0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η ωρομισθια οταν και εφοσον ειναι απαραιτητη δεν καταργειται και δε θα μπορουσε να καταργηθει. το να σπαει 21ωρο για να δοθει σε 2-3 ωρομισθιους ειναι απαραδεκτο και εξευτελιστικο. Τωρα αν καποιοι βολευονται συγκυριακα,αυτο δεν πρεπει να αφορα τον κλαδο των εκπαιδευτικων ως συνολο.Ας εχουμε υπ΄οψιν οτι ετσι θιγονται και υποβιβαζονται στο ταπεινωτικο αυτο εργασιακο καθεστως ατομα των οποιων τα μορια,ειτε απο ΑΣΕΠ ειτε απο προυπηρεσια ,θα επαρκουσαν για αναπληρωση και θιγονται μονον οσοι τυχαια βρισκονται σε σχολεια επειδη η περιοχη τους καλει ωρομισθιους με ελαχιστα μορια ή καλει ενω οι αλλες οχι.Οσον αφορα την επιστολη που κατατεθηκε, ειναι καλη αλλα θεωρω οτι η επιστολη του aristos ειναι ακριβης και περιεκτικη χωρις να παραλειπει τιποτε. Ηδη εχει υπογραφει απο καποιον αριθμο συμμετεχοντων στο φορουμ , το μονο που χρειαζεται ειναι να υπογραψουν κι αλλοι. Αν ο aristoς συμφωνει ας την ξαναστειλουμε στη Διαμαντοπουλου
Παράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 06, 2009, 09:53:26 pmη ωρομισθια οταν και εφοσον ειναι απαραιτητη δεν καταργειται και δε θα μπορουσε να καταργηθει. το να σπαει 21ωρο για να δοθει σε 2-3 ωρομισθιους ειναι απαραδεκτο και εξευτελιστικο. Τωρα αν καποιοι βολευονται συγκυριακα,αυτο δεν πρεπει να αφορα τον κλαδο των εκπαιδευτικων ως συνολο.Ας εχουμε υπ΄οψιν οτι ετσι θιγονται και υποβιβαζονται στο ταπεινωτικο αυτο εργασιακο καθεστως ατομα των οποιων τα μορια,ειτε απο ΑΣΕΠ ειτε απο προυπηρεσια ,θα επαρκουσαν για αναπληρωση και θιγονται μονον οσοι τυχαια βρισκονται σε σχολεια επειδη η περιοχη τους καλει ωρομισθιους με ελαχιστα μορια ή καλει ενω οι αλλες οχι.Οσον αφορα την επιστολη που κατατεθηκε, ειναι καλη αλλα θεωρω οτι η επιστολη του aristos ειναι ακριβης και περιεκτικη χωρις να παραλειπει τιποτε. Ηδη εχει υπογραφει απο καποιον αριθμο συμμετεχοντων στο φορουμ , το μονο που χρειαζεται ειναι να υπογραψουν κι αλλοι. Αν ο aristoς συμφωνει ας την ξαναστειλουμε στη ΔιαμαντοπουλουΌποιος άλλος θέλει να υπογράψει, ας μου στείλιει τα στοιχεία του, για να την ξαναστείλω.Το έχω ήδη κάνει πάντως, την έχω στείλει δηλαδή και στη Διαμαντοπούλου, εκτός των άλλων ...