0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sorry, αλλά γιατί το ψάχνεις τόοοοοσο πολύ? ΝΑΙ, είναι ένας λόγος...εσένα η ασφάλεια και η μονιμότητα σε χαλάει? ? ?
Το κακό έχει παραγίνει στο δημόσιο. Όλοι θέλουν να μπουν για το αραλίκι και την ασφάλεια και για το γεγονός ότι τα ξύνω και κανείς δεν μου λέει τίποτα. και φαίνεται να είναι ο κύριος λόγος... δυστυχώς...Χρειάζεται ένα ταρακούνημα ώστε το δημόσιο να είναι η έσχατη λύση, να μην το θέλει κανείς και να παρακαλάει κάποιος να ΜΗΝ πάει. Γιατί ο Έλληνας δεν κάνει για δημόσιο!
Παράθεση από: nesaneir στις Οκτωβρίου 05, 2011, 03:36:59 pmSorry, αλλά γιατί το ψάχνεις τόοοοοσο πολύ? ΝΑΙ, είναι ένας λόγος...εσένα η ασφάλεια και η μονιμότητα σε χαλάει? ? ?Το κακό έχει παραγίνει στο δημόσιο. Όλοι θέλουν να μπουν για το αραλίκι και την ασφάλεια και για το γεγονός ότι τα ξύνω και κανείς δεν μου λέει τίποτα. και φαίνεται να είναι ο κύριος λόγος... δυστυχώς...Χρειάζεται ένα ταρακούνημα ώστε το δημόσιο να είναι η έσχατη λύση, να μην το θέλει κανείς και να παρακαλάει κάποιος να ΜΗΝ πάει. Γιατί ο Έλληνας δεν κάνει για δημόσιο!
Και μία υποσημείωση για το πως φτάσαμε εδώ: Τα τελευταία 3 χρόνια έχω εργαστεί τα 2 ως ωρομίσθιος με 23 και 22 ώρες (Α/ΘΜΙΑ+
Παράθεση από: gr_geo στις Οκτωβρίου 05, 2011, 08:07:44 pmΚαι μία υποσημείωση για το πως φτάσαμε εδώ: Τα τελευταία 3 χρόνια έχω εργαστεί τα 2 ως ωρομίσθιος με 23 και 22 ώρες (Α/ΘΜΙΑ+
Παράθεση από: elia στις Οκτωβρίου 06, 2011, 09:44:33 amΠαράθεση από: gr_geo στις Οκτωβρίου 05, 2011, 08:07:44 pmΚαι μία υποσημείωση για το πως φτάσαμε εδώ: Τα τελευταία 3 χρόνια έχω εργαστεί τα 2 ως ωρομίσθιος με 23 και 22 ώρες (Α/ΘΜΙΑ+
απλά όταν κάποιοι τεχνολόγοι απο εμας παίρνουν ένα προβάδισμα (άδικο τις περισσότερες φορές, δες ΠΕΙΡΑΙΑ) τότε λεν το δικαιούνται και στρέφονται εναντίων των υπολοίπων (βαζω και τους ΑΣΠΑΙΤΑΔΕΣ ΜΕΣΑ)...... όταν όμως τους αφερούν ένα προνόμιο (πχ προϋπηρεσία ή μείωση αναπληρωτών και διορισμών) τότε λένε πάμε όλοι μαζί για να αγωνιστούμε ...... και υπονοούν "για να διοοριστώ εγώ θύμα και κορόιδο" εεεεε οχι δεν παει ετσι