0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού όλοι οι ΠΕ20 που έχουν περάσει τη βάση έχουν διοριστεί! Ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι παιδαγωγική επάρκεια. Επίσης μπορείς εύκολα να περάσεις στην ΑΣΠΑΙΤΕ και να πάρεις την επάρκεια. Ένας ΠΕ19 χρειάζεται οπωσδήποτε μεταπτυχιακό και 2 ξένες γλώσσες για να περάσει ΑΣΠΑΙΤΕ. Εσύ αρκεί να έχεις 2 ξένες γλώσσες.
Παράθεση από: gpapage στις Οκτώβριος 07, 2011, 01:48:35 μμΑφού όλοι οι ΠΕ20 που έχουν περάσει τη βάση έχουν διοριστεί! Ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι παιδαγωγική επάρκεια. Επίσης μπορείς εύκολα να περάσεις στην ΑΣΠΑΙΤΕ και να πάρεις την επάρκεια. Ένας ΠΕ19 χρειάζεται οπωσδήποτε μεταπτυχιακό και 2 ξένες γλώσσες για να περάσει ΑΣΠΑΙΤΕ. Εσύ αρκεί να έχεις 2 ξένες γλώσσες.Δηλαδή αν εγώ, που έχω π.χ. 2 ξένες γλώσσες και 1,2,3,4,5,6 (διαλεξε και πάρε) χρόνια εργασίας σε σχολεία, κάνω αίτηση στην ΑΣΠΑΙΤΕ για το ΕΠΑΙΚ μαζί με κάποιον που έχει επίσης 2 γλώσσες, αλλά μόλις έχει πάρει το πτυχίο του, χαίρομαι;;;Για κοίτα καλύτερα τα κριτήρια βαθμολόγησης. Καθόλου απίθανο να δεκτούν το νέο, απλά και μόνο γιατί μπορεί να έχει βαθμό πτυχίου 0,01 μεγαλύτερο από εμένα κι ας μην έχει περάσει καν έξω από σχολείο.
Από περιέργεια ήθελα να μάθω, αυτοί που πιστεύουν ότι κάποιοι επικαλούμαστε ενότητα και μαχητικότητα από συμφέρον προσωπικό, τι προτείνουν να γίνει;Σε τελείως φιλικό και πρόχειρο στυλ, τι αξιώσεις έχετε;
Παράθεση από: kapoioskapoukapote στις Οκτώβριος 07, 2011, 02:28:54 μμΑπό περιέργεια ήθελα να μάθω, αυτοί που πιστεύουν ότι κάποιοι επικαλούμαστε ενότητα και μαχητικότητα από συμφέρον προσωπικό, τι προτείνουν να γίνει;Σε τελείως φιλικό και πρόχειρο στυλ, τι αξιώσεις έχετε;Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία απολύτως αξίωση, πάμε γι' άλλα (θα το παλέψουμε τουλάχιστον). Το μόνο που ευελπιστώ τώρα πια είναι να έχω έστω μία μίζερη ωρομισθιοδουλίτσα για 1-2 χρόνια ακόμα, μέχρι να μπορέσω να κάνω κάτι άλλο, οτιδήποτε ..... αν δεν χρειάζεται καν να πλησιάζω σε Η/Υ ακόμα καλύτερα!Σιχάθηκα τόσα χρόνια πια.....Σας εύχομαι καλό διορισμό!
Δηλαδή αν εγώ, που έχω π.χ. 2 ξένες γλώσσες και 1,2,3,4,5,6 (διαλεξε και πάρε) χρόνια εργασίας σε σχολεία, κάνω αίτηση στην ΑΣΠΑΙΤΕ για το ΕΠΠΑΙΚ μαζί με κάποιον που έχει επίσης 2 γλώσσες, αλλά μόλις έχει πάρει το πτυχίο του, χαίρομαι;;;Για κοίτα καλύτερα τα κριτήρια βαθμολόγησης. Καθόλου απίθανο να δεκτούν το νέο, απλά και μόνο γιατί μπορεί να έχει βαθμό πτυχίου 0,01 μεγαλύτερο από εμένα κι ας μην έχει περάσει καν έξω από σχολείο.
