*

Αποστολέας Θέμα: Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???  (Αναγνώστηκε 93854 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
Απ: Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???
« Απάντηση #406 στις: Μαρτίου 12, 2010, 04:25:52 pm »

Παράθεση
συνελευσεις, εκλογες 15μελους, αργιες, παρελασεις, γιορτες, καλοκαιρι,πασχα,χριστουγεννα,εκδρομες και μονο 3-4 ωρες καθαρες για δουλεια

Γιατί αυτα δεν είναι δουλεια;;; :o :o :o :o :o Ποιος το λεει; Ποιος λεει πως η δουλειά μας εξαντλειται ή είναι μόνο στη διδακτική ώρα;;;;  >:( >:( >:( >:( Η κοινωνικοποίηση, η μαθηση των δημοκρατικών διαικασιών, η απόδοση τιμων, ή ιστορική μνημη, και η ομαλή μεταβαση του παιδιού στην κοινωνία μεσα από τετοιες δραστηριοτητες (εκλογες, γιορτες, συνελευσεις, εκδρομές) δεν ειναι εργασιμη ωρα για μας και τα παιδια; Ποιος το λεει; Η ..κοινή γνωμη;;; Τι λετε ρε... Αυτός που το λεει ειναι κακός παιδαγωγός... Το σχολείο δεν είναι μονο γνωση και πληροφορηση μεσα από παραδοση μαθηματος...

Οι φιλοι σου οι δασκαλοι fofico με τα εξοχικα προφανως τα πηραν με τα λεφτα του μπαμπά τους..Και όχι από το μισθό τους, εκτος και δουλευουν ..30 χρόνια δασκαλοι η εχουν καφετεριες..

1400 ευρω μπορει να παιρνει η φιλη σου που δουλευει σε σχολείο ειδ.Αγ. με το επιδομα Ειδικης Αγωγής που ειναι 190 ευρω και το παραμεθορίου (Κομοτηνη) 120 ευρω...Αν και νεοδιοριστη με τοσες κρατησεις αποκλείεται.. Σημειωτεον και στα δυο γινονται κρατησεις.. Τη μισθοδοτικη της κατασταση την ειδες;; Γιατι μερικοί αρεσκονται να λενε και ..μπουρδες χαριν εντυπωσιασμού!!..  ;D

Ξερεις τι ειναι αυτα τα σχολεια; Εχεις βρεθει σε τετοιο; Περιμενω απάντηση..
Εσυ κοιτας μονο τι λεφτα παιρνει.. Τη ρωτησες για τις συνθηκες εργασίας της; Για το ποσο επικινδυνα είναι αυτα τα παιδια για τον εαυτό τους και τους καθηγητες τους που δεν εχουν συναισθηση του κινδυνου; Εχεις παρει ευθυνη παιδιου ποτε εστω και ενός για να ξερεις τι είναι; Και όχι μόνο για το τομαρι σου;..

Μονο το χρημα βλέπεις (που δεν είναι καθολου πολύ όπως βλέπεις) και τις άδειες..

Λες και δεν ξερουμε τι γινεται στο υπόλοιπο δημοσιο με τις αδειες... Λες και μεις δεν εχουμε γνωστους και φιλους εργατες Υ.Ε. σε δημους που ξυνονται όλη μερα κανονικοτατα και τσιμπανε και 2 μηνες αναρρωτικες κανονικες κλπ... Ασε ρε..

Πες τα πουθενα αλλού.. Οχι σε μας... Επειδη ειμαστε οι πρωτοι που στηλιτευουμε τα κακά φαινόμενα στον κλαδο μας, νομιζετε όλοι που μπαινετε εδω μεσα πως όλοι ετσι ειμαστε... Εμείς τουλαχιστον αυτο-κρινόμαστε, κανουμε την αυτοκριτική μας και διορθωνόμαστε...

Εσεις φίλε εχετε φορουμ;;; Και αν ναι για τι μιλάτε;;; Για ..τους εκπαιδευτικούς;;; Για τα κακως κειμενα στον κλαδο σας μιλατε ή ειστε παρθενες εσεις και όλοι οι κακοί γιναν...δάσκαλοι;;;  >:( >:( >:( ??? ??? ???

