0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nfountou στις Νοεμβρίου 06, 2009, 06:51:29 pmΑγαπητε Anesto, δηλάδη στα ασφαλιστικα εσεις δεν ζητατε καταργηση αλλα ζητατε να παρετε ολοι επαρκεια ετσι απλα; Εγω γνωριζα οτι τα ασφαλιστικα γινονται για την καταργηση της τροπολογιας (ή τουλαχιστον ετσι μου ειπαν). Συγνωμη αλλα και εμενα μου φαινεται αστειο οπως και του fortran! θα απαντησω θετικα στο μαιλ του δικηγορου αλλα πραγματικα με τετοιες πρoτασεις δεν θα βγει ακρη. Δεν παλευεστε! Καλα μας κρασα! για να μη σου πω κάποια ανακρίβεια περίμενε το τελικό mail από το δικηγόρο που θα περιγράφει ακριβώς τις θέσεις!!!!αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι στις ενστάσεις που καταθέσαμε όσοι δεν έχουμε παιδαγωγική επάρκεια, ζητούσαμε το εξής: -->"Ζητώ να γίνει δεκτή η παρούσα ένσταση μου, ως νόμιμη και βάσιμη. Να μην προταχθούν οι παραπάνω πτυχιούχοι του Τμήματος Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς έναντι εμού, άλλως να ισχύσει και για μένα η ανωτέρω επίμαχη ρύθμιση και να προταχθώ και εγώ στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών εκπαιδευτικών, ως πτυχιούχος τμήματος πληροφορικής που παρέχει και αυτό πιστοποιημένη παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια, όπως και το τμήμα Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων το Πανεπιστημίου Πειραιώς, είτε με σύμφωνα προς το Σύνταγμα ερμηνεία της επίμαχης διάταξης, είτε κατ' εφαρμογή της συνταγματικής επεκτατικής αρχής της ισότητας."ενώ όσοι είχαν παιδαγωγική επάρκεια στις ενστάσεις ζητούσαν το εξής:-->"Ζητώ να γίνει δεκτή η παρούσα ένσταση μου, ως νόμιμη και βάσιμη. Να μην εφαρμοστεί η επίμαχη ρύθμιση του άρθρου 39 παρ. 1 του ν. 3784/2009, ως αντισυνταγματική και να μη εξομοιωθούν με εμένα, ως κατόχου πτυχίου παιδαγωγικής διδακτικής επάρκειας του προγράμματος παιδαγωγικής κατάρτισης για υποψηφίους εκπαιδευτικούς της ΑΣ.ΠΑΙ.ΤΕ και σε κάθε περίπτωση να προταχθώ εγώ, και έναντι των πτυχιούχων του ΤΔΤΨΣΠΠ, ερμηνευομένων των σχετικών διατάξεων σύμφωνα με τις συνταγματικές αρχές της αναλογικής ισότητας και της αξιοκρατίας."
Αγαπητε Anesto, δηλάδη στα ασφαλιστικα εσεις δεν ζητατε καταργηση αλλα ζητατε να παρετε ολοι επαρκεια ετσι απλα; Εγω γνωριζα οτι τα ασφαλιστικα γινονται για την καταργηση της τροπολογιας (ή τουλαχιστον ετσι μου ειπαν). Συγνωμη αλλα και εμενα μου φαινεται αστειο οπως και του fortran! θα απαντησω θετικα στο μαιλ του δικηγορου αλλα πραγματικα με τετοιες πρoτασεις δεν θα βγει ακρη. Δεν παλευεστε! Καλα μας κρασα!
Παράθεση από: fortran στις Νοεμβρίου 06, 2009, 07:25:33 pmapo anestoενώ όσοι είχαν παιδαγωγική επάρκεια στις ενστάσεις ζητούσαν το εξής:-->"Ζητώ να γίνει δεκτή η παρούσα ένσταση μου, ως νόμιμη και βάσιμη. Να μην εφαρμοστεί η επίμαχη ρύθμιση του άρθρου 39 παρ. 1 του ν. 3784/2009, ως αντισυνταγματική και να μη εξομοιωθούν με εμένα, ως κατόχου πτυχίου παιδαγωγικής διδακτικής επάρκειας του προγράμματος παιδαγωγικής κατάρτισης για υποψηφίους εκπαιδευτικούς της ΑΣ.ΠΑΙ.ΤΕ και σε κάθε περίπτωση να προταχθώ εγώ, και έναντι των πτυχιούχων του ΤΔΤΨΣΠΠ, ερμηνευομένων των σχετικών διατάξεων σύμφωνα με τις συνταγματικές αρχές της αναλογικής ισότητας και της αξιοκρατίας."σε καθε περιπτωση να προταχθω εγω εναντι των αλλων ?δηλαδη για να καταλαβω εγω παλι με το φτωχο μου το μυαλο οι τις ασπαιτε θελουνε να προταχθουν εναντι τον ΔΠΤΠΣΣΦΚΞ που προτασονται εναντι ολων των αλλωνallow meBUHAHAHAHAHAHAHAHAποσες ταχυτητες εχει το σαραβαλακι ?Τράλα λαλαλα Τράλαλα λα λοοοο.....Έχουμε διπλώσει στο γέλιο , με την κωμωδία μερικών !! ! !
