0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Dimpas στις Νοεμβρίου 10, 2009, 04:17:22 pm...Το θέμα-"αδικία" το έχετε ( Ασ πούμε εσείς ) με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ! ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΣ ! ...Ακριβώς. Ελάτε λοιπόν μαζί μας στο Υπουργείο (αφού άλλο ζητήσατε και άλλο έγινε) να πούμε: Ή όλος ο κλάδος καθηγητικός, ή κανένας. Και μετά όλοι μαζί για τα δημοτικά. Συμφωνείς; Αλήθεια το αδικία γιατί το έχεις σε εισαγωγικά. Τελικά είμαστε αδικημένοι ή όχι;
...Το θέμα-"αδικία" το έχετε ( Ασ πούμε εσείς ) με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ! ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΣ ! ...
Κοίτα , είναι ΑΠΛΑ τα πράγματα , Για εμένα ήταν ΑΔΙΚΙΑ που δεν είχα Παιδαγωγική επάρκεια ( το γιατί τα έχω αναφέρει εκτενώς σε παλιά μου Posts ), αλλά και εσύ θεωρείς ότι εγώ ΔΕΝ πρέπει να την έχω ! Όταν αποκαταστάθηκε η δικιά μου "αδικία" , η δικιά σου δημιουργήθηκε ! Στο υπουργείο ΟΧΙ δεν μπορώ να πάω και να απαιτήσω ΟΛΟΣ ο κλάδος να έχει παιδαγωγική επάρκεια , αυτό είναι δυστυχώς ΟΥΤΟΠΙΑ ( πάλι τα έχουμε ξαναπεί για ΟΛΟ τον κλάδο ) ! Και ούτε να πώ ΚΑΝΕΙΣ επάρκεια , γιατί ξέρω ότι κάποιο την δικαιούνται ( σειρές αποφοίτων ΔΤΨΣ 2003-2007 ) !
Παράθεση από: Dimpas στις Νοεμβρίου 10, 2009, 04:40:34 pmΚοίτα , είναι ΑΠΛΑ τα πράγματα , Για εμένα ήταν ΑΔΙΚΙΑ που δεν είχα Παιδαγωγική επάρκεια ( το γιατί τα έχω αναφέρει εκτενώς σε παλιά μου Posts ), αλλά και εσύ θεωρείς ότι εγώ ΔΕΝ πρέπει να την έχω ! Όταν αποκαταστάθηκε η δικιά μου "αδικία" , η δικιά σου δημιουργήθηκε ! Στο υπουργείο ΟΧΙ δεν μπορώ να πάω και να απαιτήσω ΟΛΟΣ ο κλάδος να έχει παιδαγωγική επάρκεια , αυτό είναι δυστυχώς ΟΥΤΟΠΙΑ ( πάλι τα έχουμε ξαναπεί για ΟΛΟ τον κλάδο ) ! Και ούτε να πώ ΚΑΝΕΙΣ επάρκεια , γιατί ξέρω ότι κάποιο την δικαιούνται ( σειρές αποφοίτων ΔΤΨΣ 2003-2007 ) ! Μονά ζυγά μονόζυγα για τους των Ψηφιακών Συστημάτων.
