0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποιες διευκρινήσεις:1) Σε καμιά περίπτωση δεν ζητάμε την μετατροπή του 60%-40%, γιατί ακούστηκε κι αυτό.2) Θα ασκήσουμε ένσταση επί των πινάκων των διοριστέων του ΑΣΕΠ, μόνο εάν τους αλλάξουν και χρησιμοποιήσουν την παιδαγωγική επάρκεια στους αποφοίτους από το ΔΤΨΣ. Αυτό θα θίγει κάποιους που είχαν ήδη διοριστεί.3) ΑΝ εφαρμοστεί η τροπολογία στους πίνακες αναπληρωτών/ωρομ., τότε και μόνον τότε, θα αρχίσουμε ασφαλιστικά μέτρα για τους πίνακες. Δεν παίρνει 2 χρόνια όπως άκουσα να λέτε, ο δικηγόρος υπολογίζει 1-2 μήνες. 4) Τα ΤΕΙ τα θέλουμε μαζί μας. Άλλωστε αν θέλαμε, από την αρχή τα βγάζαμε έξω, αλλά τα θέλουμε στο πλάι μας. Πρέπει να συμμετέχουν ενεργά. Επίσης, επειδή πολλοί αναφέρουν συχνά την ΕΠΕ, εμείς ΔΕΝ είμαστε η ΕΠΕ. Εϊμαστε απόφοιτοι ΠΕ19-20, που ζητάμε το δίκιο μας.
Παράθεση από: aroniotis στις Οκτωβρίου 01, 2009, 03:44:34 pmΚάποιες διευκρινήσεις:1) Σε καμιά περίπτωση δεν ζητάμε την μετατροπή του 60%-40%, γιατί ακούστηκε κι αυτό.2) Θα ασκήσουμε ένσταση επί των πινάκων των διοριστέων του ΑΣΕΠ, μόνο εάν τους αλλάξουν και χρησιμοποιήσουν την παιδαγωγική επάρκεια στους αποφοίτους από το ΔΤΨΣ. Αυτό θα θίγει κάποιους που είχαν ήδη διοριστεί.3) ΑΝ εφαρμοστεί η τροπολογία στους πίνακες αναπληρωτών/ωρομ., τότε και μόνον τότε, θα αρχίσουμε ασφαλιστικά μέτρα για τους πίνακες. Δεν παίρνει 2 χρόνια όπως άκουσα να λέτε, ο δικηγόρος υπολογίζει 1-2 μήνες. 4) Τα ΤΕΙ τα θέλουμε μαζί μας. Άλλωστε αν θέλαμε, από την αρχή τα βγάζαμε έξω, αλλά τα θέλουμε στο πλάι μας. Πρέπει να συμμετέχουν ενεργά. Επίσης, επειδή πολλοί αναφέρουν συχνά την ΕΠΕ, εμείς ΔΕΝ είμαστε η ΕΠΕ. Εϊμαστε απόφοιτοι ΠΕ19-20, που ζητάμε το δίκιο μας.Φίλε aronioti είσαι σαφής και σε ευχαριστώ που τοποθετείσαι επί του θέματος και που κινητοποιήθηκες γενικότερα. Επί τη ευκαιρία, μπορείς να δώσεις ξανά ένα link με όλο το περιεχόμενο της ένστασης;Για αυτά που αναφέρεις:1) ok, συμφωνούμε όλοι2) Εδώ αναφέρεις μόνο τους διοριστέους του ΑΣΕΠ. Να πειράξουν αυτούς τους πίνακες δεν μπορούν και είναι εύκολο να τους εμποδίσουμε αφού είχε βγάλει προκήρυξη 3Π ο ΑΣΕΠ με τους όρους διαγωνισμού, αναφέροντας ρητά ότι οι ΔΤΨΣ δεν έχουν παιδαγωγική επάρκεια. Μέσα στο forum γίνεται μεγάλο θέμα και για τους διοριστέους από τον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών. Και αυτός δεν επηρεάζεται από την εφαρμογή της τροπολογίας; Κάποιοι που περίμεναν διορισμό χάνουν τη θέση τους, έτσι δεν είναι; Οπότε ζητάμε πάγωμα και αυτού του Πίνακα, ή διαχωρίζουμε το 40% σε όσους διορίζονταν έτσι κι αλλιώς και σε όσους ΔΤΨΣ "πήδηξαν" θέσεις και παγώνουμε αυτούς άρα απεμπλέκονται οι πρώτοι; Το ολικό πάγωμα όλων των πινάκων πάντως δημιουργεί αρκετές προστριβές και αρκετά βέλη εναντίον μας μέχρι εκεί που δεν έχουμε ίσως φανταστεί. (Μέχρι και οι "πολλοί" δάσκαλοι των ολοήμερων που δεν έχουν ειδικότητες πληροφορικής και αναγκάζονται να κάνουν παραπάνω ώρες ή να φυλάνε περισσότερα παιδιά, πιέζουν τις Αβάθμιες, που πιέζουν το ΥΠΕΠΘ)3) Εγώ είπα 2 χρόνια γιατί κάπου τόσο μπορεί να κάνει μια απόφαση του ΣΤΕ (βλ. γήπεδο ΠΑΟ π.