*

Αποστολέας Θέμα: Γ φάση αναπληρωτών φυσικών  (Αναγνώστηκε 27172 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Γ φάση αναπληρωτών φυσικών
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 06:53:26 pm »
Μπααα... ''μηδεν εις το πηλικιον'' που λεει κι'ο (φερομενος ως) νεος πρωθυπουργος της χωρας...

Κι απ' την άλλη η Παπαρήγα, με το υπάλληλοι και υπάλληλες.... :) :) :)
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:11:34 »

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 11:02:14 am »
ξεπαγώνουν οι προσλήψεις από σήμερα..για να δούμε, θα καλέσουν αναπληρωτές;

Αποσυνδεδεμένος VarTas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 01:57:23 pm »
αντε να δουμε θα ξεπαγωσουν ή θα τις φησουν καταψυξη κανενα μηνα ακομη

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 09:10:19 am »
λέτε να καταργήσει ο Γιωργάκης το διορισμό με προϋπηρεσία???? Δε θα το αντέξω γιατί υπολόγιζα ότι του χρόνου διορίζομαι και δεν αντέχω και 6ο ΑΣΕΠ

"Θα ορίσει το ΑΣΕΠ ως τον μοναδικό τρόπο για την πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων στο κράτος και θα φροντίσει με αποφάσεις του να δείξει ότι εννοεί την αξιοκρατία και στις θέσεις μετακλητών ή πολιτικής ευθύνης.Σε ό,τι αφορά στις προσλήψεις, αυτές θα γίνονται με ετήσιο διαγωνισμό, στο πλαίσιο τριετούς, τουλάχιστον, προγραμματισμού." πηγή nonews

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:11:34 »

Αποσυνδεδεμένος rodolphe

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 01:58:50 am »
 Κάθε νέο μέτρο, πρέπει να λαμβάνει υπ' όψη τα πρόσωπα που στηριγμένα στην προηγούμενη κατάσταση έχουν επενδύσει με κόπο και θυσίες. Ο αιφνιδιασμός είναι κάτι που θα έπρεπε να απαγορεύεται, αλλά μέχρι τώρα βλέπουμε να αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού ενώ αυτό παίζεται, για να ικανοποιήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες (περίπτωση ΟΑΕΔ)

Όμως, το να επιβληθεί μακροπρόθεσμα ένας αξιοκρατικός τρόπος πρόσληψης, που απαλλαγμένος από τα δεκάδες παραθυράκια, θα επιτρέπει ευκολότερα στον κάθε υποψήφιο να διεκδικεί μια καλύτερη τύχη, εμένα με βρίσκει σύμφωνο.

'Όσο για την προϋπηρεσία, εννοείται πως θα πρέπει να απορροφηθούν με το ισχύον καθεστώς όσοι έχουν φτάσει κοντά στην πηγή - όχι αιφνιδιασμοί!

Αποσυνδεδεμένος VarTas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 12:38:39 pm »
καλημερα
συμφωνα με την διευθυνση δευτεροβαθμιας κοζανης δεν υπαρχουν κενα για ωρομισθιους σε α' κ β' κοζανης αλλα τα κενα που υπαρχουν επειδη ειναι για πολλες ωρες ζητησαν να τα καλυψουν με αναπληρωτες κ μαλιστα το εχουν ζητησει εδω κ πολυ καιρο

Αποσυνδεδεμένος mardz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 02:45:35 pm »
καλημερα
συμφωνα με την διευθυνση δευτεροβαθμιας κοζανης δεν υπαρχουν κενα για ωρομισθιους σε α' κ β' κοζανης αλλα τα κενα που υπαρχουν επειδη ειναι για πολλες ωρες ζητησαν να τα καλυψουν με αναπληρωτες κ μαλιστα το εχουν ζητησει εδω κ πολυ καιρο

ειμαι διαθεσιμος για οπου με καλεσει το καθηκον

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 03:06:14 pm »
παιδιά είμαι στη γ κοζάνης...το λέω για πολλοστή φορά στο forum, υπάρχουν 17 πλήρη κενά......φυσικών!!! άρα, 17 αναπληρωτές ή 34 ωρομίσθιοι...

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 11:34:53 pm »
σήμερα άρχισαν κοζάνη και πτολεμαΐδα καταλήψεις για έλλειψη φυσικών και μαθηματικών!!!

