0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγγνωμη αλλα εχω συγχυστει με ολα αυτα που διαβαζω.το υπεπθ με μια κινηση εντυπωσιασμου (πυροτεχνημα) παριστανει το αξιοκρατικο ενεργωντας σπασμωδικα θετει ως μοναδικο κριτηριο την παλαιοτητα καταταξης του πτυχιου για προσληψη ωρομισθιων! δεν το ηξερα οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να καταριζει δικους του πινακες ωρομισθιων αναλογα με τα κριτηρια που θελει. .αν ειναι δυνατο να θεωρουμε αξιοκρατικο κατι τετοιο γιατι βολευει μερικους.υπαρχουν ηδη οι πινακες ωρομισθιων που ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι οι επισημοι πινακες του υπεπθ και με βαση αυτους προσλαμβανομαστε.η αλλαγη του συστηματος προσληψης απαιτει σχεδιασμο και διαλογο και οχι αποφασεις του ποδαριου.αυτη δεν ειναι προσθετη ειναι ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΑ!εγω προτεινω να γινου6νη και συμπληρωματικοι πινακες με βαση το υψος μας!και για να εξηγουμαι κατανοω αυτους που ειναι αρκετα παλιοι, αλλα ολοι οι υπολοιποι θα μεινουν απ΄εξω?ελεος
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 13, 2009, 12:01:05 amΠαράθεση από: che στις Οκτωβρίου 12, 2009, 11:58:20 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 12, 2009, 11:52:14 pmΟι προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτικών που θα απασχοληθούν στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη κατά το σχολ. έτος 2009-2010, θα γίνουν από συμπληρωματικό πίνακα, ο οποίος θα συνταχθεί από τις Δ/σεις Δ.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τους υποψηφίους δυνάμει της (δ) σχετικής Υπουργικής Απόφασης και στον οποίο θα καταταχθούν οι αιτούντες με βάση την ημερομηνία κτήσης του πτυχίου τους και σε περίπτωση σύμπτωσης της ημερομηνίας αυτής, με βάση το βαθμό του πτυχίου τους. Διαβάζετε με προσοχή και όχι κατά το δοκούν ...φιλε αριστο ρωτησα κατι με αφορμη το σχολιο της mother κι εσυ μου επικολλάς κατι που εχω διαβασει απειρες φορες . ...συγγνώμη αν σε λέρωσα ... :αυτος που νομίζεις οτι λερωσες λεγεται Στεφάνου Γρηγόρης και φρόντισε αν και γεροντακι να μη γινει μερος του αποστηματος
Παράθεση από: che στις Οκτωβρίου 12, 2009, 11:58:20 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 12, 2009, 11:52:14 pmΟι προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτικών που θα απασχοληθούν στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη κατά το σχολ. έτος 2009-2010, θα γίνουν από συμπληρωματικό πίνακα, ο οποίος θα συνταχθεί από τις Δ/σεις Δ.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τους υποψηφίους δυνάμει της (δ) σχετικής Υπουργικής Απόφασης και στον οποίο θα καταταχθούν οι αιτούντες με βάση την ημερομηνία κτήσης του πτυχίου τους και σε περίπτωση σύμπτωσης της ημερομηνίας αυτής, με βάση το βαθμό του πτυχίου τους. Διαβάζετε με προσοχή και όχι κατά το δοκούν ...φιλε αριστο ρωτησα κατι με αφορμη το σχολιο της mother κι εσυ μου επικολλάς κατι που εχω διαβασει απειρες φορες . ...συγγνώμη αν σε λέρωσα ... :
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 12, 2009, 11:52:14 pmΟι προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτικών που θα απασχοληθούν στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη κατά το σχολ. έτος 2009-2010, θα γίνουν από συμπληρωματικό πίνακα, ο οποίος θα συνταχθεί από τις Δ/σεις Δ.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τους υποψηφίους δυνάμει της (δ) σχετικής Υπουργικής Απόφασης και στον οποίο θα καταταχθούν οι αιτούντες με βάση την ημερομηνία κτήσης του πτυχίου τους και σε περίπτωση σύμπτωσης της ημερομηνίας αυτής, με βάση το βαθμό του πτυχίου τους. Διαβάζετε με προσοχή και όχι κατά το δοκούν ...φιλε αριστο ρωτησα κατι με αφορμη το σχολιο της mother κι εσυ μου επικολλάς κατι που εχω διαβασει απειρες φορες .
