0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Cruel στις Νοεμβρίου 03, 2009, 10:31:53 amΤο μεγαλύτερο σκάνδαλο θα είναι να πάρουν όλες οι σχολές Πληροφορικής παιδαγωγική επάρκεια και να εξισωθούν με την ΑΣΠΑΙΤΕ.Μετά δεν έχετε καταλάβει πως θα γίνουμε σαν τους Μαθηματικούς, φυσικούς, χημικούς κλπ…Ζητάτε κάτι παράνομο και άδικο που στην τελική μάλλον θα σας πετάξει οριστικά έξω από την εκπαίδευση.εγώ φίλε μου δεν έχω να ζηλέψω τίποτα απο αυτούς!από κάτω τους έχω!εσεις που νιώθετε κατσαβηδάκηδες τρέχετε να βρείτε παράθυρα να γίνετε ίσοι!και τι είναι το μαθηματικό ρε φίλε;πανελλήνιες χωρίς διαβασμα περνάς...
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο θα είναι να πάρουν όλες οι σχολές Πληροφορικής παιδαγωγική επάρκεια και να εξισωθούν με την ΑΣΠΑΙΤΕ.Μετά δεν έχετε καταλάβει πως θα γίνουμε σαν τους Μαθηματικούς, φυσικούς, χημικούς κλπ…Ζητάτε κάτι παράνομο και άδικο που στην τελική μάλλον θα σας πετάξει οριστικά έξω από την εκπαίδευση.
ειναι 60 ειδικότητες ,οι 20 είναι καθηγητικές,σας πειράζει αν γίνουν 21; Αιντε να το ξαναπώ, εάν πάρει όλος ο κλάδος τον τίτλο(τι μου λέτε εμενα τώρα για μαθήματα που κάνατε και πόσο κουραστήκατε,εγώ ξερω πειτε τα σε κανα παιδακι...) θα τον πάρει όχι λόγω του Παπει!Λόγω το ότι υπάρχουν χιλιάδες ωρομισθιοι πληροφορικοί στα δημοτικά και δεν θα θέλει να τους πετάξει έξω! Τώρα εαν σκεφτεί τους 100 παιδαγωγούς μην καθυστερήσει ο διορισμός τους κανα χρόνο με γεια σας με χαρά σας!
Αναστάση, στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα και αναφέρομαι σε σένα, όχι σε μένα. Ένα πράγμα ξέρω για σένα, ότι μέχρι τώρα εκεί που έγλυφες τώρα φτύνεις... κι εννοώ την ΑΣΠΑΙΤΕ και την προσπάθεια σου τόσα χρόνια να μπεις και να πάρεις επάρκεια. Δεν τα έχεις καταφέρει και τώρα απαξιώνεις τους πάντες και τα πάντα
Άφησα το θέμα στην 36 σελίδα και το βρήκα στην 39. Αφού λοιπόν γίναμε όλοι σοφότεροι από αυτή την κουβέντα των τριών σελίδων... ΩΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. Συνάδελφε nelson με κατάλαβες. Αυτό ακριβώς ήθελα. Να γράφουμε για ενότητα - συσπείρωση. Γιατί αν γίνουμε ολοι καθηγητικές σχολές, αν ανοίξουν τα δημοτικά, αν αυξηθούν οι ώρες στην δευτεροβάθμια, αν πάνε οι φιλόλογοι – θεολόγοι – γυμναστές στους κλάδους τους, και προκηρυχθούν χιλιάδες προσλήψεις, θα διοριστώ μόνο εγώ. ΜΟΝΟ ΕΓΩ.
