*

Αποστολέας Θέμα: Καταργείται το ποσοστό διορισμών εκπαιδευτικών μέσω προϋπηρεσίας ;  (Αναγνώστηκε 22471 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
..
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2009, 11:25:43 am από para5 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Ενώ με τον Κωστάκη προκόψαμε χα!χα!...άλλο και τούτο.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος linmak88

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ-18.04
    • Προφίλ
Επειδή έχουμε μείνει και κάποιοι 30μηνίτες αδιόριστοι, τι πιστεύετε ότι θα γίνει με εμάς; Υπάρχει νόμος που ισχιεί για εμάς ότι θα μονιμοποιηθούμε μέχρι το 2012, λέτε ότι θα τον αλλάξει; Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ας το γράψει γιατί έχω πανικοβληθεί! Είμαι Νο 4 στο 30μηνο για του χρόνου!!!!!!!!!!!
Τάχα δεν θα είναι φταίχτης,<br />ποιον χτυπούν χωρίς να φταίξει;<br />Και καλά του κάνουνε αφού ήθελε να παίξει με τους άρχοντες<br />Άρχισε λοιπόν και κείνος<br />από πάνω να χτυπά...<br />Αρχή του παραμυθιού καλημέρα σας!

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Κανείς δεν γνωρίζει να μαντέψει την πιθανή ηγεσία του ΥΠΕΠΘ, της πιθανής κυβέρνησης, την πιθανή ημερομηνία αν θα αλλάξει κάτι που έγινε νόμος. Θα σου κάνω αλλοιώς την ερώτηση. Πιστεύεις ότι θα υπάρξει Υπουργείο Παιδείας που θα διαγράψει την προϋπηρεσία εκπαιδευτικών στο Υπουργείο Παιδείας;
Αν ναι τότε να φοβάσαι ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2009, 03:17:40 pm από sikat »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος maricagirl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Παιδιά τι λέτε τώρα τι συζητάτε;Δεν γίνονται αυτά. Διότι δεν τους συμφέρει.Σε περίπτωση που κάποιος τολμούσε να κόψει την προυπηρεσία,ποιός ωρομίσθιος θα πήγαινε να δουλέψει;Ποιός θα έκανε ενυσχιτική και για ποιό λόγο;Για τα 7ευρώ που παίρνουμε μετά από ένα χρόνο;Εγώ ούτε αναπληρώτρια δεν θα πήγαινα, αν δεν μετρούσε η προυπηρεσία.Γιαυτό μην ταράζεστε και αν τολμούσε κανείς να μας πειράξει, φτάνει πια,δεν πιστεύω να καθόμασταν έτσι......... 

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
συναδελφοι, ανευ λογου ασχολουμαστε με αυτο το απιθανο σεναριο. δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ισχυσει. στο εντελως απιθανο ενδεχομενο που γινει κατι τετοιο, εεε ενταξει, δεν τρωμε και κουτοχορτο. θυμηθειτε το 2002. ο νομος ελεγε απο το 1998 και εξης σταδιακη μειωση της επετηριδας και απο το 2002 και μετα 100% ασεπ. εγινε κατι τετοιο; οχι. αντιθετα, τοτε ψηφιστηκε το 16μηνο ( με 16 μηνες καθαρη προϋπηρεσια γινεσαι μονιμος εκπαιδευτικος) και αυτο μετα απο εντονες πιεσεις. αν παει να γινει κατι τετοιο, που δεν το πιστευω, θα υπαρξουν μεγαλες αντιδρασεις και θα υπαναχωρησουν.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
παιδια κι εγω ειμαι της γνωμης οτι κατι τετοιο δεν προκειται να συμβει καθως θα γινει επανασταση ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.θα κλεισουν σχολεια.ας ασχοληθουμε με πιο απτα ζητηματα και κυριως με την αναβαθμιση των κλαδων μας

ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΩΡΑ

ΟΧΙ ΛΊΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1500 ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος tempo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
δεν ξέρω αν θα γίνει ή όχι άλλα θέλω να πω στους συναδέλφους ότι όταν καταργήθηκε η επετηρίδα τότε οι αντιδράσεις ήταν τεράστιες...και όμως τελικά το μέτρο της κατάργησης πέρασε κανονικά.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Επειδή έχουμε μείνει και κάποιοι 30μηνίτες αδιόριστοι, τι πιστεύετε ότι θα γίνει με εμάς; Υπάρχει νόμος που ισχιεί για εμάς ότι θα μονιμοποιηθούμε μέχρι το 2012, λέτε ότι θα τον αλλάξει; Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ας το γράψει γιατί έχω πανικοβληθεί! Είμαι Νο 4 στο 30μηνο για του χρόνου!!!!!!!!!!!

Πλάκα μας κάνεις; Ως γνωστόν, όταν γίνονται αλλαγές, ισχύει από ένα σημείο και μετά χωρίς να θίγονται όσοι έχουν ή πλησιάζουν τα κριτήρια πριν την αλλαγή.
Από ΄κει και πέρα, μην αγχώνεται κανείς. Επειδή θα αλλάξει η κυβέρνηση, δεν θα αλλάξει και η πολιτική. Το μόνο που έχουμε να φοβόμαστε με πρωθυπουργό τον Γιωργάκη και πιθανή υπουργό - μακρυά από μας! - τη Διαμαντοπούλου, είναι η περαιτέρω υποβάθμιση της ελληνικής παιδείας. Ο νοών νοείτω.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
δεν ξέρω αν θα γίνει ή όχι άλλα θέλω να πω στους συναδέλφους ότι όταν καταργήθηκε η επετηρίδα τότε οι αντιδράσεις ήταν τεράστιες...και όμως τελικά το μέτρο της κατάργησης πέρασε κανονικά.