apo anestoενώ όσοι είχαν παιδαγωγική επάρκεια στις ενστάσεις ζητούσαν το εξής:-->"Ζητώ να γίνει δεκτή η παρούσα ένσταση μου, ως νόμιμη και βάσιμη. Να μην εφαρμοστεί η επίμαχη ρύθμιση του άρθρου 39 παρ. 1 του ν. 3784/2009, ως αντισυνταγματική και να μη εξομοιωθούν με εμένα, ως κατόχου πτυχίου παιδαγωγικής διδακτικής επάρκειας του προγράμματος παιδαγωγικής κατάρτισης για υποψηφίους εκπαιδευτικούς της ΑΣ.ΠΑΙ.ΤΕ και σε κάθε περίπτωση να προταχθώ εγώ, και έναντι των πτυχιούχων του ΤΔΤΨΣΠΠ, ερμηνευομένων των σχετικών διατάξεων σύμφωνα με τις συνταγματικές αρχές της αναλογικής ισότητας και της αξιοκρατίας."σε καθε περιπτωση να προταχθω εγω εναντι των αλλων ?δηλαδη για να καταλαβω εγω παλι με το φτωχο μου το μυαλο οι τις ασπαιτε θελουνε να προταχθουν εναντι τον ΔΠΤΠΣΣΦΚΞ που προτασονται εναντι ολων των αλλωνallow meBUHAHAHAHAHAHAHAHAποσες ταχυτητες εχει το σαραβαλακι ?
Παράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 06, 2009, 08:04:07 pmΘα το ξαναεπαναλάβω: Πριν λίγα χρόνια που υπήρχε μια διαμάχη, μεταξύ των 11 τμημάτων ΤΕΙ που έιχαν μπει στον κλάδο (με Π.Δ.) και του ΣΤΕΜΠ, στο Συμβούλιο Επικρατείας, όταν πέρασε τροπολογία νόμου και κατοχύρωσε αυτά τα 11 τμήματα στον ΠΕ20 σταμάτησαν όλες οι δικαστικές κινήσεις. Η αιτιολογία απο το ΣΤΕ ήταν ότι δεν ήταν αρμόδιο αυτό να κρίνει αν καλώς ή κακώς μπήκαν αυτά τα 11 τμήματα στον ΠΕ20 αλλά το Υπουργείο. Με την ίδια λογική, πιστεύω, ότι το δικαστήριο θα δηλώσει αναρμόδιο για το αν δίκαια απέκτησαν οι απόφοιτοι του ΔΨΤΣ παιδαγωγική επάρκεια. Με βάση αυτό δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να ελπίζετε από τα ασφαλιστικά μέτρα.είναι διαφορετικό αυτό που λες με το θέμα μας...Δεν γίνεται μια ομάδα Πε19 να έχει περισσότερα επαγγελματικά δικαιώματα από τους υπόλοιπους...Μην το βλέπεις απο εκπαιδευτική σκοπιά, δεν υπάρχει ισότητα στα επαγγελματικά δικαιώματα ,γι αυτό δεν στέκει...
Θα το ξαναεπαναλάβω: Πριν λίγα χρόνια που υπήρχε μια διαμάχη, μεταξύ των 11 τμημάτων ΤΕΙ που έιχαν μπει στον κλάδο (με Π.Δ.) και του ΣΤΕΜΠ, στο Συμβούλιο Επικρατείας, όταν πέρασε τροπολογία νόμου και κατοχύρωσε αυτά τα 11 τμήματα στον ΠΕ20 σταμάτησαν όλες οι δικαστικές κινήσεις. Η αιτιολογία απο το ΣΤΕ ήταν ότι δεν ήταν αρμόδιο αυτό να κρίνει αν καλώς ή κακώς μπήκαν αυτά τα 11 τμήματα στον ΠΕ20 αλλά το Υπουργείο. Με την ίδια λογική, πιστεύω, ότι το δικαστήριο θα δηλώσει αναρμόδιο για το αν δίκαια απέκτησαν οι απόφοιτοι του ΔΨΤΣ παιδαγωγική επάρκεια. Με βάση αυτό δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να ελπίζετε από τα ασφαλιστικά μέτρα.
