0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μεσημέρι ένας με όνομα deebak7 κοίταζε το θέμα. Το θυμόμουν αυτό το "όνομα" από το καλοκαίρι. Και πρέπει να έπεσα "διάνα". Πρόεδρε αυτός είσαι; Γιατί αν είσαι αυτός, τι δουλειά είχες να ζητάς να σου στείλουν με mail την εγκύκλιο στο θέμα "Προκήρυξη για ΠΜΣ στις Επιστήμες Αγωγής"; http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=1274.msg19805#msg19805 Υ.Γ.1 "Η σιωπή απέναντι στο κακό είναι η ίδια κακή: Ο Θεός δεν θα μας θεωρήσει αθώους. Να μη μιλάει κάποιος είναι σαν να μιλάει. Να μην ενεργεί είναι σαν να ενεργεί."Υ.Γ.2 Καλώς ήλθατε στον διαδικτυακό τόπο του Συλλόγου Αποφοίτων Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Συ.Α.Ψ.Σ.) Καλώς σας βρήκαμε. Υ.Γ.3 "Κλειδωμένο" το forum της ιστοσελιδας σας; Γιατί;
Πρώτα απ'όλα δεν φταίνε του ΔΤΨΣ.
Τρίτον ας δούμε το νομοσχέδιο την παρασκευή γιατί όλα είναι ανοικτα.
Εδώ διαφωνούμε. Γιατί δεν φταίνε; Είχαν τη δύναμη να ζητήσουν κάτι για όλο το κλάδο. Άνοιγμα των δημοτικών, μετάταξη των μη πληροφορικών στους κλάδους τους, αύξηση των ωρών στη δευτεροβάθμια.Και τι διάλεξαν; Να πάρει καθηγητική επάρκεια μόνο το τμήμα τους. Ε για μένα, φταίνε λίγο.
Ότι και να δούμε, το "έγκλημα" έχει γίνει. Δεν σε καταλαβαίνω τι θα δούμε την Παρασκευή. Η τροπολογία δεν έχει ψηφιστεί; Ή κάνω λάθος;
πολλοί είναι οι απόφοιτοι του εν λόγω τμήματος που προσπαθούσαν να πάρουν παιδαγωγικό με άλλους τρόπους....Ηταν που το γνώριζαν όταν μπήκαν...Το ξέραν ότι είναι παιδαγωγοί γι αυτό μάθαιναν γλώσσες για να μπουν ασπαίτε...Παιδαγωγοί και ψευτιά δεν πάει...Τώρα το ποιος φταιει περισσότερο δεν έχει σημασία...Οταν έχουμε δοσοληψίες συμμετέχουν πάντα 2...
είτε εχει υψηλή βάση,είτε χαμηλή,είτε αει,είτε τει,είτε έχει πολλα μαθηματα αντικείμένου είτε όχι
Τι δίνουμε παιδαγωγικα στον ασεπ;Για να γράφει αυτός που εχει πιστοποιητικό 50 και εγώ που δεν έχω 70;
αν δεν είμαστε κοινοί με τους ΠΕ20 τότε να ισχύσει και στα ολόμερα το 60-40. & τα θέματα να είναι διαφορετικά απο τους αντίστοιχους καθηγητές
κάθε βαθμίδας.Οσον αφορά το πιστοποιητικό συμφωνείτε;Τι δίνουμε παιδαγωγικα στον ασεπ;Για να γράφει αυτός που εχει πιστοποιητικό 50 και εγώ που δεν έχω 70;
Ο Ασεπ είναι μηχανισμός απόρριψης imo.
Ενώ ο παιδαγωγός με 1 μόριο να περνάει συνάδελφο χωρίς παιδαγωγικό αλλα με 30 μόρια είναι το σωστό....Δεν πάει όπως μας συμφέρει...Αλλά ξέχασα, στην ασπαίτε μαθαίνεις περισσότερα απο ότι στην τάξη 7 χρόνια! Πόσα χρόνια προυπηρεσία χρειάζεται κάποιος για να γίνει παιδαγωγός;;;Πόσα;Αλλα ξέχασα παιδαγωγός είναι αυτός που παίρνει το χαρτι στην Αγγλία με 20000