0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ουσία είναι ότι φτιάξανε μια βιομηχανία από ανέργους με σκοπό να ωφεληθούν τα φροντιστήρια Ασεπ και τα "τοπικά συμφέροντα".
Παράθεση από: mpi στις Νοεμβρίου 18, 2009, 08:36:39 pmΟ Ασεπ είναι μηχανισμός απόρριψης imo.Ενώ ο παιδαγωγός με 1 μόριο να περνάει συνάδελφο χωρίς παιδαγωγικό αλλα με 30 μόρια είναι το σωστό....Δεν πάει όπως μας συμφέρει...Αλλά ξέχασα, στην ασπαίτε μαθαίνεις περισσότερα απο ότι στην τάξη 7 χρόνια! Πόσα χρόνια προυπηρεσία χρειάζεται κάποιος για να γίνει παιδαγωγός;;;Πόσα;Αλλα ξέχασα παιδαγωγός είναι αυτός που παίρνει το χαρτι στην Αγγλία με 20000
Ο Ασεπ είναι μηχανισμός απόρριψης imo.
Φροντιστήριο για τον ασεπ δεν μας υποχρεώνει κανένας να πάμε!
Γαλλικά και ισπανικά όμως μας υποχρεώνουν να τα σκάσουμε για να μπούμε ασπαίτε...Δεν έχω ακούσει κανέναν να πει ότι τα κριτήρια της ασπαίτε με τις γλώσσες είναι γελοία...Δεν σας έχω ακούσει ποτε να πείτε ότι η ασπαίτε έπρεπε να εισάγει άτομα με μεγάλη διδακτική προυπηρεσία και να τους βοηθήσει να συνεχίσουν αυτό που κάνουν χρόνια...Εγώ προσωπικα θα μάθω γαλλικά όταν μάθει και ο Γάλλος ελληνικά...Αλλα έτσι μας έχουν μάθει να είμαστε πρόβατα...
Καλησπέρα σε όλους,
Δυστυχώς Don Quixote δεν εχω το χρόνο να είμαι όλη μέρα μέσα σε ένα forum και να βρίζομαι με κόσμο. Λυπάμαι πολύ να διαβάζω από κάποιον που θέλει να γίνει εκπαιδευτικός όλα αυτά που αναφέρεις για μένα κρυμένος πίσω από ένα ψευδόνυμο... Το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτό είναι θρασύδειλο.
Δεν έχω να κρύψω τίποτα και γι' αυτό δε κρύβομαι πίσω από κανένα ψευδώνυμο... Τα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα στο site του Συλλόγου. Σου προεξοφλώ λοιπόν ότι δε γράφω περιμένοντας κάποια απάντηση από εσένα καθώς δεν επιδιώκω κάποιο διάλογο μαζί σου. Εκτός και άν μου αποκαλύψεις ποιός είσαι (τα στοιχεία σου δηλαδή) για να δούμε και τι μπορούμε να κάνουμε με τις ύβρεις που έχω δεχθεί από εσένα μεχρι τώρα...
Είναι γεγονός οτι διαφορετικά μιλά κανείς με ονοματεπώνυμο και διαφορετικά χωρίς. Εμείς του ΔΤΨΣ είμαστε πλέον γνωστοί σε εσάς. Μας βρήκατε, μας ξέρετε και σε μερικές περιπτώσεις μας ανακαλύψατε (δες Dimpas) ψάχνοντας email!!!! Είναι καλό όταν μιλάμε επί προσωπικού να έχουμε το θάρρος να αναφέρουμε το ονοματεπώνυμο μας. Ζητάτε απαντήσεις και ονόματα όταν δεν ξέρουμε ούτε ένα ονοματεπώνυμο;;;; Για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα. Αλλιώς μιλούσαμε παλιά όλοι κρυμμένοι και αλλιώς τώρα που κρύβονται οι μισοί.
θα το ρωτήσω για ακόμα μια φορά: Γιατί μας ενδιαφέρει ο διάλογος με τους αποφοίτους ΤΔΨΣ? Γιατί μας αφορά η γνώμη τους? ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
...Εδώ η Διαμαντοπούλου μπορεί να τα αλλάξει όλα σε μια μέρα...