Οι προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτικών που θα απασχοληθούν στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη κατά το σχολ. έτος 2009-2010, θα γίνουν από συμπληρωματικό πίνακα, ο οποίος θα συνταχθεί από τις Δ/σεις Δ.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τους υποψηφίους δυνάμει της (δ) σχετικής Υπουργικής Απόφασης και στον οποίο θα καταταχθούν οι αιτούντες με βάση την ημερομηνία κτήσης του πτυχίου τους και σε περίπτωση σύμπτωσης της ημερομηνίας αυτής, με βάση το βαθμό του πτυχίου τους. Διαβάζετε με προσοχή και όχι κατά το δοκούν ...
Παράθεση από: mimelismoni στις Οκτωβρίου 13, 2009, 12:04:02 amσυγγνωμη αλλα εχω συγχυστει με ολα αυτα που διαβαζω.το υπεπθ με μια κινηση εντυπωσιασμου (πυροτεχνημα) παριστανει το αξιοκρατικο ενεργωντας σπασμωδικα θετει ως μοναδικο κριτηριο την παλαιοτητα καταταξης του πτυχιου για προσληψη ωρομισθιων! δεν το ηξερα οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να καταριζει δικους του πινακες ωρομισθιων αναλογα με τα κριτηρια που θελει. .αν ειναι δυνατο να θεωρουμε αξιοκρατικο κατι τετοιο γιατι βολευει μερικους.υπαρχουν ηδη οι πινακες ωρομισθιων που ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι οι επισημοι πινακες του υπεπθ και με βαση αυτους προσλαμβανομαστε.η αλλαγη του συστηματος προσληψης απαιτει σχεδιασμο και διαλογο και οχι αποφασεις του ποδαριου.αυτη δεν ειναι προσθετη ειναι ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΑ!εγω προτεινω να γινου6νη και συμπληρωματικοι πινακες με βαση το υψος μας!και για να εξηγουμαι κατανοω αυτους που ειναι αρκετα παλιοι, αλλα ολοι οι υπολοιποι θα μεινουν απ΄εξω?ελεοςΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠ ΕΞΩ.?δεν ενδιαφερομαι για εμενα, εγω ουτως η αλλως θα ειμαι ωρομισθια (με βαση τους ηδη υπαρχοντε πινακες)αλλα εδω μιλαμε για για νεους πινακες ωρομισθιων με βαση αυθαιρετα κριτηρια.το ξαναλεω πως υπαρχουν πινακες ωρομισθιων με βαση τους οποιους προσλαμβανομαστε συμφωνα με το νομο.ο,τι και να λες αυτοι οι πινακες δε θα ειναι αξιοκρατικοι, αλλο τι συμφερει σε μερικους.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΣΕΠ..ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΔΣ?Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ Ο
αυτη δεν ειναι προσθετη ειναι ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΑ!εγω προτεινω να γινου6νη και συμπληρωματικοι πινακες με βαση το υψος μας!και για να εξηγουμαι κατανοω αυτους που ειναι αρκετα παλιοι, αλλα ολοι οι υπολοιποι θα μεινουν απ΄εξω?ελεος
καλημέρα σε όλους...ελπίζω αυτή να είναι πραγματικά μια ΑΛΛΗ μέρα.Οντας στο όριο για ωρομισθία κ προ εποχής οαεδ για αναπλήρωση, θα με διευκόλυνε απίστευτα να συμπεριλαμβάνονται τα μόροα από επιτυχία στον Ασεπ. Δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω ότι η παλαιότηταείναι ένα κριτήριο ρε παιδιά. Κ το λεω έχοντας μπροστά μου στον πίνακα συναδέλφους με 5 ή 6 μόρια κ χωρίς επιτυχία στον Ασεπ, όπως εγώ, ο οποίος παρεπιμπτόντως, διαλέγει, δεν επιλέγει εκπαιδευτικούς!! Γιατί δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση ο 40άρης που έχει φάει τα χρόνια του στα ιδιαίτερα κ τα φροντιστήρια κ έχει λιώσει στο διάβασμα να θεωρείται λιγότερο ικανός πό τον 25άρη που μπορεί ακόμα να παπαγαλίσει, που δεν έχει οικογενειακά η οικονομικά προβλήματα ώστρε να τον αποσπούν από το διάβασμά του κ έχει κ τους γονείς να τον χρηματοδοτούν!!Επαναλαμβάνω, είμαι επιτυχούσα, με αρκετά μόρια πανω από τη βάση, αλλά -έλεος συνάδελφοι!!-το σωστό να λέγεται!!!Γεια σου ρε Αρίστο, δύναμη!!!Αγιε πέτρο τις ευλογίες σου...καλημέρα σας!!