0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mother29 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 11:01:11 amεπισης τα σχολεια στη μεσσηνια συζητουν καταληψη απο δευτερα γιατι δεν εχουν βιβλια και καθηγητες(τελοσπαντων αυτες ειναι οι δικαιολογιες των παιδιων..).παντως αγαπημενοι μου συναδελφοι εχω παρει μια χαρα με το παγωμα της πδσ, με την εννοια οτι επιτελους να παιρνουν ατομα με αξιοκρατικες διαδικασιες βασει πινακα...............ημαρτον τοσα χρονια αυτη η καταστασαη, οποιος ειχε μπαρμπα στην κορωνη επαιρνε τα δεκαωρακια και οι υπολοιποι τον πο....ο....Το βρισκω παραλογο τουλαχιστον να μη γινει η Γ φαση μεχρι τη Δευτερα.Νομιζω οτι πρεπει να παρουμε μια στοιχειωδη απαντηση απο το Υπουργειο.Πολλες δευτεροβαθμιες με την αναμονη της φασης αυτης δεν καλουν ακομη ωρομισθιους.Δεν ειναι δυνατον να εχουμε πανω απο 20 μορια και να μη δουλευουμε ακομα.Εχουμε ξεπερασει θεωρω τα γαιδουρια σε υπομονη.Θα τηλεφωνησω στο υπουργειο και αν παρω καμια σωστη απαντηση θα σας ενημερωσω.
επισης τα σχολεια στη μεσσηνια συζητουν καταληψη απο δευτερα γιατι δεν εχουν βιβλια και καθηγητες(τελοσπαντων αυτες ειναι οι δικαιολογιες των παιδιων..).παντως αγαπημενοι μου συναδελφοι εχω παρει μια χαρα με το παγωμα της πδσ, με την εννοια οτι επιτελους να παιρνουν ατομα με αξιοκρατικες διαδικασιες βασει πινακα...............ημαρτον τοσα χρονια αυτη η καταστασαη, οποιος ειχε μπαρμπα στην κορωνη επαιρνε τα δεκαωρακια και οι υπολοιποι τον πο....ο....
Παράθεση από: GR στις Οκτωβρίου 09, 2009, 11:33:30 amΠαράθεση από: mother29 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 11:01:11 amεπισης τα σχολεια στη μεσσηνια συζητουν καταληψη απο δευτερα γιατι δεν εχουν βιβλια και καθηγητες(τελοσπαντων αυτες ειναι οι δικαιολογιες των παιδιων..).παντως αγαπημενοι μου συναδελφοι εχω παρει μια χαρα με το παγωμα της πδσ, με την εννοια οτι επιτελους να παιρνουν ατομα με αξιοκρατικες διαδικασιες βασει πινακα...............ημαρτον τοσα χρονια αυτη η καταστασαη, οποιος ειχε μπαρμπα στην κορωνη επαιρνε τα δεκαωρακια και οι υπολοιποι τον πο....ο....Το βρισκω παραλογο τουλαχιστον να μη γινει η Γ φαση μεχρι τη Δευτερα.Νομιζω οτι πρεπει να παρουμε μια στοιχειωδη απαντηση απο το Υπουργειο.Πολλες δευτεροβαθμιες με την αναμονη της φασης αυτης δεν καλουν ακομη ωρομισθιους.Δεν ειναι δυνατον να εχουμε πανω απο 20 μορια και να μη δουλευουμε ακομα.Εχουμε ξεπερασει θεωρω τα γαιδουρια σε υπομονη.Θα τηλεφωνησω στο υπουργειο και αν παρω καμια σωστη απαντηση θα σας ενημερωσω.Δυστυχώς Gr δε γνωρίζουν ακόμη τίποτα. Ενημερώνεται η νέα ηγεσία.Η όποια λογική έχει απομείνει λέει, πάντως, πως η ερχόμενη εβδομάδα θα φέρει και τη λύτρωση για πολλούς μέλλοντες αν/τές ή ασθμένοντες ωρομίσθιους!ΥΓ: ... ίσως και αυτά τα συμπαθή μουλάρια ...
η απαντηση σε μενα ηταν οτι θα γινει η φαση απο δευτερα
Παράθεση από: xarakara στις Οκτωβρίου 09, 2009, 11:34:53 amη απαντηση σε μενα ηταν οτι θα γινει η φαση απο δευτερα Χαrakara μήπως σου είπαν αριθμό αναπληρωτών ?