0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απ οτι ειδα εγω στους πινακες τους, λιγοι ειναι της ειδικης με πολλα μορια ανω των 22-23.αντε καμια 10αρια+
Παράθεση από: xarakara στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 10:16:24 amΠαράθεση από: kat73 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 11:14:26 pmΠαιδιά καλησπέρα!!!! θα σας κάνω μια ερώτηση λίγο κουφή .Τέτοια νομίζω δεν έχετε ξανακούσει, (μουτζώστε με αν θέλετε ελεύθερα) είμαι γύρω στο 70 (σύμφωνα με τον εκκαθαρισμένο πίνακα του sun) και απ' ό,τι φαίνεται θα ειμαι γ φάση. πρώτη επιλογή μου είναι γ ευβοίας.....συγκεκριμένο σχολείο όμως που ήθελα μάλλον καλύπτεται απο τη β φαση.( βλ.Σκύρος,όπου και μενω). για οικογενειακούς λόγους ειναι δυσκολο να παω στα υπολοιπα της ιδιας δευτεροβαθμιας υπάρχει κάποιος απο εσας λοιπον μεχρι το 70 που να το εχει στις πρωτες επιλογες του για να ελπιζω ότι δε θα είμαι εγω;;;;εχω βαλει δ ευβοιας 5η επιλογη.ποια μερη ειναι αυτα δεν ξερω.ελπιζω να μη με παρουν εκει.η σειρα μου στον καθαρο ειναι καπου στο 30xarakara,δ ευβοιας είναι Κάρυστος,Μαρμάρι,Στύρα......τα 2 πρώτα δίνουν 7 και το 3ο 9 μοριάκια αααχχχχχχχχ, δεν έβαζες και γ ευβοίας για να είμαι ήσυχη τώρα;;;
Παράθεση από: kat73 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 11:14:26 pmΠαιδιά καλησπέρα!!!! θα σας κάνω μια ερώτηση λίγο κουφή .Τέτοια νομίζω δεν έχετε ξανακούσει, (μουτζώστε με αν θέλετε ελεύθερα) είμαι γύρω στο 70 (σύμφωνα με τον εκκαθαρισμένο πίνακα του sun) και απ' ό,τι φαίνεται θα ειμαι γ φάση. πρώτη επιλογή μου είναι γ ευβοίας.....συγκεκριμένο σχολείο όμως που ήθελα μάλλον καλύπτεται απο τη β φαση.( βλ.Σκύρος,όπου και μενω). για οικογενειακούς λόγους ειναι δυσκολο να παω στα υπολοιπα της ιδιας δευτεροβαθμιας υπάρχει κάποιος απο εσας λοιπον μεχρι το 70 που να το εχει στις πρωτες επιλογες του για να ελπιζω ότι δε θα είμαι εγω;;;;εχω βαλει δ ευβοιας 5η επιλογη.ποια μερη ειναι αυτα δεν ξερω.ελπιζω να μη με παρουν εκει.η σειρα μου στον καθαρο ειναι καπου στο 30
Παιδιά καλησπέρα!!!! θα σας κάνω μια ερώτηση λίγο κουφή .Τέτοια νομίζω δεν έχετε ξανακούσει, (μουτζώστε με αν θέλετε ελεύθερα) είμαι γύρω στο 70 (σύμφωνα με τον εκκαθαρισμένο πίνακα του sun) και απ' ό,τι φαίνεται θα ειμαι γ φάση. πρώτη επιλογή μου είναι γ ευβοίας.....συγκεκριμένο σχολείο όμως που ήθελα μάλλον καλύπτεται απο τη β φαση.( βλ.Σκύρος,όπου και μενω). για οικογενειακούς λόγους ειναι δυσκολο να παω στα υπολοιπα της ιδιας δευτεροβαθμιας υπάρχει κάποιος απο εσας λοιπον μεχρι το 70 που να το εχει στις πρωτες επιλογες του για να ελπιζω ότι δε θα είμαι εγω;;;;
