0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνελευσεις, εκλογες 15μελους, αργιες, παρελασεις, γιορτες, καλοκαιρι,πασχα,χριστουγεννα,εκδρομες και μονο 3-4 ωρες καθαρες για δουλεια
εγω ξερω για πρωτοδιοριστη δασκαλα σε σχολειο μειονοτητων λιγο πιο εξω απο την κομοτηνη με μισθο 1200 ευρω.χωρις παιδια,γαμους και μεταπτυχιακα.not bad.επισης πρωτοδιοριστη νηπιαγωγος ειδικης αγωγης 1400.pas mal. και γιατι να μην νιωθω καπως οταν βλεπω φιλους μου δασκαλους να εχουν αγορασει το εξοχικο τους και ολο το καλοκαιρι να καθονται εκει κι εγω να παιρνω αδεια μολις 10 μερες? οχι τιποτα αλλο αλλα σκοπευα να αγορασω κι εγω εξοχικο(αφου μου τρεχουν απο τα μπατζακια).
και γιατι να μην νιωθω καπως οταν βλεπω φιλους μου δασκαλους να εχουν αγορασει το εξοχικο τους και ολο το καλοκαιρι να καθονται εκει κι εγω να παιρνω αδεια μολις 10 μερες? οχι τιποτα αλλο αλλα σκοπευα να αγορασω κι εγω εξοχικο(αφου μου τρεχουν απο τα μπατζακια).
Παράθεση από: fofiko στις Μαρτίου 12, 2010, 02:12:53 pmκαι γιατι να μην νιωθω καπως οταν βλεπω φιλους μου δασκαλους να εχουν αγορασει το εξοχικο τους και ολο το καλοκαιρι να καθονται εκει κι εγω να παιρνω αδεια μολις 10 μερες? οχι τιποτα αλλο αλλα σκοπευα να αγορασω κι εγω εξοχικο(αφου μου τρεχουν απο τα μπατζακια). Αν παρεις και δεν το ...πολυ-χρησιμοποιείς, μη μας ..ξεχάσεις!!!!!!!! Πολύ ευχαρίστως να ερθω... Στείλε π.μ.
Παράθεση από: fofiko στις Μαρτίου 11, 2010, 11:19:18 pm1)οχι δεν ειμαι εκπαιδευτικος ειναι ομως πολλοι φιλοι και συγγενεις οποτε ξερω τι παιζει με το επαγγελμαΑΑΑ!! Και εγώ έχω θείο χειρουργό ΩΡΛ. Επομένως την άλλη φορά θα του πω πως να αφαιρέσει πολύποδα ασθενή από το φάρυγγα...
1)οχι δεν ειμαι εκπαιδευτικος ειναι ομως πολλοι φιλοι και συγγενεις οποτε ξερω τι παιζει με το επαγγελμα
Πού είναι ρε παιδιά αυτοί οι εκπαιδευτικοί με τα σπίτια και τα εξοχικά;;;;Εγώ γιατί όσοους ξέρω που είναι ζευγάρια εκπαιδευτικών, έχουν ένα σπίτι για να μένουν και άντε το πολύ ένα σπίτι στο χωριό που το επιδιόρθωσαν;;;;Και στην τελική, αν έκαναν το Σκ@@@ τους παξιμάδι και απέκτησαν μια περιουσία (μικρη ή μεγάλη) είναι κατακριτέοι;
ιστορική μνημη
Παράθεσησυνελευσεις, εκλογες 15μελους, αργιες, παρελασεις, γιορτες, καλοκαιρι,πασχα,χριστουγεννα,εκδρομες και μονο 3-4 ωρες καθαρες για δουλειαΓιατί αυτα δεν είναι δουλεια;;; Ποιος το λεει; Ποιος λεει πως η δουλειά μας εξαντλειται ή είναι μόνο στη διδακτική ώρα;;;; Η κοινωνικοποίηση, η μαθηση των δημοκρατικών διαικασιών, η απόδοση τιμων, ή ιστορική μνημη, και η ομαλή μεταβαση του παιδιού στην κοινωνία μεσα από τετοιες δραστηριοτητες (εκλογες, γιορτες, συνελευσεις, εκδρομές) δεν ειναι εργασιμη ωρα για μας και τα παιδια; Ποιος το λεει; Η ..κοινή γνωμη;;; Τι λετε ρε... Αυτός που το λεει ειναι κακός παιδαγωγός... Το σχολείο δεν είναι μονο γνωση και πληροφορηση μεσα από παραδοση μαθηματος...Οι φιλοι σου οι δασκαλοι fofico με τα εξοχικα προφανως τα πηραν με τα λεφτα του μπαμπά τους..Και όχι από το μισθό τους, εκτος και δουλευουν ..30 χρόνια δασκαλοι η εχουν καφετεριες..1400 ευρω μπορει να παιρνει η φιλη σου που δουλευει σε σχολείο ειδ.Αγ. με το επιδομα Ειδικης Αγωγής που ειναι 190 ευρω και το παραμεθορίου (Κομοτηνη) 120 ευρω...Αν και νεοδιοριστη με τοσες κρατησεις αποκλείεται.. Σημειωτεον και στα δυο γινονται κρατησεις.. Τη μισθοδοτικη της κατασταση την ειδες;; Γιατι μερικοί αρεσκονται να λενε και ..μπουρδες χαριν εντυπωσιασμού!!.. Ξερεις τι ειναι αυτα τα σχολεια; Εχεις βρεθει σε τετοιο; Περιμενω απάντηση..Εσυ κοιτας μονο τι λεφτα παιρνει.. Τη ρωτησες για τις συνθηκες εργασίας της; Για το ποσο επικινδυνα είναι αυτα τα παιδια για τον εαυτό τους και τους καθηγητες τους που δεν εχουν συναισθηση του κινδυνου; Εχεις παρει ευθυνη παιδιου ποτε εστω και ενός για να ξερεις τι είναι; Και όχι μόνο για το τομαρι σου;..Μονο το χρημα βλέπεις (που δεν είναι καθολου πολύ όπως βλέπεις) και τις άδειες.. Λες και δεν ξερουμε τι γινεται στο υπόλοιπο δημοσιο με τις αδειες... Λες και μεις δεν εχουμε γνωστους και φιλους εργατες Υ.Ε. σε δημους που ξυνονται όλη μερα κανονικοτατα και τσιμπανε και 2 μηνες αναρρωτικες κανονικες κλπ... Ασε ρε..Πες τα πουθενα αλλού.. Οχι σε μας... Επειδη ειμαστε οι πρωτοι που στηλιτευουμε τα κακά φαινόμενα στον κλαδο μας, νομιζετε όλοι που μπαινετε εδω μεσα πως όλοι ετσι ειμαστε... Εμείς τουλαχιστον αυτο-κρινόμαστε, κανουμε την αυτοκριτική μας και διορθωνόμαστε...Εσεις φίλε εχετε φορουμ;;; Και αν ναι για τι μιλάτε;;; Για ..τους εκπαιδευτικούς;;; Για τα κακως κειμενα στον κλαδο σας μιλατε ή ειστε παρθενες εσεις και όλοι οι κακοί γιναν...δάσκαλοι;;;