χ. με 136 ενάγοντες). Αν έχει δεσμευτεί δικηγόρος για 1-2 μήνες μπορώ να πάρω εύκολα πίσω τα 2 χρόνια αν θεωρείται ενάντιο στο κίνημα της ένστασης και δημιουργεί προστριβές. Ανακαλώ λοιπόν!4) okΕν κατακλείδι επειδή νομίζω ότι στην ένσταση ζητάμε ασφαλιστικά μέτρα κατά των πινάκων γενικότερα και όχι μόνο των πινάκων του ΑΣΕΠ, δε μπορούμε απλά να ζητάμε να βγουν όλοι πίνακες αλλά χωρίς να έχει εφαρμοστεί η τροπολογία μέχρι τελικής αποφάσεως;;;
geok_salonika, οσο και να χτηπιεσε τα πραγματα ετσι ειναι και αυτος ο δρομος θα ακολουθηθει. Και να θελαμε να ακολουθησουμε αλλον δεν μπορουμε.
2) Θα ασκήσουμε ένσταση επί των πινάκων των διοριστέων του ΑΣΕΠ, μόνο εάν τους αλλάξουν και χρησιμοποιήσουν την παιδαγωγική επάρκεια στους αποφοίτους από το ΔΤΨΣ. Αυτό θα θίγει κάποιους που είχαν ήδη διοριστεί.
Παράθεση από: aroniotis στις Οκτωβρίου 01, 2009, 03:44:34 pm2) Θα ασκήσουμε ένσταση επί των πινάκων των διοριστέων του ΑΣΕΠ, μόνο εάν τους αλλάξουν και χρησιμοποιήσουν την παιδαγωγική επάρκεια στους αποφοίτους από το ΔΤΨΣ. Αυτό θα θίγει κάποιους που είχαν ήδη διοριστεί.Συγνώμη για την παρέμβαση aronioti, αλλά πρέπει να σε διορθώσω ως προς αυτό : ένσταση και ασφαλιστικά μέτρα μπορεί να κάνει μόνο όποιος έχει έννομο συμφέρον. Δηλαδή ένσταση στους διορισμούς του ΑΣΕΠ μπορεί να κάνει κάποιος που θα ήταν διοριστέος, αλλά χάνει τη σειρά του λόγω της τροπολογίας. Αντίστοιχα ισχύει και για τους διορισμούς από τον ενιαίο διορσμών, για τον οποίο έχει γίνει πολύς λόγος σε αυτή τη συζήτηση. Δεν μπoρώ εγώ που είμαι τώρα θέση 250 να κάνω ασφαλιστικά μέτρα για τον ενιαίο διορισμών, από τη στιγμή που δεν χάνω το διορισμό μου, άρα δεν θίγομαι από την τροπολογία.Η ομάδα μας αποτελείται από αναπληρωτές-ωρομίσθιους (μη διοριστέους σε κάθε περίπτωση). Τα ασφαλιστικά μέτρα μας απευθύνονται μόνο στις προσλήψεις αναπληρωτών-ωρομισθίων (δηλαδή στους πίνακες αναπληρωτών-ωρομισθίων), γιατί μόνο εκεί μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε έννομο συμφέρον. Πιστεύω ότι με αυτό απαντάω και στην ερώτηση του kripintiri.Συνεπώς σε κάθε περίπτωση οι μόνοι διορισμοί που μπορεί να καθυστερήσουν από τις κινήσεις μας είναι αυτοί των αναπληρωτών-ωρομισθίων. Αν κάτι δεν έχω καταλάβει καλά ας με διορθώσουν ο mirmigois ή ο lampros που τα κατέχουν καλύτερα τα νομικά του θέματος.
