*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φάση: ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 325910 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος laf

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Γ' Φάση: ΠΕ02
« Απάντηση #938 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 09:29:28 pm »
Κι εμείς (ΠΕ02), που περιμένουμε πρωινή ωρομισθία για λίγα μόρια, τι θα κάνουμε; Η πρωινή ωρομισθία αποτελεί σημαντικό βοήθημα για την ενίσχυση της προυπηρεσίας πολλών από εμάς που δεν έχουμε "μπάρμπα στην Κορώνη".

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:59:38 »

Αποσυνδεδεμένος zulte

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • dato tempore
    • Προφίλ
« Απάντηση #939 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 09:52:36 pm »
μα για τους ωρομισθιους κυριως ειναι αυτη η επιστολη

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #940 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 09:53:06 pm »
Σωστότατη η επιστολή!! Να αρχίσουμε να στέλνουμε με προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία μας??

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #941 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 09:53:26 pm »
η ωρομισθια οταν και εφοσον ειναι απαραιτητη δεν καταργειται και δε θα μπορουσε να καταργηθει. το να σπαει 21ωρο για να δοθει σε 2-3 ωρομισθιους ειναι απαραδεκτο και εξευτελιστικο. Τωρα αν καποιοι βολευονται συγκυριακα,αυτο δεν πρεπει να αφορα τον κλαδο των εκπαιδευτικων ως συνολο.Ας εχουμε υπ΄οψιν οτι ετσι θιγονται και υποβιβαζονται στο ταπεινωτικο αυτο εργασιακο καθεστως ατομα των οποιων τα μορια,ειτε απο ΑΣΕΠ ειτε απο προυπηρεσια ,θα επαρκουσαν για αναπληρωση και θιγονται μονον οσοι τυχαια βρισκονται σε σχολεια επειδη η περιοχη τους καλει ωρομισθιους με ελαχιστα μορια ή καλει ενω οι αλλες οχι.
Οσον αφορα την επιστολη που κατατεθηκε, ειναι καλη αλλα θεωρω οτι η επιστολη του aristos ειναι ακριβης και περιεκτικη χωρις να παραλειπει τιποτε. Ηδη εχει υπογραφει απο καποιον αριθμο συμμετεχοντων στο φορουμ , το μονο που χρειαζεται ειναι να υπογραψουν κι αλλοι. Αν ο aristoς συμφωνει ας την ξαναστειλουμε στη Διαμαντοπουλου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:59:38 »

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #942 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 09:55:35 pm »
Μόνο να σταλεί γρήγορα... :(Πόση άλλη υπομονή.... :( >:(

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #943 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 07:12:34 am »
η ωρομισθια οταν και εφοσον ειναι απαραιτητη δεν καταργειται και δε θα μπορουσε να καταργηθει. το να σπαει 21ωρο για να δοθει σε 2-3 ωρομισθιους ειναι απαραδεκτο και εξευτελιστικο. Τωρα αν καποιοι βολευονται συγκυριακα,αυτο δεν πρεπει να αφορα τον κλαδο των εκπαιδευτικων ως συνολο.Ας εχουμε υπ΄οψιν οτι ετσι θιγονται και υποβιβαζονται στο ταπεινωτικο αυτο εργασιακο καθεστως ατομα των οποιων τα μορια,ειτε απο ΑΣΕΠ ειτε απο προυπηρεσια ,θα επαρκουσαν για αναπληρωση και θιγονται μονον οσοι τυχαια βρισκονται σε σχολεια επειδη η περιοχη τους καλει ωρομισθιους με ελαχιστα μορια ή καλει ενω οι αλλες οχι.
Οσον αφορα την επιστολη που κατατεθηκε, ειναι καλη αλλα θεωρω οτι η επιστολη του aristos ειναι ακριβης και περιεκτικη χωρις να παραλειπει τιποτε. Ηδη εχει υπογραφει απο καποιον αριθμο συμμετεχοντων στο φορουμ , το μονο που χρειαζεται ειναι να υπογραψουν κι αλλοι. Αν ο aristoς συμφωνει ας την ξαναστειλουμε στη Διαμαντοπουλου

Όποιος άλλος θέλει να υπογράψει, ας μου στείλιει τα στοιχεία του, για να την ξαναστείλω.
Το έχω ήδη κάνει πάντως, την έχω στείλει δηλαδή και στη Διαμαντοπούλου, εκτός των άλλων ...
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #944 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 08:49:00 am »

Όποιος άλλος θέλει να υπογράψει, ας μου στείλιει τα στοιχεία του, για να την ξαναστείλω.
Το έχω ήδη κάνει πάντως, την έχω στείλει δηλαδή και στη Διαμαντοπούλου, εκτός των άλλων ...