Πως γίνεται εν μια νυκτί να ανατρέπονται τα δεδομένα του κλάδου και να λέμε: "Α! εμένα με βολεύει --> Καλά έκανε το υπουργείο!", "Α! Εμένα όχι --> Τι χάλια διαχείριση!" "Α! Εγώ είμαι από ΤΕΙ δεν με αγγίζει!"Αν μεθαύριο συνάδελφοι το υπουργείο επαναλαμβάνοντας την πάγια τακτική του πει και πάλι εν μια νυκτί "Α! Δεν μου χρειάζονται άλλοι θα κάνω επιμόρφωση στους μαθηματικούς που και έχουν ΑΣΠΑΙΤΕ και μπορούν να τα καταφέρουν και μπορώ να τους αξιοποιήσω και στα ολοήμερα γυμνάσια.." τι θα πούμε;
Παράθεση από: Don Quixote στις Νοεμβρίου 10, 2009, 04:27:23 pmΠαράθεση από: Dimpas στις Νοεμβρίου 10, 2009, 04:17:22 pm...Το θέμα-"αδικία" το έχετε ( Ασ πούμε εσείς ) με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ! ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΣ ! ...Ακριβώς. Ελάτε λοιπόν μαζί μας στο Υπουργείο (αφού άλλο ζητήσατε και άλλο έγινε) να πούμε: Ή όλος ο κλάδος καθηγητικός, ή κανένας. Και μετά όλοι μαζί για τα δημοτικά. Συμφωνείς; Αλήθεια το αδικία γιατί το έχεις σε εισαγωγικά. Τελικά είμαστε αδικημένοι ή όχι; Κοίτα , είναι ΑΠΛΑ τα πράγματα , Για εμένα ήταν ΑΔΙΚΙΑ που δεν είχα Παιδαγωγική επάρκεια ( το γιατί τα έχω αναφέρει εκτενώς σε παλιά μου Posts ), αλλά και εσύ θεωρείς ότι εγώ ΔΕΝ πρέπει να την έχω ! Όταν αποκαταστάθηκε η δικιά μου "αδικία" , η δικιά σου δημιουργήθηκε ! Στο υπουργείο ΟΧΙ δεν μπορώ να πάω και να απαιτήσω ΟΛΟΣ ο κλάδος να έχει παιδαγωγική επάρκεια , αυτό είναι δυστυχώς ΟΥΤΟΠΙΑ ( πάλι τα έχουμε ξαναπεί για ΟΛΟ τον κλάδο ) ! Και ούτε να πώ ΚΑΝΕΙΣ επάρκεια , γιατί ξέρω ότι κάποιο την δικαιούνται ( σειρές αποφοίτων ΔΤΨΣ 2003-2007 ) ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους έχουμε όλους χαρούμενους ΠΩΣ
Γιατί όμως να έχετε τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους Πληροφορικούς; Εφόσον τα μαθήματα Πληροφορικής ήταν λιγότερα σε σχέση με όλα τα άλλα τμήματα ΠΕ19-ΠΕ20, δεν θα έπρεπε να έχετε λιγότερα επαγγελματικά δικαιώματα από τους άλλους συν την παιδαγωγική επάρκεια; Εγώ βλέπω ότι θέλετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Στην τελευταία παρατήρηση ειδικά συμφωνώ απόλυτα! Κατάντια (στην οποία εμπλέκομαι φυσικά) είναι για όλους μας μετά από τουλάχιστον 4 έτη σπουδών να σφαζόμαστε για 1000 ευρώ από τα οποία τα 300 τα θέλουμε απαραίτητα για τη στέγασή μας σε όποια περιοχή τύχει!
Παράθεση από: pote tha kanei ksasteria στις Νοεμβρίου 10, 2009, 11:18:21 pmΣτην τελευταία παρατήρηση ειδικά συμφωνώ απόλυτα! Κατάντια (στην οποία εμπλέκομαι φυσικά) είναι για όλους μας μετά από τουλάχιστον 4 έτη σπουδών να σφαζόμαστε για 1000 ευρώ από τα οποία τα 300 τα θέλουμε απαραίτητα για τη στέγασή μας σε όποια περιοχή τύχει!Α Δρόμος (Καθηγητής): Έχεις δουλειά βρέξει-χιονίσει. Μπορείς να προγραμματίσεις την ζωή σου. Γενικά αυτά τα 1000Ε και ο τρόπος που βγαίνουν είναι το εισιτήριο στην απλή και όμορφη ζωή.
Η εκπαίδευση δεν έχει αναγκη από καλύτερους μορφωτικά εκπαιδευτικούς,
Είναι τυχαίο ότι εμείς πήραμε καλύτερη μόρφωση από τον δάσκαλο μας παρόλο που είχε 1 πτυχιο και εμείς με τα παραπάνω προσόντα δεν μπορούμε να δώσουμε στους μαθητές ούτε τα μισά;;;Μήπως έχουμε προσόντα-τίτλους και όχι ουσίας;;;