0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kripintiris στις Νοεμβρίου 06, 2009, 03:13:25 pmΟ πίνακας Αναπληρωτών μας καλούσε να κάνουμε αίτηση για να ενταχθούμε τον ιούνιο (περίπου αν θυμάμαι καλά). Στην εγκύκλιο εκείνη καθοριζόντουσαν και εκεί ποιες σχολές δίνουν επάρκεια και δεν υπήρχε το ΔΤΨΣ. Δε θα πρέπει να ισχύσει η τροπολογία του χρόνου;;; (Άλλη αίτηση για περιοχές αναπληρωτών θα έκανα π.χ. αν ήξερα ότι θα πέσω 30 θέσεις, θα έβαζα όλη την Ελλάδα π.χ. + δυσπρόσιτα...)Πώς αλλάζεις κύριε ΥΠΕΠΘ τώρα τους πίνακες για τους οποίους άλλα έλεγες στην εγκύκλιό σου τον Ιούνιο;;;;Αυτό δε θα πρέπει να το εξετάσει ο δικηγόρος; Να εφαρμοστεί δηλ. από του χρόνου και να γίνουν όλα τα δικαστήρια ενδιάμεσα...Τι λέτε και σεις;Σωστό αυτό. Το είχαμε αναφέρει παλιότερα αλλά νομίζω ότι ξεχάστηκε
Ο πίνακας Αναπληρωτών μας καλούσε να κάνουμε αίτηση για να ενταχθούμε τον ιούνιο (περίπου αν θυμάμαι καλά). Στην εγκύκλιο εκείνη καθοριζόντουσαν και εκεί ποιες σχολές δίνουν επάρκεια και δεν υπήρχε το ΔΤΨΣ. Δε θα πρέπει να ισχύσει η τροπολογία του χρόνου;;; (Άλλη αίτηση για περιοχές αναπληρωτών θα έκανα π.χ. αν ήξερα ότι θα πέσω 30 θέσεις, θα έβαζα όλη την Ελλάδα π.χ. + δυσπρόσιτα...)Πώς αλλάζεις κύριε ΥΠΕΠΘ τώρα τους πίνακες για τους οποίους άλλα έλεγες στην εγκύκλιό σου τον Ιούνιο;;;;Αυτό δε θα πρέπει να το εξετάσει ο δικηγόρος; Να εφαρμοστεί δηλ. από του χρόνου και να γίνουν όλα τα δικαστήρια ενδιάμεσα...Τι λέτε και σεις;
Πολύ σημαντική επισήμανση.
Παράθεση από: katia1983 στις Νοεμβρίου 06, 2009, 03:43:31 pmΠολύ σημαντική επισήμανση.
Παράθεση από: psych@ra στις Νοεμβρίου 06, 2009, 03:30:16 pmΠαράθεση από: kripintiris στις Νοεμβρίου 06, 2009, 03:13:25 pmΟ πίνακας Αναπληρωτών μας καλούσε να κάνουμε αίτηση για να ενταχθούμε τον ιούνιο (περίπου αν θυμάμαι καλά). Στην εγκύκλιο εκείνη καθοριζόντουσαν και εκεί ποιες σχολές δίνουν επάρκεια και δεν υπήρχε το ΔΤΨΣ. Δε θα πρέπει να ισχύσει η τροπολογία του χρόνου;;; (Άλλη αίτηση για περιοχές αναπληρωτών θα έκανα π.χ. αν ήξερα ότι θα πέσω 30 θέσεις, θα έβαζα όλη την Ελλάδα π.χ. + δυσπρόσιτα...)Πώς αλλάζεις κύριε ΥΠΕΠΘ τώρα τους πίνακες για τους οποίους άλλα έλεγες στην εγκύκλιό σου τον Ιούνιο;;;;Αυτό δε θα πρέπει να το εξετάσει ο δικηγόρος; Να εφαρμοστεί δηλ. από του χρόνου και να γίνουν όλα τα δικαστήρια ενδιάμεσα...Τι λέτε και σεις;Σωστό αυτό. Το είχαμε αναφέρει παλιότερα αλλά νομίζω ότι ξεχάστηκεΠολύ σημαντική επισήμανση.
δεν είναι ακριβώς έτσι...... τα ασφαλιστικά μέτρα από ότι έχω καταλάβει θα κινηθούν σε δύο κατευθύνσεις:--> οι μη έχοντες ΑΣΠΑΙΤΕ θα ζητάν την αναγνώριση παιδαγωγικής επάρκειας παρομοίως με τους ΔΤΨΣ και εκ νέου υπολογισμό των θέσεων στους πίνακες-->οι απόφοιτοι ΑΣΠΑΙΤΕ ζητάν κατάργηση της αναγνώρισης παιδαγωγικής επάρκεια των ΔΤΨΣ και εκ νέου υπολογισμό των θέσεων στους πίνακες (*και τα δύο ακούγονται λογικά και δίκαια)Για αυτό λέμε ότι στον δικαστικό αγώνα έχουν θέση όλοι!!!!!!!
