0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@apostolis_veriaΑξιοκρατικά μέσω ΑΣΠΑΙΤΕ (μόρια, πτυχία) δεν μπορείς να πάρεις επάρκεια.Με βύσμα στα στημένα μεταπτυχιακά όπως λες δεν μπορείς να μπεις να πάρεις την επάρκεια.Τι θα κάνουμε με εσένα φίλε μου;;;Σου βρήκα την λύση. Είναι πάνω κάτω αυτό που ζητάνε οι περισσότεροι του κλάδου!ΠαράθεσηΝα καταργηθεί η ΑΣΠΑΙΤΕ! Όλοι να αποκτούν παιδαγωγική επάρκεια χωρίς να έχουν διδαχτεί κανένα σχετικό μάθημα.Να διορίζονται όλοι!Κατώτερος μισθός 1400 ευρώ.Να διορίζεσαι με την μια στο τόπο κατοικίας σου.Σίγουρο μέλλον για όλους.Πάμε γερά!!!
Να καταργηθεί η ΑΣΠΑΙΤΕ! Όλοι να αποκτούν παιδαγωγική επάρκεια χωρίς να έχουν διδαχτεί κανένα σχετικό μάθημα.Να διορίζονται όλοι!Κατώτερος μισθός 1400 ευρώ.Να διορίζεσαι με την μια στο τόπο κατοικίας σου.Σίγουρο μέλλον για όλους.
Οι ενστάσεις υποβάλλονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος και εξετάζονται αυθημερόν (όπως έλεγε η αντίστοιχη εγκύκλιος). Οπότε το θέμα των ενστάσεων έληξε χτες.
@apostolis_veriaΜε βύσμα στα στημένα μεταπτυχιακά όπως λες δεν μπορείς να μπεις να πάρεις την επάρκεια.
Παράθεση από: Cruel στις Νοεμβρίου 03, 2009, 01:29:13 pm@apostolis_veriaΜε βύσμα στα στημένα μεταπτυχιακά όπως λες δεν μπορείς να μπεις να πάρεις την επάρκεια.όπως λέω;ωραίο το ανεκδοτό σου,καλά κάνεις και τα υποστηρίζεις ξαδελφάκια χαρτάκια έχετε! εγω φίλε μου δεν θα διοριστώ ποτέ,δεν θα πεθάνω!εσύ θα πεθάνεις που νομισες ότι με τα ψευτοχαρτια σου θα σε περιμένει το υπουργείο να διοριστείς και μετά να κάνει τις αλλαγές!
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι ολες αυτες οι μ******ς που λες! Κατι λαμογια σαν και εσενα εχω δει πολλα, κρυβεστε πισω απο το nick σας και λετε οτι σας κατεβει και σας συμφερει! Γιατι δεν μας λες ποιος εισαι να σε μαθουμε; Μεθαυριο θα σε δουμε σε κανα σχολειο, θα μας κανεις την παρθενα και θα ζητας και να σε βοηθησουμε σε κανα εργαστηρι!
Επειδή για κάποιον απροσδιορίστο προς το παρόν λόγο, η εγκύκλιος διορισμών δεν ανακοινώνεται, μήπως οφείλεται στα ασφαλιστικά μέτρα; Και αν όντως ισχύει, αυτό τι σημαίνει; Ότι για 2-3 χρόνια, μέχρι να βγάλει το δικαστήριο απόφαση, παγώνουν όλοι οι διορισμοί μονίμων, αναπληρωτών, ωρομισθίων;Ας απαντήσει κάποιος της ομάδας κατάθεσης των ασφαλιστικών μέτρων. Ευχαριστώ.
Πάντως το ΤΔΤΨΣΠΠ θα φέρει γενικότερες ανακατατάξεις και αλλαγές στον κλάδο του ΠΕ19-20..... αυτό είναι σίγουρο..... έστω και σε 1-2 έτη ..... αποκλείεται τα πράγματα να μείνουν στάσιμα έως έχουν!!! (* η γνώμη μου πάντα)
πάντως προβλέπω ότι σε κάθε περίπτωση όχι να ενωνόμαστε αλλά να πέφτει και "ξύλο" έξω από το ΥΠΕΠθ μεταξύ παιδαγωγών και μη...
Οπότε δεν χρειάζεται να μαλώνουμε μεταξύ μας. Αδικίες υπάρχουν παντού γύρω μας και ο καθένας καλώς ή κακώς κοιτάει να τις εκμεταλλευτεί προς όφελός του.
Η λύση όπως και αν το βλέπει ο καθένας είναι να μπει η πληροφορική στα δημοτικά. Αν γίνει αυτό θα παρατηρήσουμε το τελευταίο μεγάλο άνοιγμα του κλάδου που έχει να συμβεί από το 2006. Προς τα εκεί πρέπει να στραφούμε πιστεύω.Αν θέλετε να ζήσουμε το τελευταίο μεγάλο άνοιγμα του κλάδου, θα το ζήσουμε μόνο μέσω των δημοτικών, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα προκύψουν ξαφνικά χιλιάδες θέσεις.