......................Είναι ο χρυσός κανόνας της προσφοράς και της ζήτησης, αλλά τα κριτήρια είναι εκ των προτέρων γνωστά σε όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν στη διαδικασία............................. Κι όταν τα γνωρίζεις όλα αυτά εκ των προτέρων δεν υπάρχει άδικο, γιατί ξέρεις τους κανόνες του παιχνιδιού.
Κάποιοι βέβαια εδώ βλέπουν την αδικία μέσα από το προσωπικό τους πρίσμα, κοντόφθαλμα και εγωκεντρικά...
evasp το κείμενο αυτό θα πρέπει να αποτελεί πυξίδα στη συζήτηση από δω και πέρα.Καμιά υπερβολή, καθαρές κουβέντες, οδηγός για το που πάμε και γιατί πρέπει να αγωνιστούμε
αδιαφορούν παντελώς για το συλλογικό συμφέρον σκεπτόμενοι πως επειδή ίσως πεθάνει η κατσίκα τους, καλύτερα να πεθάνει και η κατσίκα του γείτονα. Σ' αυτούς δεν έχω τίποτα να πω, καλύτερα ας σωπάσουν.
η κατσίκα σας τρώει από το κοινό μας χωράφι, και ααααααααν αφήσει τίποτα επιτρέπεται και στη δικιά μας να τσιμπήσει λίγο!
Παράθεση από: evasp στις Οκτώβριος 07, 2011, 05:08:08 μμ......................Είναι ο χρυσός κανόνας της προσφοράς και της ζήτησης, αλλά τα κριτήρια είναι εκ των προτέρων γνωστά σε όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν στη διαδικασία............................. Κι όταν τα γνωρίζεις όλα αυτά εκ των προτέρων δεν υπάρχει άδικο, γιατί ξέρεις τους κανόνες του παιχνιδιού.Ότι είναι αξιοκρατικό (λέμε τώρα) δεν σημαίνει ότι είναι και δίκαιο .... αξιοκρατικό είναι και το να μας διορίζουν βάση ύψους.................Παράθεση από: evasp στις Οκτώβριος 07, 2011, 05:08:08 μμΚάποιοι βέβαια εδώ βλέπουν την αδικία μέσα από το προσωπικό τους πρίσμα, κοντόφθαλμα και εγωκεντρικά... και τη δικαιοσύνη επίσης....Παράθεση από: kapoioskapoukapote στις Οκτώβριος 07, 2011, 05:17:12 μμevasp το κείμενο αυτό θα πρέπει να αποτελεί πυξίδα στη συζήτηση από δω και πέρα.Καμιά υπερβολή, καθαρές κουβέντες, οδηγός για το που πάμε και γιατί πρέπει να αγωνιστούμεΜ' αρέσει που τα βρίσκετε................Παράθεση από: evasp στις Οκτώβριος 07, 2011, 05:08:08 μμαδιαφορούν παντελώς για το συλλογικό συμφέρον σκεπτόμενοι πως επειδή ίσως πεθάνει η κατσίκα τους, καλύτερα να πεθάνει και η κατσίκα του γείτονα. Σ' αυτούς δεν έχω τίποτα να πω, καλύτερα ας σωπάσουν. η κατσίκα σας τρώει από το κοινό μας χωράφι, και ααααααααν αφήσει τίποτα επιτρέπεται και στη δικιά μας να τσιμπήσει λίγο!
Παράθεση από: elia στις Οκτώβριος 07, 2011, 05:25:09 μμη κατσίκα σας τρώει από το κοινό μας χωράφι, και ααααααααν αφήσει τίποτα επιτρέπεται και στη δικιά μας να τσιμπήσει λίγο!Και η κατσίκα των μονίμων τρώει από το δικό μου χωράφι και πιθανότατα να μην αφήσει τίποτα για μένα! Να εύχομαι να βγουν σε εργασιακή εφεδρεία μπας και πάρουν εμένα;;;