Καλημέρα κι από μένα. aristos2 καλύτερα να ξαναστήλεις την επιστολή έστω κι αν έχει μόνο λίγες υπογραφές παραπάνω. Συνήθως όσο πιο στενός κορσές τους γίνεσαι τόσο πιο εύκολα πετυχαίνεις (αν είναι να πετύχεις κάτι).  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #945 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 09:52:04 am »
ΑΠΟ: 69 Αδιόριστους / μόνιμους                                            ΠΡΟΣ: Υπουργό Παιδείας,
          εκπαιδευτικούς                                                                    Δια
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2009, 12:53:23 pm από aristos2 »
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #946 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 10:04:53 am »
καλημερα!πολυ καλη η επιστολη ,αριστο!και μια πληροφορια.ο ευγενικος κυριουλης μου ειπε απο βδομαδα τα νεοτερα! :'(

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #947 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 10:06:12 am »
Eπειδή δεν έχει αναλάβει η νέα Κυβέρνηση, θα μ' ενημερώσουν το μεσημέρι για το mail της νέας Υπουργού και τότε θα την στείλω.
Όποιος άλλος επιθυμεί να υπογράψει να μου στείλει τα πλήρη στοιχεία του.
Αφού την στείλω στην Υπουργό, θα τη στείλω και σε Α
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος mother29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #948 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 10:55:03 am »
καλημερα και απο μενα παιδια, δηλαδη για τελος της εβδομαδας το ξεχναμε παλι???παντως και στην πολη μου ενω δημιουργηθηκε κενο για αναπληρωτη τελικα οι ωρες καλυφθηκαν εκ των εσω, δινοντας της ιστοριες στην καθηγητρια αγγλικων, η οποια κιολας αντεδρασε γιατι ουτε ηθελε να διαβαζει ουτε να ξεφτιλιζεται στους μαθητες, οπως ειπε, αλλα της εδειξαν το νομο για υποχρεωτικη δευτερη αναθεση....οσο θυμαμαι οτι φετος πληρωσα 300e για να εχω συγκεντρωμενη σε σημειωσεις την υλη της ιστοριας....

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #949 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 10:58:13 am »
Aρίστο και πάλι μπράβο για ό,τι έχεις κάνει έως τώρα. Ας πιέσουμε και ας ελπίσουμε να γίνει κάτι επιτέλους..

Αποσυνδεδεμένος mother29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #950 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 11:01:35 am »
το ορθογραφικο μου ξεφυγε....επισης χθες μιλουσα με μια πιθτσιρικα φιλολογο που μολις πηρε πτυχιο και παλευει να μπει στην πδσ αλλα και φετος μενει εκτος γιατι ετσι....με τι κριτηρια τελικα καλουν στην πδσ???γιατι και εγω θυμαμαι τοσα χρονια παροτι επιτυχουσα 2 φορες τοτε να παιρνω ελαχιστες ωρες, ενω πιο μεγαλες και πιο παλιες καθηγητριες, αποτυχουσες, να απαιτουν πολλες ωρες γιατι ειναι κοντα στο διορισμο....καθε χρονο τσακωνομουν στη δευτεροβαθμια και απαντηση δεν επαιρνα, απλως λιγες ωρες για να το βουλωνω...ρε παιδια εδω δεν μπορει να γινει καταγγελια με ποια κριτηρια τελοσπαντων γινονται οι προσληψεις?????σορυ αν σας κουρασα..

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #951 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 11:57:32 am »
Τωρα εγς αμα ρωτησω θα φανω πολυ χαζη???
Παιδια τωρα ποτε περιπου να περιμενουμε νεοτερα???
Δηλαδη....θα πρεπει να περιμενουμε νεες πιστωσεις...εγκριση απο το Υπουργειο Οικονομικων...εχει κανεις καμια πληροφορηση για το ποτε περιπου???
θα φτασει η μυωπία στα υψη.....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144