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 12, 2010, 05:29:04 pm από daniel »
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:46:55 »

Συνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Μαρτίου 12, 2010, 04:36:12 pm »
++++++++++++++1
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος δασκαλίτσα

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Μαρτίου 12, 2010, 06:03:08 pm »
Eίσαι δύναμη, daniel!!!Μπράβο αγόρι μου!Σε ό,τι αφορά τους δασκάλους ειδικής αγωγής,πρέπει να τονίσω πως έχω παρακολουθήσει διδασκαλίες στη Μαράσλειο στο τμήμα ειδικής αγωγής και η δουλειά που γίνεται είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η!!!Οι ειδικοί δάσκαλοι τραβάνε τα πάνδεινα,και όχι μόνο δεν πληρώνονται καλά,αλλά πολύ χειρότερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ!Κάθε χρόνο πηγαίνουν αλλού,αλλού,αλλού και όσα μόρια και αν μαζέψουν δε διορίζονται με τίποτα.Ούτε παλαιότερα ούτε τώρα.Και ναι,κάνουμε την αυτοκριτική μας,έχουμε και εμείς -όπως και όλοι οι κλάδοι- τη μερίδα που μπήκε στην εκπαίδευση απλά για να μπει.Το ζητούμενο είναι όμως πως υπάρχει διάθεση και καλή θέληση για αλλαγή στα κακώς κείμενα...

Αποσυνδεδεμένος praeceptor

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02 & ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: Μαρτίου 12, 2010, 06:17:43 pm »
εγω ξερω για πρωτοδιοριστη δασκαλα σε σχολειο μειονοτητων λιγο πιο εξω απο την κομοτηνη με μισθο 1200 ευρω.χωρις παιδια,γαμους και μεταπτυχιακα.not bad.επισης πρωτοδιοριστη νηπιαγωγος ειδικης αγωγης 1400.pas mal. και γιατι να μην νιωθω καπως οταν βλεπω φιλους μου δασκαλους να εχουν αγορασει το εξοχικο τους και ολο το καλοκαιρι να καθονται εκει κι εγω να παιρνω αδεια μολις 10 μερες?  οχι τιποτα αλλο αλλα σκοπευα να αγορασω κι εγω εξοχικο(αφου μου τρεχουν απο τα μπατζακια). ;)

Στο μειονοτικό σχολείο παίρνουν διαφορετικά επιδόματα, όπως κ οι δάσκαλοι ειδικής αγωγής. Εγώ έπαιρνα 1130. Να σου στείλω το χαρτάκι με τις αποδοχές για να πιστέψεις;;;
vanitas vanitatis
omnia vanitas

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:46:55 »

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Μαρτίου 12, 2010, 06:23:30 pm »

και γιατι να μην νιωθω καπως οταν βλεπω φιλους μου δασκαλους να εχουν αγορασει το εξοχικο τους και ολο το καλοκαιρι να καθονται εκει κι εγω να παιρνω αδεια μολις 10 μερες?  οχι τιποτα αλλο αλλα σκοπευα να αγορασω κι εγω εξοχικο(αφου μου τρεχουν απο τα μπατζακια).  ;)

Αν παρεις και δεν το ...πολυ-χρησιμοποιείς, μη μας ..ξεχάσεις!!!!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πολύ ευχαρίστως να ερθουμε...  ;)  Στείλε π.μ.  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 12, 2010, 06:25:05 pm από daniel »
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: Μαρτίου 12, 2010, 06:28:35 pm »
και γιατι να μην νιωθω καπως οταν βλεπω φιλους μου δασκαλους να εχουν αγορασει το εξοχικο τους και ολο το καλοκαιρι να καθονται εκει κι εγω να παιρνω αδεια μολις 10 μερες?  οχι τιποτα αλλο αλλα σκοπευα να αγορασω κι εγω εξοχικο(αφου μου τρεχουν απο τα μπατζακια).  ;)

Αν παρεις και δεν το ...πολυ-χρησιμοποιείς, μη μας ..ξεχάσεις!!!!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πολύ ευχαρίστως να ερθω...  ;)  Στείλε π.μ.  ;D

