0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ειπα ποτε να πανε οι καθηγητες στα δημοτικα αλλα να γινει κατι και γι αυτους οχι μονο για τους δασκαλους.
Παράθεση από: nikgre στις Μαρτίου 11, 2010, 11:46:15 pmΠαράθεση από: fofiko στις Μαρτίου 11, 2010, 11:19:18 pmσε ποιον να πρωτοαπαντησω?1)οχι δεν ειμαι εκπαιδευτικος ειναι ομως πολλοι φιλοι και συγγενεις οποτε ξερω τι παιζει με το επαγγελμα2)οχι δεν εδωσα κατατακτηριες για παιδαγωγικο 3)δεν ζηλευω απλα εκανα μια επισημανση και η αληθεια να λεγεται.δε λεω να κανουν παραπανω ωρες οι δασκαλοι απλα να μην γκρινιαζουν κιολας(εδω παει το οπου φτωχια και γκρινια προφανως)μια με τα ωραρια που δεν τους βολευουν(θελουν κενο την πρωτη ωρα η την τελευταια) μια με τους μισθους(πως λενε αραγε οτι παιρνουν τους χαμηλοτερους μισθους απο ολους τους δημοσιους υπαλληλους αφου ολοι ξεκιναμε με 1200 ευρω?) μια με τη μειωση προσληψεων(εδω θα σταματησουν για ολους οι προσληψεις εκτος απο τους εκπαιδευτικους που απλα θα παρουν λιγοτερους).Ρε παιδιά! Τί ζητά η αλεπού στο παζάρι;; Αν πρόσεξες fofiko, είναι ένα φόρουμ εκπαιδευτικών. Εσύ δηλώνεις ότι δεν είσαι. Αν παρατήρησες, όλες οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από εκπαιδευτικά ζητήματα, που εκ των πραγμάτων δε σε αφορούν (π.χ. προϋπηρεσίες, ασεπ, σχολικά μαθήματα κ.ά.). Εσύ τί θα προσφέρεις με την παρουσία σου εδώ; Κριτική, λάσπη και άλλα ωραία και θαυμαστά του κόσμου της προβοκάτσιας; Μου θυμίζεις δημοσιοκάφρους που έχουν άποψη για την κρίση στην οικονομία μέχρι και για τί είδους χάπια πρέπει να συνταγογραφούν οι γιατροί του ΙΚΑ! Όχι, άλλη βοθρίλα!!!
Παράθεση από: fofiko στις Μαρτίου 11, 2010, 11:19:18 pmσε ποιον να πρωτοαπαντησω?1)οχι δεν ειμαι εκπαιδευτικος ειναι ομως πολλοι φιλοι και συγγενεις οποτε ξερω τι παιζει με το επαγγελμα2)οχι δεν εδωσα κατατακτηριες για παιδαγωγικο 3)δεν ζηλευω απλα εκανα μια επισημανση και η αληθεια να λεγεται.δε λεω να κανουν παραπανω ωρες οι δασκαλοι απλα να μην γκρινιαζουν κιολας(εδω παει το οπου φτωχια και γκρινια προφανως)μια με τα ωραρια που δεν τους βολευουν(θελουν κενο την πρωτη ωρα η την τελευταια) μια με τους μισθους(πως λενε αραγε οτι παιρνουν τους χαμηλοτερους μισθους απο ολους τους δημοσιους υπαλληλους αφου ολοι ξεκιναμε με 1200 ευρω?) μια με τη μειωση προσληψεων(εδω θα σταματησουν για ολους οι προσληψεις εκτος απο τους εκπαιδευτικους που απλα θα παρουν λιγοτερους).Ρε παιδιά! Τί ζητά η αλεπού στο παζάρι;; Αν πρόσεξες fofiko, είναι ένα φόρουμ εκπαιδευτικών. Εσύ δηλώνεις ότι δεν είσαι. Αν παρατήρησες, όλες οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από εκπαιδευτικά ζητήματα, που εκ των πραγμάτων δε σε αφορούν (π.χ. προϋπηρεσίες, ασεπ, σχολικά μαθήματα κ.ά.). Εσύ τί θα προσφέρεις με την παρουσία σου εδώ; Κριτική, λάσπη και άλλα ωραία και θαυμαστά του κόσμου της προβοκάτσιας; Μου θυμίζεις δημοσιοκάφρους που έχουν άποψη για την κρίση στην οικονομία μέχρι και για τί είδους χάπια πρέπει να συνταγογραφούν οι γιατροί του ΙΚΑ! Όχι, άλλη βοθρίλα!!!
σε ποιον να πρωτοαπαντησω?1)οχι δεν ειμαι εκπαιδευτικος ειναι ομως πολλοι φιλοι και συγγενεις οποτε ξερω τι παιζει με το επαγγελμα2)οχι δεν εδωσα κατατακτηριες για παιδαγωγικο 3)δεν ζηλευω απλα εκανα μια επισημανση και η αληθεια να λεγεται.δε λεω να κανουν παραπανω ωρες οι δασκαλοι απλα να μην γκρινιαζουν κιολας(εδω παει το οπου φτωχια και γκρινια προφανως)μια με τα ωραρια που δεν τους βολευουν(θελουν κενο την πρωτη ωρα η την τελευταια) μια με τους μισθους(πως λενε αραγε οτι παιρνουν τους χαμηλοτερους μισθους απο ολους τους δημοσιους υπαλληλους αφου ολοι ξεκιναμε με 1200 ευρω?) μια με τη μειωση προσληψεων(εδω θα σταματησουν για ολους οι προσληψεις εκτος απο τους εκπαιδευτικους που απλα θα παρουν λιγοτερους).
εγω ξερω για πρωτοδιοριστη δασκαλα σε σχολειο μειονοτητων λιγο πιο εξω απο την κομοτηνη με μισθο 1200 ευρω.χωρις παιδια,γαμους και μεταπτυχιακα.not bad.επισης πρωτοδιοριστη νηπιαγωγος ειδικης αγωγης 1400.pas mal. και γιατι να μην νιωθω καπως οταν βλεπω φιλους μου δασκαλους να εχουν αγορασει το εξοχικο τους και ολο το καλοκαιρι να καθονται εκει κι εγω να παιρνω αδεια μολις 10 μερες? οχι τιποτα αλλο αλλα σκοπευα να αγορασω κι εγω εξοχικο(αφου μου τρεχουν απο τα μπατζακια).