0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως group στο facebook υπήρχε απο παλιά και αν θέλετε μπορούμε να το ζωντανέψουμε και πάλι http://www.facebook.com/group.php?gid=39911821787
Παράθεση από: Χριστίνα στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 05:29:29 pmΠάντως group στο facebook υπήρχε απο παλιά και αν θέλετε μπορούμε να το ζωντανέψουμε και πάλι http://www.facebook.com/group.php?gid=39911821787Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε σχετική βοήθεια Χριστίνα επικοινωνείστε μαζί μου.
Ούτε εγώ έχω facebook αλλά είμαι διατεθειμένος να αγωνιστώ κυρίως έξω από το διαδίκτυο.Σχετικά με μια αναφορά της solero, όποιος είναι τόσο τυχοδιώκτης που να τον ενδιαφέρει απλά να βγει καθαρός άλλη μια χρονιά τότε δεν έχει καταλάβει ότι οι "καλές" για αυτόν χρονιές απλώς τελειώνουν!Είτε μας πάρουν είτε όχι, είτε είμαστε στην 4η θέση είτε στην 444η πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας.Αν χάσουμε θα είμαστε στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα ή σε αυτό που πιθανολογούμε ότι θα είμαστε αύριο.Αν κερδίσουμε όμως; Ένα καλύτερο μέλλον για ΟΛΟΥΣ μας δεν θα έχει σημάνει;Συγνώμη για τη φλυαρία μου.
Παράθεση από: kapoioskapoukapote στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 07:09:15 pmΟύτε εγώ έχω facebook αλλά είμαι διατεθειμένος να αγωνιστώ κυρίως έξω από το διαδίκτυο.Σχετικά με μια αναφορά της solero, όποιος είναι τόσο τυχοδιώκτης που να τον ενδιαφέρει απλά να βγει καθαρός άλλη μια χρονιά τότε δεν έχει καταλάβει ότι οι "καλές" για αυτόν χρονιές απλώς τελειώνουν!Είτε μας πάρουν είτε όχι, είτε είμαστε στην 4η θέση είτε στην 444η πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας.Αν χάσουμε θα είμαστε στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα ή σε αυτό που πιθανολογούμε ότι θα είμαστε αύριο.Αν κερδίσουμε όμως; Ένα καλύτερο μέλλον για ΟΛΟΥΣ μας δεν θα έχει σημάνει;Συγνώμη για τη φλυαρία μου. Το facebook σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο μέσο επικοινωνίας. Είναι όμως μια αρχή και ένας τόπος συνάντηση (καλώς ή κακώς) όπου μπορούν να προστίθενται εύκολα νέα μέλη, μπορούμε να δημοσιεύουμε έγγραφα και προτάσεις και να τις σχολιάζουμε. Συν του οτι σε αυτό το group είναι ήδη μέλη αρκετοί Πληροφορικοί και δεν θα μπαίνουμε στον κόπο να συγκεντρώσουμε κόσμο απο την αρχή. Και εννοείται πως βασικός στόχος είναι οι αγώνες εκτός διαδικτύου... Οποιαδήποτε άλλη πρόταση όμως είναι καλοδεχούμενη.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τα βάζετε με τους δασκάλους. Αν υπάρχει ένας κλάδος με τον οποίο πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις αυτοί είναι οι δάσκαλοι. Αν θέλουν οι δάσκαλοι να μην μπούμε στα δημοτικά, δεν πρόκειται να μπούμε. Εντασσουν το μάθημα ΤΠΕ στο πλαίσιο των άλλων μαθημάτων και τελείωσε η δουλεια. Η μόνο οδός είναι η διπλωματία. Δείξτε τους ότι πραγματικά θα έχουν κέρδος απο την παρουσία μας στα σχολεία, ότι η ζωή τους θα είναι ευκολότερη.Δυστυχώς πολλοί μόνιμοι πληροφορικοί βλέπουν τα δημοτικά σαν χώσιμο γιατί έχουν συνηθίσει αλλιώς στη δ/θμια. Οι 7-8 στους 10 μόνιμους πιστεύω ότι δεν θέλουν να μεταταγούν στην π/θμια αν τους δοθεί η ευκαιρία.Απο νομικής πλευράς δεν πιστεύω να υπάρχει διέξοδος. Διπλωματία...
