα στις επιστήμες της αγωγής έναντι αυτών που ξεμπέρδεψαν με ένα σεμινάριο και πήραν 2 ολόκληρα μόρια; Αυτά... ελπίζω να μην σας κούρασα..... περιμένω τις γνώμες σας και εάν είναι δυνατό κάτι επίσημο που να απαντάει σοβαρα στους προβληματισμούς μου.
Παράθεση από: daskalitsa στις Μάρτιος 14, 2011, 06:41:22 μμΕξηγείστε μου: 1.εάν ο απόφοιτος μεταπτυχιακού στις επιστήμες της αγωγής παρακολουθήσει και το σεμινάριο επιμόρφωσης, μοριοδοτείται έξτρα και άρα έχει 4,5 μόρια;2. Εάν κάποιος έχει άσχετο μεταπτυχιακό (άρα 2 μόρια σύμφωνα με το νόμο) και παρακολουθήσει το σεμινάριο επιμόρφωσης, παίρνει πέρα από επάρκεια και άλλα 2 μόρια; Άρα σύνολο 4;3. Εάν στην πρώτη ερώτηση απαντήσατε ΟΧΙ και στη δέυτερη ΝΑΙ, δεν νομίζετε ότι αδικούνται όσοι φοίτησαν σε μεταπτυχιακά προγράμματα στις επιστήμες της αγωγής έναντι αυτών που ξεμπέρδεψαν με ένα σεμινάριο και πήραν 2 ολόκληρα μόρια; Αυτά... ελπίζω να μην σας κούρασα..... περιμένω τις γνώμες σας και εάν είναι δυνατό κάτι επίσημο που να απαντάει σοβαρα στους προβληματισμούς μου.Δεν νομίζεις ότι όσοι πήραν μεταπτυχιακό στις επιστήμες της αγωγής αδικούν όλους τους συναδέλφους τους που δεν κατέχουν παιδ. επάρκεια ; Προσπαθείτε να βλέπετε τα πράγματα από όλες τις οπτικές γωνίες.Στο θέμα τώρα τα +2 μόρια έτσι όπως γράφεται θα μπορούσε να σημαίνει πολλά, π.χ. μπορεί να αναφέρεται μόνο στους μόνιμους εκπαιδευτικούς και να μην έχει καν σχέση με τον Α.Σ.Ε.Π. Ας περιμένουμε διευκρινήσεις για να μπορουμε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.
Δείτε εδώ την ολοκληρωμένη πρόταση της ΠΕΚΑΠ για την Πληροφορική στο Νέο Λύκειο:http://pekap.posterous.com/41050822