Πού είναι ρε παιδιά αυτοί οι εκπαιδευτικοί με τα σπίτια και τα εξοχικά;;;;
Εγώ γιατί όσοους ξέρω που είναι ζευγάρια εκπαιδευτικών, έχουν ένα σπίτι για να μένουν και άντε το πολύ ένα σπίτι στο χωριό που το επιδιόρθωσαν;;;;
Και στην τελική, αν έκαναν το Σκ@@@ τους παξιμάδι και απέκτησαν μια περιουσία (μικρη ή μεγάλη) είναι κατακριτέοι; Δηλαδή αντί να λέμε μπράβο σε αυτούς που καταφέρνουν κάτι, μας πιάνει μια κακομοιριά και μια ζήλια και αντί να προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμέις κάτι καλό, θέλουμε απλά να χάσουν οι άλλοι αυτό που έχουν (να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα)....
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Μαρτίου 12, 2010, 06:29:07 pm »
1)οχι δεν ειμαι εκπαιδευτικος ειναι ομως πολλοι φιλοι και συγγενεις οποτε ξερω τι παιζει με το επαγγελμα

ΑΑΑ!! Και εγώ έχω θείο χειρουργό ΩΡΛ. Επομένως την άλλη φορά θα του πω πως να αφαιρέσει πολύποδα ασθενή από το φάρυγγα...
Δεν τον ρωτάς αν γνωρίζει   και απο κάλους ;D               έχω έναν και ευτυχώς είναι στο πόδι  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 12, 2010, 10:24:06 pm από PO-PA-KI »

Αποσυνδεδεμένος dimfil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Μαρτίου 12, 2010, 06:53:12 pm »
Η διάρκεια των σχολικών διακοπών
(ΤΙ ΣΥΜ
ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Μαρτίου 12, 2010, 07:00:41 pm »

Πού είναι ρε παιδιά αυτοί οι εκπαιδευτικοί με τα σπίτια και τα εξοχικά;;;;
Εγώ γιατί όσοους ξέρω που είναι ζευγάρια εκπαιδευτικών, έχουν ένα σπίτι για να μένουν και άντε το πολύ ένα σπίτι στο χωριό που το επιδιόρθωσαν;;;;
Και στην τελική, αν έκαναν το Σκ@@@ τους παξιμάδι και απέκτησαν μια περιουσία (μικρη ή μεγάλη) είναι κατακριτέοι;

Κανεις δε μπαινει στην εκπαιδευση για να βγάλει λεφτα..  >:(
Ειναι γνωστό πως το Υπ. Παιδείας και το Υπ. Πολιτισμού είναι από τους πιο κακοπληρωτές εργοδότες (για δημόσιο μιλάω, έτσι;)

Αν θέλαμε να βγάλουμε λεφτά, θα καναμε τα αδυνατα δυνατα να μπουμε εφοριακοί στο Υπ. Οικονομικών (να τα παιρνουμε από χιλιες μεριές και σε όποιο μαγαζί μπαινουμε να ναι όλα τσαμπα, να κανουμε ...ζημιες και να μην πληρωνουμε  ;D ;D ;D ), τελωνειακοί (άλλη μπαζα από κει..), στο Υπ. Συγκοινωνιων (να παίρνουμε γρηγοροσημα για διπλώματα κλπ κλπ) θα γινομασταν εξεταστες οδηγησης (να θησαυρίσουμε!!!  ;D ), στο ΥΠΕΧΩΔΕ να παιρνουμε χοντρα φραγκα για "νομιμα" αυθαιρετα, ημιυπαιθριους, ακάλυπτους, ωφελιμους χωρους κλπ, περα από τα γρηγοροσημα για άδειες οικοδομών κλπ κλπ), θα γνόμασταν υπάλληλοι βουλής με 16 μισθους εκ των οποιων οι δυο δε φαινονται πουθενα (και τι μισθοί!!) να γεμιζουμε τα ποτηρια του Καρατζαφυρερ και του Μπουμπούκου  ;D ;D ;D ;D ;D κλπ κλπ...

Αιντε βοηθηστε και σεις με επικερδεις δουλειές του δημοσίου... Γιατι πολλά μας τα πανε μερικοί μερικοί...