σωστα, αλλα συγκρινουμε ανομοια πραγματα. η επετηριδα ειχε βαλτωσει και το γνωριζουμε καλα αυτο. δεν πηγαινε παρακατω. στους περισσοτερους κλαδους ηθελες 20 χρονια για να αρχισεις δουλεια. συνεπως το καλυτερο ειναι ποσοστωση ασεπ και προϋπηρεσιας ετσι, ωστε να μπορουν να δουλεψουν οι νεοι συναδελφοι αλλα και να μην χασουν τα εργασιακα τους δικαιωματα οι παλιοτεροι. και φυσικα κλεισιμο των παραθυρων (οαεδ, σιβιτανιδειο, εκκλησιαστικα, πδς). ολες οι προσληψεις να γινονται απο τους πινακες των αναπληρωτων.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Το σωστό θα ήταν, σταδιακά να περάσει το σύστημα διορισμού σε 100% ΑΣΕΠ. Αλλά στη χώρα του βύσματος αυτό δεν θα γίνει σύντομα. Τουλάχιστον να γίνει αρχικά πραγματικό 60% το ποσοστό μέσω ΑΣΕΠ και για όλες τις άλλες κατηγορίες που έχουν μείνει, να γίνει απαραίτητη προϋπόθεση μια τουλάχιστον επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Και φυσικά στον ΑΣΕΠ να μην μετράνε μόρια προϋπηρεσίας, αλλά να είναι καθαρό τελείως. Η προϋπηρεσία μόνο στα 30μηνα, 24μηνα.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος linmak88

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ-18.04
    • Προφίλ
Το σωστό θα ήταν, σταδιακά να περάσει το σύστημα διορισμού σε 100% ΑΣΕΠ. Αλλά στη χώρα του βύσματος αυτό δεν θα γίνει σύντομα. Τουλάχιστον να γίνει αρχικά πραγματικό 60% το ποσοστό μέσω ΑΣΕΠ και για όλες τις άλλες κατηγορίες που έχουν μείνει, να γίνει απαραίτητη προϋπόθεση μια τουλάχιστον επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Και φυσικά στον ΑΣΕΠ να μην μετράνε μόρια προϋπηρεσίας, αλλά να είναι καθαρό τελείως. Η προϋπηρεσία μόνο στα 30μηνα, 24μηνα.

Ο συνάδελφος Landau - έχει δίκιο σε όσα προτείνει. Ας κλειδώσουν τους πίνακες εδώ και μετά ας προχωρήσουν σε ΑΣΕΠ. Αρκετά μας εκμεταλλεύτηκαν τόσα χρόνια! 9 χρόνια δουλειάς με μόνο 2 χρόνια ως αναπληρώτρια-και θυμάμαι σαν όνειρο τι ωραία που είναι να δουλεύεις και να πληρώνεσαι - 2 μόνο χρόνια - και τα υπόλοιπα 7 χρόνια, δούλευα, δούλευα, δούλευα...και δεν είδα φράγκο τσακιστό, γιατί τα 300Ε τον μήνα  τα κατάπινε το αυτοκίνητο σε βενζίνες...Πραγματικά, έχω ξεχάσει πως είναι να δουλεύεις και να πληρώνεσαι και εύχομαι να μην το περάσουν αυτό και οι νέοι συνάδελφοι, είναι ψυχοφθόρο και σου σακατεύει την ψυχολογία και την αξιοπρέπεια!
Τάχα δεν θα είναι φταίχτης,<br />ποιον χτυπούν χωρίς να φταίξει;<br />Και καλά του κάνουνε αφού ήθελε να παίξει με τους άρχοντες<br />Άρχισε λοιπόν και κείνος<br />από πάνω να χτυπά...<br />Αρχή του παραμυθιού καλημέρα σας!

Αποσυνδεδεμένος Lucifer

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΜΑΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ

Αποσυνδεδεμένος linmak88

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ-18.04
    • Προφίλ
-- Ο συνάδελφος PARADEKA από το φόρουμ του αλφαβήτα έστειλε τα εξής:

''ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, (ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ) ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Επειδή προκλήθηκε αναταραχή στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς μετά τη δήλωση του προέδρου για προσλήψεις μόνο από το ΑΣΕΠ, όπως φαίνεται στα forum των εκπαιδευτικών

http://alfavita.gr/neoproaylio/YaBB.pl?num=1254392081/19

και
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=15515.0

παρακαλώ να τοποθετηθείτε άμεσα στις σχετικές εκπαιδευτικές ιστοσελίδες

www.alfavita.gr

www.Esos.gr

όπου καθημερινά ενημερώνονται χιλιάδες εκπαιδευτικοί !

Σας καταθέτω μέρος από το σχετικό διάλογο των εκπαιδευτικών στο forum του alfavita.gr''

-- ΜΠΡΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2009, 08:48:04 pm από linmak88 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)