παρολο που δεν συμφωνω σε πολλα με τον φιλτατο apostoli εδω θα συμφωνησω. Οντως ειναι κατι το διαφορετικο σε σχεση με την ιστορια των ΠΕ20... Πιστευω οτι κατι θα μπορουσε να γινει...
Τράλα λαλαλα Τράλαλα λα λοοοο.....Έχουμε διπλώσει στο γέλιο , με την κωμωδία μερικών !! ! !
βρε παιδια έχετε διαβάσει κανένας δίκαιο; τα επαγγελματικά δικαιώματα κάθε ομάδας είναι συνταγματικά κατοχύρωμενα και δεν πρέπει να διαφέρουν μεταξύ μελών της ίδιας ομάδας...Το δικαστήριο θα βγάλει απόφαση υπερ μας και μετα θα την τρίψουμε στην μούρη του υπουργειου και του παιδαγωγικού ινστιτούτου.Θα αναγκαστούν έτσι να ανακαλέσουν την παρανομία τους...Τι θα πει ο δικαστής;ότι το παπει έχει παιδαγωγικό επειδή έχει σύλλογο αποφοίτων;;;το κάθε παιδάκι εδώ μέσα γράφει ότι του κατέβει... Με την ιστορία αυτή θα ξεφτιλιστεί και το υπουργείο και το παιδαγωγικό!που επέτρεψαν σε ένα τμήμα με κονέ να κάνει παιχνίδι...&προπάντων θα ξεφτιλιστεί το παιδαγωγικό ινστιτούτο, που αντί να τραβήξει το αυτάκι των αλεξιπτωτιστών(τι θέλετε κύριοι;παιδαγωγικό;παραπάνω δικαιώματα από τους υπόλοιπους;σας βγάζω από τον κλάδο της πληροφορικής διοτι μπήκατε για να βολευτείτε και να αδικήσετε) άκουσε τις εντολές του Λυκουρέντζου...Δεν στήθηκε καλά η δουλειά...Δεν υπάρχει νόμος που να λέει ότι όποια σχολή έχει 10 παιδαγωγικά μαθήματα δικαιούται επάρκεια.&δεν μπορεί να δημιουργηθεί τέτοιος νόμος εκ των υστέρων...Εαν το υπουργείο ήταν σωστό και ενδιαφερόταν για την μόρφωση μας θα έπρεπε να φωνάξει τις σχολές να τους ενημερώσει για το θέμα ,να αλλαχτούν τα προγράμματα σπουδών (με 5 μαθήματα) και όποια θέλει να κάνει τις αλλαγές και να πάρει τον τίτλο του παιδαγωγού(όλες θα το έκαναν). Ουτε το υπουργείο μπορεί να επικαλεστεί στο δικαστηριο ότι οι συγκεκριμένοι το ζήτησαν!Τι πάει να πει το διεκδικήσαν;& εγώ θέλω να γίνω γιατρός αν το διεκδικήσω θα με κάνουν;Εγώ την γνώμη μου την έχω ξαναπεί:το σωστό θα ήταν να παρθεί πίσω η τροπολογία αλλα αυτό είναι δύσκολο.Θα ξεφτυλιστεί το παιδαγωγικό ινστιτουτο και ο Λυκουρεντζος με την κόρη...Είναι σαν να παραδέχονται την ενοχή τους....& η Διαμαντοπουλου συνάδελφος είναι με τον Λυκουρέντζο...Νομίζετε ότι θα τον ξεφτυλίσει;Η θα την δώσει σε όλους χρυσώνοντας το χάπι;& καλη θα το παίξει και δεν θα θίξει ινστιτουτα και συναδέλφους...&του χρόνου θα έχει ξεχαστεί το θέμα!Το μονο που θα θυμόμαστε είναι ότι το παπει πήρε πρώτο παιδαγωγικό και έπειτα πήραν και οι άλλοι...Ετσι θα ξεχαστουν και οι Λυκουρέτζοι,και οι κόρες και τα κονέ!!!
και εγώ αυτό πιστεύω ότι θα γίνει!!! όχι γιατί με βολεύει αλλά γιατί το βρίσκω λογικό!!!!
...όπως και δεν φταίει και ο συμβασιουχος με stage που τώρα τον πετάνε στον δρόμο...
anesto του χρόνου τέτοιο καιρό θα γελάμε με αυτήν την ιστορία...Θα είμαστε πάλι εδώ για να συζητάμε για άλλα θέματα...Θα ασχολουμαστε με τους παιδαγωγούς της α' βάθμιας εκαπίδευσης...
Μερικοί ασχολούμαστε ήδη. Δεν θα ξέρουν τι τους "χτύπησε" τους συνδικαλιστές της ΔΟΕ...