(Κάπου διαβασα πως οι υπάλληλοι της
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 12, 2010, 07:33:34 pm από daniel »

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Μαρτίου 12, 2010, 07:45:15 pm »

ιστορική μνημη 

αυτο ας το αφησουμε καλυτερα απ'εξω...δεν βλεπεις καθε παραμονη εθνικης γιορτης που τους ρωτανε τι γιορταζουμε την 28η οκτωβριου και λενε την επανασταση του 1821 ; ποσα παιδια ξερουν τι εγινε στο Πολυτεχνειο και στην Κατοχη;...σε αυτο το θεμα ο εκπαιδευτικος κλαδος εχει αποτυχει και μαλιστα οικτρα...

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Μαρτίου 12, 2010, 08:17:53 pm »

Ρε Ρόρυ Γκάλαχερ, αυτά συμβαιναν πάντα η κανω λάθος;..  ::) Όσοι ηταν να ξερουν θα ξεραν ετσι κι αλλιώς.. ;)

Και στα δικά μου χρονια έτσι ηταν, άντε λίγο καλυτερα.. Ε και μεις κάπως αντιμετωπίζαμε τις γιορτες...

Ετσι όπως παν τα πραγματα σημερα γενικά στον κόσμο, έχουν καταφερει με τα χιλια δυο πραγματα που αποσπανε και αποπροσανατολίζουν τα παιδιά να δημιουργήσουν μιας κοινωνία υπερ-καταναλωτων τετοια, που σε λίγο όταν ακούνε "Γερμανός" στην 28η Οκτωβρη, θα νομίζουν πως είχαν εμπλοκή τα ....καταστήματα "Γερμανός"!!! Τι να λεμε...

(Κατα το "Απόστολος Γκλετσος" αντί του "Γλέζος" για τη σημαια.. :P )

Το "Ούτε Θεος, ουτε Κρατος" που λεγαμε παλιά θα γίνει αλήθεια, αλλά με μονο στοχο την καταναλωση και την παντοδυναμία των πολυεθνικών...  :(

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 12, 2010, 08:44:47 pm από daniel »

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Μαρτίου 12, 2010, 08:43:20 pm »
Μπράβο Daniel, γιατί βαρέθηκα να διαβάζω απόψεις τόσο αβασάνιστα και εκ του ασφαλούς διατυπωμένες, που στρέφονται εναντίον των δασκάλων. Αν και φιλόλογος έχω πολλές φορές υπερασπιστεί τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας γιατί γνωρίζω πόσο ευαίσθητο έργο προσφέρουν (χωρίς φυσικά να αποκλείονται οι εξαιρέσεις, οι οποίες όμως υπάρχουν παντού). Δυστυχώς τρώμε τις σάρκες μας και παριστάνουμε όλοι τους φωστήρες μ'ένα σνομπισμό που δεν ταιριάζει σε εκπαιδευτικούς. Τώρα για την κριτική που ασκείται από τους εκτός κλάδου... καλοδεχούμενη, αρκεί να βασίζεται σε συγκεκριμένα δεδομένα και να μην καταδικάζει συλλήβδην γιατί γίνεται ύποπτη.

Αποσυνδεδεμένος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02 Κοιτάω πάντα μπροστά!
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Μαρτίου 12, 2010, 09:38:10 pm »
μπράβο στον daniel κι από εμένα!!! :)
πολύ προβοκάτσια για τους εκπαιδευτικούς ή προκειται για χαζομάρα;
δεν ξέρω αν αξίζει να απαντάμε στον κάθε άσχετο με τον κλάδο μας και να εξηγούμε πώς δουλεύουμε....
αλλά μας πιάνει το φιλότιμο και μπαίνουμε στη διαδικασία να εξηγούμε...
και όσον αφορά στην ειδική αγωγή, ελαχιστα παίρνουν οι ειδικοί παιδαγωγοί για το έργο που προσφέρουν...έχει πάει κανείς από αυτούς σαν τον fofico σε τἐτοιο σχολεἰο να δει πώς είναι;;
λίγη περισσότερη ευαισθησία δε βλάπτει!!!
για τα εξοχικά, μάλλον πρόκειται για ανέκδοτο!!