Παράθεση από: iamlost στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 10:47:20 amαπ οτι ειδα εγω στους πινακες τους, λιγοι ειναι της ειδικης με πολλα μορια ανω των 22-23.αντε καμια 10αρια+εγω κοιταξα απο τα 24,8 και πανω που με ενδιαφερει και ηταν 5-6 εκ των οποιων ο ενας ηταν και στον δικο μας πινακα.αλλα γυρω στα 22μορια ειδα αρκετους.μπες στο e-aitisi στους πινακες ειδικης αγωγης και δες οσοι εχουν μορια μεχρι τα δικα σου.μετα δες αν ειναι και στον δικο μας πινακα και αφαιρεσε τους
Παράθεση από: kat73 στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 10:42:04 amΠαράθεση από: xarakara στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 10:16:24 amΠαράθεση από: kat73 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 11:14:26 pmΠαιδιά καλησπέρα!!!! θα σας κάνω μια ερώτηση λίγο κουφή .Τέτοια νομίζω δεν έχετε ξανακούσει, (μουτζώστε με αν θέλετε ελεύθερα) είμαι γύρω στο 70 (σύμφωνα με τον εκκαθαρισμένο πίνακα του sun) και απ' ό,τι φαίνεται θα ειμαι γ φάση. πρώτη επιλογή μου είναι γ ευβοίας.....συγκεκριμένο σχολείο όμως που ήθελα μάλλον καλύπτεται απο τη β φαση.( βλ.Σκύρος,όπου και μενω). για οικογενειακούς λόγους ειναι δυσκολο να παω στα υπολοιπα της ιδιας δευτεροβαθμιας υπάρχει κάποιος απο εσας λοιπον μεχρι το 70 που να το εχει στις πρωτες επιλογες του για να ελπιζω ότι δε θα είμαι εγω;;;;εχω βαλει δ ευβοιας 5η επιλογη.ποια μερη ειναι αυτα δεν ξερω.ελπιζω να μη με παρουν εκει.η σειρα μου στον καθαρο ειναι καπου στο 30xarakara,δ ευβοιας είναι Κάρυστος,Μαρμάρι,Στύρα......τα 2 πρώτα δίνουν 7 και το 3ο 9 μοριάκια αααχχχχχχχχ, δεν έβαζες και γ ευβοίας για να είμαι ήσυχη τώρα;;; αν καταλαβα καλα εσυ θελεις να καλυφθουν τα κενα στην ευβοια , για να μην πας καπου εκτος απο γ ευβοιας.σωστα;
Λοιπόν 6 άτομα μέτρησα από τα 22 έως τα 24 μόρια που έφτασε η βάση της αναπλήρωσης στη
Παράθεση από: xarakara στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 10:57:32 amΠαράθεση από: iamlost στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 10:47:20 amαπ οτι ειδα εγω στους πινακες τους, λιγοι ειναι της ειδικης με πολλα μορια ανω των 22-23.αντε καμια 10αρια+εγω κοιταξα απο τα 24,8 και πανω που με ενδιαφερει και ηταν 5-6 εκ των οποιων ο ενας ηταν και στον δικο μας πινακα.αλλα γυρω στα 22μορια ειδα αρκετους.μπες στο e-aitisi στους πινακες ειδικης αγωγης και δες οσοι εχουν μορια μεχρι τα δικα σου.μετα δες αν ειναι και στον δικο μας πινακα και αφαιρεσε τουςγιατι δεν ειναι στο δικο μας πινακα? και εγω που ειμαι στα ιδια, με σενα 1 μετρησα.Α! και 1 τριτεκνο.....ασχετο....
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 10:31:12 amΚαλημέρα ομοιο-αναξιοπαθούντες συνάδελφοι! Να ρωτήσω κάτι, αν γνωρίζετε: Πόσους φιλολόγους παίρνουν συνήθως στην Α Φάση αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής; Ευχαριστω.νομιζω γυρω στα 100+
Καλημέρα ομοιο-αναξιοπαθούντες συνάδελφοι! Να ρωτήσω κάτι, αν γνωρίζετε: Πόσους φιλολόγους παίρνουν συνήθως στην Α Φάση αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής; Ευχαριστω.