0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενδιαφερόμαστε να συμμετέχουμε στον αγώνα. Το Θέμα είναι αν γίνεται να προλάβουμε κάτι που να αφορά την τροπολογία φέτος, όπως π.χ. πάγωμα των πινάκων.Είναι εφικτό αυτό; Πότε θα παγώσουν οι πίνακες, θα γίνει προτού ξεκινήσουν να καλούν ωρομίσθιους κ αναπληρωτές; Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να παγώσει όλη αυτή η διαδικασία, καθώς ήδη έχει πάρει τον δρόμο της με φόρα..
Κυριοι μια ερώτηση ... Οταν οι ΠΕ19 μιλούν για διαφοροποιημένες διεκδικήσεις και 2 διαφορετικές ενστάσεις τι εννοούν (την περασμένη εβδομάδα αυτό) ?? Παρακαλώ τους ΠΕ20 πριν υπογράψουν οπουδήποτε ή δώσουν χρήματα για κάποιο δικηγόρο (όπως αρκετοί ΠΕ20 έχουν πληρώσει ήδη και τελικά τους έρχονται mails που λένε αυτά που προανέφερα) να είναι σίγουροι γι αυτό που θα κάνουν ... Μην ενθουσιάζεστε ακόμα ... Μπορεί απλά κάποιος να χρειάζεται τη φωνή και τα χρηματά μας να εξυπηρετήσει δικούς του σκοπούς και μετά να μας πεί για διαφοροποιημένες διεκδικήσεις ... Μπορεί και όχι όμως ... εγώ τη γνώμη μου λέω χωρίς να λέω σε κάποιον τί να κάνει ... Το ξέρω οτι ο πνιγμένος πιάνεται απ τα μαλλιά, θέλουμε όλοι μια ελπίδα και η ενότητα φαντάζει το σωσίβιο ... Ας προσέξουμε όμως μήπως κάτω απ το σωσίβιο κολυμπάει καρχαρίας ....