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Μαρτίου 12, 2010, 09:46:53 pm »

Παράθεση
συνελευσεις, εκλογες 15μελους, αργιες, παρελασεις, γιορτες, καλοκαιρι,πασχα,χριστουγεννα,εκδρομες και μονο 3-4 ωρες καθαρες για δουλεια

Γιατί αυτα δεν είναι δουλεια;;; :o :o :o :o :o Ποιος το λεει; Ποιος λεει πως η δουλειά μας εξαντλειται ή είναι μόνο στη διδακτική ώρα;;;;  >:( >:( >:( >:( Η κοινωνικοποίηση, η μαθηση των δημοκρατικών διαικασιών, η απόδοση τιμων, ή ιστορική μνημη, και η ομαλή μεταβαση του παιδιού στην κοινωνία μεσα από τετοιες δραστηριοτητες (εκλογες, γιορτες, συνελευσεις, εκδρομές) δεν ειναι εργασιμη ωρα για μας και τα παιδια; Ποιος το λεει; Η ..κοινή γνωμη;;; Τι λετε ρε... Αυτός που το λεει ειναι κακός παιδαγωγός... Το σχολείο δεν είναι μονο γνωση και πληροφορηση μεσα από παραδοση μαθηματος...

Οι φιλοι σου οι δασκαλοι fofico με τα εξοχικα προφανως τα πηραν με τα λεφτα του μπαμπά τους..Και όχι από το μισθό τους, εκτος και δουλευουν ..30 χρόνια δασκαλοι η εχουν καφετεριες..

1400 ευρω μπορει να παιρνει η φιλη σου που δουλευει σε σχολείο ειδ.Αγ. με το επιδομα Ειδικης Αγωγής που ειναι 190 ευρω και το παραμεθορίου (Κομοτηνη) 120 ευρω...Αν και νεοδιοριστη με τοσες κρατησεις αποκλείεται.. Σημειωτεον και στα δυο γινονται κρατησεις.. Τη μισθοδοτικη της κατασταση την ειδες;; Γιατι μερικοί αρεσκονται να λενε και ..μπουρδες χαριν εντυπωσιασμού!!..  ;D

Ξερεις τι ειναι αυτα τα σχολεια; Εχεις βρεθει σε τετοιο; Περιμενω απάντηση..
Εσυ κοιτας μονο τι λεφτα παιρνει.. Τη ρωτησες για τις συνθηκες εργασίας της; Για το ποσο επικινδυνα είναι αυτα τα παιδια για τον εαυτό τους και τους καθηγητες τους που δεν εχουν συναισθηση του κινδυνου; Εχεις παρει ευθυνη παιδιου ποτε εστω και ενός για να ξερεις τι είναι; Και όχι μόνο για το τομαρι σου;..

Μονο το χρημα βλέπεις (που δεν είναι καθολου πολύ όπως βλέπεις) και τις άδειες..

Λες και δεν ξερουμε τι γινεται στο υπόλοιπο δημοσιο με τις αδειες... Λες και μεις δεν εχουμε γνωστους και φιλους εργατες Υ.Ε. σε δημους που ξυνονται όλη μερα κανονικοτατα και τσιμπανε και 2 μηνες αναρρωτικες κανονικες κλπ... Ασε ρε..

Πες τα πουθενα αλλού.. Οχι σε μας... Επειδη ειμαστε οι πρωτοι που στηλιτευουμε τα κακά φαινόμενα στον κλαδο μας, νομιζετε όλοι που μπαινετε εδω μεσα πως όλοι ετσι ειμαστε... Εμείς τουλαχιστον αυτο-κρινόμαστε, κανουμε την αυτοκριτική μας και διορθωνόμαστε...

Εσεις φίλε εχετε φορουμ;;; Και αν ναι για τι μιλάτε;;; Για ..τους εκπαιδευτικούς;;; Για τα κακως κειμενα στον κλαδο σας μιλατε ή ειστε παρθενες εσεις και όλοι οι κακοί γιναν...δάσκαλοι;;;  >:( >:( >:( ??? ??? ???

Περισσότερα λόγια είναι περιττά...  :-X  :-X  ::)
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622