0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας βγει ένα άτομο του δικαστικού αγώνα και να πει ντόμπρα όλη την αλήθεια!Γιατί διαβάζετε το θέμα και την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια όταν βλέπετε ότι έχει αποκαλυφθεί το μυστικό; Γιατί βάζετε άτομα να μας πείσουν για το αντίθετο ενώ έχουν βγει όλα στην επιφάνεια;Ας βγει κάποιος με επιχειρήματα να μου πει το αντίθετο.Έχω γίνει ο κακός της υπόθεσης, την ώρα που θίγονται πολλά τμήματα πληροφορικής
από esos 5/10/2009...Mετονομάστηκε το τμ. Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων Το Τμήμα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς που μετονομάστηκε σε Τμήμα Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων.Τα πτυχία που χορηγούνται από το Τμήμα που μετονομάζεται σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο είναι ισότιμα ως προς όλες τις συνέπειες με τα πτυχία που έχουν χορηγηθεί από αυτό έως την έναρξη ισχύος της παρρούσας απόφασης.Τα παραπάνω προβλέπει απόφαση του υπ. Παιδείας Τι εννοεί ο ποιητής με τα παραπάνω;Ποιο είναι το Τμήμα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς;Έτσι λεγόταν η σχολή αρχικά το 1999;Έτσι λέγεται τώρα; Δε λέγεται Ψηφιακών Συστημάτων τώρα το Τμήμα;Είναι αυτή μια καινούρια εξέλιξη ή false alarm;;;
.Απο όσο ξέρω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κανείς ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ του τμήματος με πτυχίο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ....
Ας βγει ένα άτομο του δικαστικού αγώνα και να πει ντόμπρα όλη την αλήθεια!Γιατί διαβάζετε το θέμα και την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια όταν βλέπετε ότι έχει αποκαλυφθεί το μυστικό; Ας βγει κάποιος με επιχειρήματα να μου πει το αντίθετο.Έχω γίνει ο κακός της υπόθεσης, την ώρα που θίγονται πολλά τμήματα πληροφορικής
Κύριε Ρονιώτη μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις απ αυτούς που υπογράφουν πόσοι δουλεύουν ήδη στη Σιβιτανίδειο,σε εκκλησιαστικά ή σε άλλες θεσεις??