0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα πως σας φαινεται η διαμαντοπουλου για υπουργος παιδειας?
Παράθεση από: STENNA στις Οκτωβρίου 06, 2009, 09:51:46 amκαλημερα πως σας φαινεται η διαμαντοπουλου για υπουργος παιδειας?παντως γνωριζει τα εκπαιδευτικα θεματα.Για τους οαεδιτες παντως απο πληροφοριες που εχω ηταν απολυτα συμφωνη με τη ρυθμιση.Θα δειξει.Ολοι πλεον θα κριθουν απο το εργο τους.Εγω συμπαθω πολυ και τη Δαμανακη και θα την ηθελα στο υπουργειο.Αληθεια πηρατε χαμπαρι οτι ο Λυκουρεντζος δε βγηκε;;;
Παράθεση από: GR στις Οκτωβρίου 06, 2009, 12:13:48 pmΠαράθεση από: STENNA στις Οκτωβρίου 06, 2009, 09:51:46 amκαλημερα πως σας φαινεται η διαμαντοπουλου για υπουργος παιδειας?παντως γνωριζει τα εκπαιδευτικα θεματα.Για τους οαεδιτες παντως απο πληροφοριες που εχω ηταν απολυτα συμφωνη με τη ρυθμιση.Θα δειξει.Ολοι πλεον θα κριθουν απο το εργο τους.Εγω συμπαθω πολυ και τη Δαμανακη και θα την ηθελα στο υπουργειο.Αληθεια πηρατε χαμπαρι οτι ο Λυκουρεντζος δε βγηκε;;;Είσαι σίγουρος ότι δεν βγήκε?Εγώ ήξερα ότι είναι πρώτος σε σταυρούς στην Αρκαδία.
ο αγαπημενος μας υφυπουργος βγηκε και μαλιστα με τεραστια διαφορα απ τον δευτερο. μαλλον η Αρκαδια εχει πολλους οαεδιτες!!!