Ένα πράγμα ξέρω για σένα, ότι μέχρι τώρα εκεί που έγλυφες τώρα φτύνεις... κι εννοώ την ΑΣΠΑΙΤΕ και την προσπάθεια σου τόσα χρόνια να μπεις και να πάρεις επάρκεια. Δεν τα έχεις καταφέρει και τώρα απαξιώνεις τους πάντες και τα πάντα
Παράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 03, 2009, 11:32:12 am Ένα πράγμα ξέρω για σένα, ότι μέχρι τώρα εκεί που έγλυφες τώρα φτύνεις... κι εννοώ την ΑΣΠΑΙΤΕ και την προσπάθεια σου τόσα χρόνια να μπεις και να πάρεις επάρκεια. Δεν τα έχεις καταφέρει και τώρα απαξιώνεις τους πάντες και τα πάντατο ότι κάποιος προσπαθεί να μπει στην ασπαιτε δεν είναι μεμπτό.Το να γυρνάτε να λέτε όμως για το πόσο κουραστήκατε ειναι γελοίο..καφέ πίνατε,τουλάχιστον πείτε την αλήθεια...δεν είναι ντροπή.Πείτε :πήρα το γελοίο ψευτοχαρτί αν και έχω χιλιάδες ώρες διδασκαλίας για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.Πάλι κατσαβηδάκηδες θα σας θεωρούν οι φυσικοί και οι μαθηματικοί!δεν λέει τίποτα το χαρτί που πήρατε εκτός από τον διορισμό.Πάλι από κάτω θα είστε από τους καθηγητες!ξέρετε γιατί ;γιατί στην ελλαδα ότι δηλώσεις είσαι!
Αποστόλη, λες το Υπουργείο να ενδιαφέρεται αν αυτός που θα πάει στα δημοτικά να κάνει μάθημα αν έχει παιδαγωγικό ή όχι? Ποσώς το ενδιαφέρει, τη δουλειά του κοιτάει να κάνει. Αλλιώς θα εξέταζε και αν αυτοί που στέλνει με διάθεση από τη Δ/θμια στην Π/βάμια έχουν τα απαραίτητα 'τυπικά' προσόντα.
πόσα χαρτιά πρέπει να μαζέψω για να είμαι κατάλληλος για το υπουργείο;εαν φτάσουμε σε 3 χρόνια να εχουμε όλοι μεταπτυχιακό και 2 γλώσσες τότε η Ασπαίτε τι κριτήριο θα βάλει;το δίπλωμα οδήγησης;;;Ειναι δυνατόν αυτο το γελοίο κράτος να δίνει την δυνατότητα στους νέους πτυχιούχους με τα γαλλικά να διορίζονται και αυτοί που έτρεχαν στην ωρομισθία τόσα χρόνια να μην έχουν την δυνατότητα να επιμορφωθούν; Γιατί κάθε χρόνο η Ασπαίτε δεν παίρνει τους διοριστέους να τους εκπαιδευει 1 χρόνο και μετά να τους στέλνει στο σχολείο;γιατί πρέπει 2000 ωρομίσθιοι να μαζεύουν ψευτοχαρτιά; Εσεις οι παιδαγωγοί τί θέλετε συνάδελφο με πτυχιο 2000 ή πτυχίο 2008 απόφοιτου του κολεγίου αθηνων;
πόσα χαρτιά πρέπει να μαζέψω για να είμαι κατάλληλος για το υπουργείο;εαν φτάσουμε σε 3 χρόνια να εχουμε όλοι μεταπτυχιακό και 2 γλώσσες τότε η Ασπαίτε τι κριτήριο θα βάλει;το δίπλωμα οδήγησης;;;Ειναι δυνατόν αυτο το γελοίο κράτος να δίνει την δυνατότητα στους νέους πτυχιούχους με τα γαλλικά να διορίζονται και αυτοί που έτρεχαν στην ωρομισθία τόσα χρόνια να μην έχουν την δυνατότητα να επιμορφωθούν;
Δεν ενδιαφέρει το Υπουργείο, «ενδιαφέρει» όμως τον κύριο Δημήτρη. Γιατί αν προκηρυχθούν θέσεις πληροφορικής στην πρωτοβάθμια, θα πει ο Μπρατης:-Ρε συ Αννούλα, αυτούς δεν τους αναγνωρίζεις σαν "παιδαγωγούς" στην δευτεροβάθμια. Θα μου τους στείλεις στην πρωτοβάθμια;;;Γι’αυτό πρέπει να πάρει ο κλάδος καθηγητική επάρκεια.