0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη στέλνουν στην αθήνα τα στοιχεία τους όπως λέει εδώ:http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=15456.msg245950#msg245950;;;;;
ΕΠΕ;
Λοιπόν για την ΕΠΥ και την ΠΕΚΑΠ νομίζω μπορείς να κρίνεις από το ποιοι είναι μέλη τους και τι πρσόντα έχουν. Για την ΕΠΕ έχει ζητηθεί συνάντηση με το ΥΠΕΠΘ για το θέμα αλλά εκεί ψάχνουν ακόμα αρμόδιο άτομο για την συνάντηση αφού δεν έχουν οριστεί ακόμα γραμματείς κλπ. Παράλληλα η κίνηση με το μπλογκ έχει πολλά άτομα από την ΕΠΕ και ο δικηγόρος που θα αναλάβει τα ασφαλιστικά μέτρα έχει συνεργαστεί με την ΕΠΕ στο παρελθόν και έχουν κερδίσει και μάχες. Διάβασε το ιστορικό των ανακοινώσεων της ΕΠΕ, έχουν μαυρισμένη τη σελίδα ένα χρόνο και δε νομίζω ότι έχουν λάθος τις απόψεις τους. Δες διαχρονικά το θέμα και θα καταλάβεις (από την εποχή που μπαίναν μαθηματικοί στις θέσεις των πληροφορικών και οι τελευταίοι αποκλείονταν)Για να βοηθήσεις γράψου κι εσύ ως μέλος αφού ως γνωστόν δυστυχώς αρκετοί πολιτικοί λένε "πόσοι είστε παιδιά εσείς που τα λέτε αυτά;" και μετά μπαίνουν στον κόπο να ασχοληθούν με το θέμα. ΠΕΚΑΠ ΕΠΥ κλπ δες απλά ποιοι γράφονται ως μέλη και όντως μην περιμένεις τίποταΦιλικά και ενωτικά πάντα
Πλέον και ταξιτζήδες να βάλουν στον κλάδο, θα είμαι εναντίων σε όποιον τους πει ταρίφες, και θα παλέψω και για αυτούς να πάρουν παιδαγωγική επάρκεια. Γιατί θα είμαστε ανεγκέφαλοι να τσακωνόμαστε για αυτά τα θέματα. Είναι η τακτική του Υπουργείου να μας κρατά μια ζωή διασπασμένους.
Παράθεση από: f_efi στις Οκτωβρίου 30, 2009, 02:46:09 amΛοιπόν για την ΕΠΥ και την ΠΕΚΑΠ νομίζω μπορείς να κρίνεις από το ποιοι είναι μέλη τους και τι πρσόντα έχουν. Για την ΕΠΕ έχει ζητηθεί συνάντηση με το ΥΠΕΠΘ για το θέμα αλλά εκεί ψάχνουν ακόμα αρμόδιο άτομο για την συνάντηση αφού δεν έχουν οριστεί ακόμα γραμματείς κλπ. Παράλληλα η κίνηση με το μπλογκ έχει πολλά άτομα από την ΕΠΕ και ο δικηγόρος που θα αναλάβει τα ασφαλιστικά μέτρα έχει συνεργαστεί με την ΕΠΕ στο παρελθόν και έχουν κερδίσει και μάχες. Διάβασε το ιστορικό των ανακοινώσεων της ΕΠΕ, έχουν μαυρισμένη τη σελίδα ένα χρόνο και δε νομίζω ότι έχουν λάθος τις απόψεις τους. Δες διαχρονικά το θέμα και θα καταλάβεις (από την εποχή που μπαίναν μαθηματικοί στις θέσεις των πληροφορικών και οι τελευταίοι αποκλείονταν)Για να βοηθήσεις γράψου κι εσύ ως μέλος αφού ως γνωστόν δυστυχώς αρκετοί πολιτικοί λένε "πόσοι είστε παιδιά εσείς που τα λέτε αυτά;" και μετά μπαίνουν στον κόπο να ασχοληθούν με το θέμα. ΠΕΚΑΠ ΕΠΥ κλπ δες απλά ποιοι γράφονται ως μέλη και όντως μην περιμένεις τίποταΦιλικά και ενωτικά πάνταΕίμαι ΠΕ20. Η ΕΠΕ δέχεται μόνο ΠΕ19.Μέλη της ΕΠΕ, συγκεκριμένα ένας, με τα email που έστελνε στο tropologia, κατάφερε να διώξει αρκετούς από τον δικαστικό αγώνα. Νομίζω τον διέγραψαν.Η ΕΠΕ έχει βγάλει μια λίστα με τις σχολές που θεωρεί σχολές πληροφορικής. Αρκετά ΑΕΙ – ΤΕΙ δεν είναι μέσα. Άρα δημιουργείται πρόβλημα (για τις σχολές πληροφορικής στην εκπαίδευση και μόνο). Άσχετα τι άποψη έχει ο καθένας, πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε το κλάδο μας; Για μένα με το δικαστήριο του 2007 λύθηκε μια και για πάντα αυτό το θέμα. Αν ήθελε η ΕΠΕ, ας έκανε εκατό εφέσεις να το κερδίσει το δικαστήριο. Πλέον και ταξιτζήδες να βάλουν στον κλάδο, θα είμαι εναντίων σε όποιον τους πει ταρίφες, και θα παλέψω και για αυτούς να πάρουν παιδαγωγική επάρκεια. Γιατί θα είμαστε ανεγκέφαλοι να τσακωνόμαστε για αυτά τα θέματα. Είναι η τακτική του Υπουργείου να μας κρατά μια ζωή διασπασμένους.
Να σας πω και ένα τελευταίο παράδειγμα.Γνωρίζετε οι περισσότεροι ότι τα τελευταία χρόνια επειδή δεν υπάρχουν πολλοί πτυχιούχοι ειδικής αγωγής το υπουργείο διορίζει συναδέλφους με μόνο προσόν ένα σεμινάριο με χρηματικό ποσό.Προσπερνάω το αν είναι ηθικό γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετική γνώμη.Σας ρωτάω:Εάν του χρόνου βγει το υπουργείο και πει (που θα το πει γιατι σας έχω ξαναπεί τα παραθυρα στην Ελλάδα είναι για να κλείνουν κάποια στιγμή) ότι δεν δέχομαι το σεμινάριο με τα 2000
Επειδή νιώθω ότι η συζήτηση πάει πάλι να φύγει και να πάει στο τι κάνει η ΕΠΕ, να θυμίσω ότι εμείς δεν είμαστε η ΕΠΕ. Απλοί απόφοιτοι σχολών Πληροφορικής ΑΕΙ και ΤΕΙ είμαστε που αγωνιζόμαστε για το δίκιο μας
Απεναντιας θα μπορουσε πολυ πιο ευκολα να αυξηθει ο αριθμος των εισακτεων οπως εγινε και περυσι. Αν θυμαμαι καλα πρεπει να μπηκε διπλασιος αριθμος απο την προηγουμενη φορα.
Καλα πιστευεις οτι θα ακυρωσεις μια κερδοφορα επιχειριση οπως η ΑΣΠΑΙΤΕ να το πω και ετσι;Πιστευεις οτι με ολα αυτα που λες εσυ εδω και μερικοι αλλοι θα καταφερετε να την ακυρωσετε; Αυτο δεν προκεται να γινει ποτε και εχω βαρεθει να αναφερω γιατι.