φυσικά και για άλλα τρελλά αιτήματα..... αλλά 1ο αίτημα, το οποίο δήλωσαν με συνέντευξη στα τοπικά κανάλια west και top μέσω επιτροπής εκπροσώπων μαθητών, είναι οι ελλείψεις αυτών των ειδικοτήτων και 2ο η καθυστέρηση της πδσ...τα άλλα θέματα είναι ως συνήθως "αστειότητες" ή δευτερεύουσας σημασίας!!!

Αποσυνδεδεμένος physicaest

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Koλωνακι (Πλατεια)1920
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 11:47:57 pm »
σήμερα άρχισαν κοζάνη και πτολεμαΐδα καταλήψεις για έλλειψη φυσικών και μαθηματικών!!!

φυσικά και για άλλα τρελλά αιτήματα..... αλλά 1ο αίτημα, το οποίο δήλωσαν με συνέντευξη στα τοπικά κανάλια west και top μέσω επιτροπής εκπροσώπων μαθητών, είναι οι ελλείψεις αυτών των ειδικοτήτων και 2ο η καθυστέρηση της πδσ...τα άλλα θέματα είναι ως συνήθως "αστειότητες" ή δευτερεύουσας σημασίας!!!

Πρεπει να κανουν αυριο μεθαυριο την γ φαση ανπληρωτων >:( Τι καθονται?? Πρεπει γρηγορα γιατι πολλοι με παλαιο πτυχιο θα βρισκονται στη γ φαση .Μην δεχτουν την ωρομισθια ή την ΠΔΣ και αργοτερα τους καλουν για αναπληρωση με αποτελεσμα να ταλαιπωρουνται και οι μαθητες

Αποσυνδεδεμένος VarTas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 10:24:55 am »
ας ελπισουμε πως θα βγαλουν συντομα την τριτη φαση να ηρεμησουμε  επιτελους.
μακαρι βεβαια να ειναι μεγαλη φαση κ να μην παρουν μερικους γιατι οπως εχω καταλαβει τα κενα πρεπει αν ειναι παρα πολλα

Αποσυνδεδεμένος dlaf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 02:25:20 pm »
Με κάλεσαν εχθές ωρομίσθιο, στην Γ' Αθήνας (ΠΕ04.01). Μου είπαν να επιλέξω ανάμεσα σε 2 εσπερινά (1 Γυμνάσιο και 1 Λύκειο, 11 ώρες το καθένα) και ένα μουσικό Λύκειο (10 ώρες). Επέλεξα το γυμνάσιο γιατί με βόλευε καλύτερα εκεί που είναι. Πάντως από την Δευτεροβάθμια μου είπαν ότι μάλλον δεν πρόκειται για σπασίματα θέσεων αναπλήρωσης σε ωρομισθίες. Να δούμε τι θα γίνει με αυτήν την γαμ... νη την επόμενη φάση 

Αποσυνδεδεμένος dlaf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 02:39:52 pm »
Θα σας πω κάτι ενθαρρυντικό, το οποίο νομίζω ότι το έχω από έγκυρη πηγή. Αν μπορείτε να το διασταυρώσετε από τις δικές σας πηγές θα ήταν καλό. 08/10 συνταξιοδοτείται υποχρεωτικά μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών ΔΕ, από όλες τις ειδικότητες. Δια νόμου αυτές οι θέσεις από ότι μου είπαν δεν μπορούν να σπάσουν σε ωρομίσθιους. Αυτή τη στιγμή μαζεύουν και αυτές τις θέσεις και ως το τέλος ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα καλέσουν   

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 02:45:09 pm »
Με κάλεσαν εχθές ωρομίσθιο, στην Γ' Αθήνας (ΠΕ04.01). Μου είπαν να επιλέξω ανάμεσα σε 2 εσπερινά (1 Γυμνάσιο και 1 Λύκειο, 11 ώρες το καθένα) και ένα μουσικό Λύκειο (10 ώρες). Επέλεξα το γυμνάσιο γιατί με βόλευε καλύτερα εκεί που είναι. Πάντως από την Δευτεροβάθμια μου είπαν ότι μάλλον δεν πρόκειται για σπασίματα θέσεων αναπλήρωσης σε ωρομισθίες. Να δούμε τι θα γίνει με αυτήν την γαμ... νη την επόμενη φάση 

Σε ποια περίπου θέση βρίσκεσαι στον πίνακα ωρομισθίων αττικής (περίπου πόσα μόρια έχεις, δεν θέλω ακριβή αριθμό, απλά να υπολογίσω πότε να αναμένω)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473