οι μόνοι διορισμοί που μπορεί να καθυστερήσουν από τις κινήσεις μας είναι αυτοί των αναπληρωτών-ωρομισθίων.
Δηλαδή δε μπορεί να γίνει ένσταση για τον Ενιαίο Διορισμών, αν δε συμμετέχει κανείς που θίγεται άμεσα, οπότε εκεί θα εφαρμοστεί η νέα τροπολογία και θα βγει νέος πίνακας διορισμών με τους ΔΤΨΣ "πιο πάνω" οπότε μερικοί από αυτούς θα τσιμπήσουν τις θέσεις και γεια σας μετά!!!Συγνώμη αλλά το γενικότερο νόημα της ένστασης δεν είναι να μην εφαρμοστεί καθόλου η τροπολογία; Να μην πειραχθούν και οι πίνακες διορισμών γιατί σε βάθος χρόνου από εκεί θα διοριστούμε όλοι τελικά;
ΑΕΙ: Πληρ/ρικής, Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών Πληρ/κής & Τηλ/νιών, ΕΚΠΑ Επιστήμης Υπολογιστών, Κρήτης Πληρ/κής, ΑΠΘ, Πληρ/κής, Πειραιά, Πληρ/κής με εφαρμογές στην
`Το μήνυμα είναι του "ορθογράφου":"DIEUKRINHSH, ta asfalistika metra exoun ws stoxo stous pinakes fetos na 8ewri8ei pws ta tmhma tou peiraia (didaskalias psifiakwn.....) DEN exei paidagwgikh eparkia, kai tautoxrona na apofan8ei to dikasthrio an einai SUNTAGMATIKOS o nomos h oxi pou dinei paidagwgikh eparkia mono ston peiraia. To xarakthrismo ths paidagwgikhs eparkias ston klado twn pe19-pe20 mporei na ton apofan8ei mono h polhtikh ugesia, to dikasthrio DEN mporei na NOMO8ETHSEI.erwthseis kai dieukrinhseis mporoun na do8oune kai apo thn lusta. Alla nomika tekmhriwmenes mono apo ton dikhgoro (apo konta h thlefwno"Πως μπορεί να θεωρηθεί ένας νόμος αντισυνταγματικός αφού δεν υπάρχουν κριτήρια για το ποιες σχολές είναι καθηγητικές? Ο ίδιος απαντάει ότι το δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο να κρίνει αν καλώς ή κακώς πήραν οι του ΔΤΨΣ παιδαγωγική επάρκεια και ότι το Υπουργείο είναι το μόνο αρμόδιο!!! Προς τι λοιπόν τα ασφαλιστικά μέτρα?
Συγνώμη, προς τους υπόλοιπους, αν το μήνυμα μου ήταν κουραστικό, αλλά δεν ήθελα να αφήσω αναπάντητες τέτοιες προσωπικές επιθέσεις, ειδικά αφού τώρα πια πολλά άτομα από αυτό το forum με ξέρουν και προσωπικά.