Παράθεση από: ekalaitz στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 05:26:43 pmΑυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τα βάζετε με τους δασκάλους. Αν υπάρχει ένας κλάδος με τον οποίο πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις αυτοί είναι οι δάσκαλοι. Αν θέλουν οι δάσκαλοι να μην μπούμε στα δημοτικά, δεν πρόκειται να μπούμε. Εντασσουν το μάθημα ΤΠΕ στο πλαίσιο των άλλων μαθημάτων και τελείωσε η δουλεια. Η μόνο οδός είναι η διπλωματία. Δείξτε τους ότι πραγματικά θα έχουν κέρδος απο την παρουσία μας στα σχολεία, ότι η ζωή τους θα είναι ευκολότερη.Δυστυχώς πολλοί μόνιμοι πληροφορικοί βλέπουν τα δημοτικά σαν χώσιμο γιατί έχουν συνηθίσει αλλιώς στη δ/θμια. Οι 7-8 στους 10 μόνιμους πιστεύω ότι δεν θέλουν να μεταταγούν στην π/θμια αν τους δοθεί η ευκαιρία.Απο νομικής πλευράς δεν πιστεύω να υπάρχει διέξοδος. Διπλωματία...Συγγνώμη αλλά τι είναι το δημοτικό αγαπητέ....τσιφλίκι των δασκάλων;Οι δάσκαλοι δηλαδή αποφασίζουν ποιες ειδικότητες θα διδάσκουν στο δημοτικό και ποιες θα διαλέξουν να διδάσκουν αυτοί;Την παλεύουμε ρε παιδιά;Τι αναχρονιστικές/low level αντιλήψεις είναι αυτές;;Πίστεψε με αν οι δάσκαλοι και η κάθε <<συντεχνία>> μπορούσαν να διδάσκουν και στην δευτεροβάθμια θα το επεδίωκαν,να είσαι σίγουρος γι'αυτό.Ποια διπλωματία( ; )...ο κάθε κλάδος την πάρτη του κοιτάζει,πλάκα κάνουμε;;Υπάρχει όμως μια διαφορά...εμείς μιλάμε για τ'αυτονόητο και όχι να διδάξουμε μαθήματα άλλων ειδικοτήτων όπως έχουν κάνει πολλάκις/ουκ ολίγες φορές μερικοί κλάδοι εις βάρος μας στο παρελθόν.Φιλικά!
Ε τότε θα φάμε πόρτα αγαπητέ μου γιατί ότι κ αν κάνουμε δε θα είναι ποτέ αρκετό
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 10:42:34 pmΕ τότε θα φάμε πόρτα αγαπητέ μου γιατί ότι κ αν κάνουμε δε θα είναι ποτέ αρκετό φιλικα φιλε παραιτησου και ψαξε αλλου για δουλεια.
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 10:42:34 pmΕ τότε θα φάμε πόρτα αγαπητέ μου γιατί ότι κ αν κάνουμε δε θα είναι ποτέ αρκετό Δε νομίζω να φάμε πόρτα, στο τέλος πιστεύω ότι θα μπουν οι πληροφορικοί στο δημοτικό. Ο ρόλος τους δε ξέρω ποιος ακριβώς θα είναι. Το ρόλος τους θα τον καθορίσουν οι δάσκαλοι. Η ΔΟΕ έχει πολύ μεγάλη επιρροή και αν μπορεί να επιρεάσει αποφάσεις θα το κάνει. Και στην τελική το υπουργείο θα ακούσει τους συμβούλους των δασκάλων για το πως πρέπει να διδάσκεται το μάθημα ΤΠΕ και ποιος θα είναι ο ρόλος (αν υπάρξει τελικά) του πληροφορικού.
Παράθεση από: elia στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 07:29:35 pmΠαράθεση από: Χριστίνα στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 05:29:29 pmΠάντως group στο facebook υπήρχε απο παλιά και αν θέλετε μπορούμε να το ζωντανέψουμε και πάλι http://www.facebook.com/group.php?gid=39911821787Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε σχετική βοήθεια Χριστίνα επικοινωνείστε μαζί μου.elia είπα και στον Αλέξανδρο αν μπορείτε εσείς να μετατρέψετε με κάποιο τρόπο αυτόματα το group στο νέο format του facebook για να ξεκινήσουμε και πάλι τις συζητήσεις σε ένα πιο "σύγχρονο" περιβάλλον. Μετά ξεκινάμε με προτάσεις....υπάρχουν και έτοιμα κείμενα αν δεν κάνω λάθος..