Αγαπητε Anesto, δηλάδη στα ασφαλιστικα εσεις δεν ζητατε καταργηση αλλα ζητατε να παρετε ολοι επαρκεια ετσι απλα; Εγω γνωριζα οτι τα ασφαλιστικα γινονται για την καταργηση της τροπολογιας (ή τουλαχιστον ετσι μου ειπαν). Συγνωμη αλλα και εμενα μου φαινεται αστειο οπως και του fortran! θα απαντησω θετικα στο μαιλ του δικηγορου αλλα πραγματικα με τετοιες πρoτασεις δεν θα βγει ακρη. Δεν παλευεστε! Καλα μας κρασα!
apo anestoενώ όσοι είχαν παιδαγωγική επάρκεια στις ενστάσεις ζητούσαν το εξής:-->"Ζητώ να γίνει δεκτή η παρούσα ένσταση μου, ως νόμιμη και βάσιμη. Να μην εφαρμοστεί η επίμαχη ρύθμιση του άρθρου 39 παρ. 1 του ν. 3784/2009, ως αντισυνταγματική και να μη εξομοιωθούν με εμένα, ως κατόχου πτυχίου παιδαγωγικής διδακτικής επάρκειας του προγράμματος παιδαγωγικής κατάρτισης για υποψηφίους εκπαιδευτικούς της ΑΣ.ΠΑΙ.ΤΕ και σε κάθε περίπτωση να προταχθώ εγώ, και έναντι των πτυχιούχων του ΤΔΤΨΣΠΠ, ερμηνευομένων των σχετικών διατάξεων σύμφωνα με τις συνταγματικές αρχές της αναλογικής ισότητας και της αξιοκρατίας."σε καθε περιπτωση να προταχθω εγω εναντι των αλλων ?δηλαδη για να καταλαβω εγω παλι με το φτωχο μου το μυαλο οι τις ασπαιτε θελουνε να προταχθουν εναντι τον ΔΠΤΠΣΣΦΚΞ που προτασονται εναντι ολων των αλλωνallow meBUHAHAHAHAHAHAHAHAποσες ταχυτητες εχει το σαραβαλακι ?
Η παιδαγωγική και επιστημονική αξιολόγηση των πανεπιστημιακών σχολών που αφορά την επάρκειά των αποφοίτων τους προκειμένου να σταδιοδρομήσουν ως εκπαιδευτικοί στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι μια σοβαρή και υψηλής ευθύνης διαδικασία που χρειάζεται συνολικό σχεδιασμό. Αντ΄ αυτού η κυβέρνηση με φωτογραφικές ρυθμίσεις και λογική ''διαίρει και βασίλευε'' στερεί την εκπαίδευση από τον σχεδιασμό που έχει ανάγκη με σοβαρές επιπτώσεις στην ίση μεταχείριση των αποφοίτων, στην αξιοκρατία και εν τέλει στην ποιότητα της εκπαίδευσης. Αυτα ελεγε το υπουργείο όταν ήταν στην αντιπολίτευση.Ηδη οι φετινοί συνάδελφοι που μπήκαν Ασπαίτε θα πρέπει να μαζεύουν τις βαλίτσες τους μιας και η παρακολούθηση στο πρόγραμμα θα είναι αχρείαστο...dimpas να μου πεις πότε θα διοριστείς για να σε δω στην εφημερίδα της κυβερνήσεως...
Θα το ξαναεπαναλάβω: Πριν λίγα χρόνια που υπήρχε μια διαμάχη, μεταξύ των 11 τμημάτων ΤΕΙ που έιχαν μπει στον κλάδο (με Π.Δ.) και του ΣΤΕΜΠ, στο Συμβούλιο Επικρατείας, όταν πέρασε τροπολογία νόμου και κατοχύρωσε αυτά τα 11 τμήματα στον ΠΕ20 σταμάτησαν όλες οι δικαστικές κινήσεις. Η αιτιολογία απο το ΣΤΕ ήταν ότι δεν ήταν αρμόδιο αυτό να κρίνει αν καλώς ή κακώς μπήκαν αυτά τα 11 τμήματα στον ΠΕ20 αλλά το Υπουργείο. Με την ίδια λογική, πιστεύω, ότι το δικαστήριο θα δηλώσει αναρμόδιο για το αν δίκαια απέκτησαν οι απόφοιτοι του ΔΨΤΣ παιδαγωγική επάρκεια. Με βάση αυτό δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να ελπίζετε από τα ασφαλιστικά μέτρα.