0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ewatt στις Οκτωβρίου 13, 2009, 02:11:18 pmΠαράθεση από: michalis στις Οκτωβρίου 13, 2009, 01:58:45 pmτο να μείνω εκτός επειδή δεν το αξίζω το θέλω και ο ίδιος...αλλα να μείνω εκτός επειδή είμαι νέος.....Και το να μενεις εκτός γιατί το μέσον σου έφτανε για 4 ώρες, ενώ του άλλου για 10 ήταν καλύτερα?σκέψου ότι αυτοί που είναι μεγάλοι σε ηλικία και δεν δίνουν ΑΣΕΠ δεν σου δημιουργούν πρόβλημα, αφού θα μένουν πάντα χαμηλά στον πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων. Αν και τονίζω και πάλι ότι η ρύθμιση είναι προσωρινή και πιστεύω ότι θα ισχύσει μόνο για φέτος. Και από τη στιγμή που κανένας άλλος δεν θα σε προσπερνά με τα μόρια που βρίσκει δεξιά και αριστερά δεν τρέχει και τίποτα. Στο κάτω κάτω σε έναν χρόνο έχει ξανα ΑΣΕΠ που μπορείς να μαζέψεις πάλι μόρια! Και με λίγη τύχη να διοριστείς κιόλας!! Αν είσαι μικρός έχεις χρόνο για όλα. Αν είσαι 40 δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τα 42 για νέο διαγωνισμό. Η ρύθμιση δεν είναι τόσο κακη, απλά ήταν μη αναμενόμενη. Ζημιά δεν θα προκληθεί. Απλά όσοι κοντεύουν να κατοχυρώσουν δικαιώματα τους καλύπτει χωρίς να σε ζημιώνει εσένα.Συνάδελφε ewatt...1) Οι μεγάλοι σε ηλικία δεν δίνουν ΑΣΕΠ;2) Μένουν πάντα χαμηλά στους πίνακες;3) Όταν είσαι μικρός πρέπει να δίνεις συνέχεια ΑΣΕΠ για να μαζεύεις μόρια, μιας κι έχεις χρόνο για όλα;4) Αυτοί που κοντεύουν να κατοχυρώσουν δικαιώματα είναι μόνο οι μεγαλύτεροι σε ηλικία;
Παράθεση από: michalis στις Οκτωβρίου 13, 2009, 01:58:45 pmτο να μείνω εκτός επειδή δεν το αξίζω το θέλω και ο ίδιος...αλλα να μείνω εκτός επειδή είμαι νέος.....Και το να μενεις εκτός γιατί το μέσον σου έφτανε για 4 ώρες, ενώ του άλλου για 10 ήταν καλύτερα?σκέψου ότι αυτοί που είναι μεγάλοι σε ηλικία και δεν δίνουν ΑΣΕΠ δεν σου δημιουργούν πρόβλημα, αφού θα μένουν πάντα χαμηλά στον πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων. Αν και τονίζω και πάλι ότι η ρύθμιση είναι προσωρινή και πιστεύω ότι θα ισχύσει μόνο για φέτος. Και από τη στιγμή που κανένας άλλος δεν θα σε προσπερνά με τα μόρια που βρίσκει δεξιά και αριστερά δεν τρέχει και τίποτα. Στο κάτω κάτω σε έναν χρόνο έχει ξανα ΑΣΕΠ που μπορείς να μαζέψεις πάλι μόρια! Και με λίγη τύχη να διοριστείς κιόλας!! Αν είσαι μικρός έχεις χρόνο για όλα. Αν είσαι 40 δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τα 42 για νέο διαγωνισμό. Η ρύθμιση δεν είναι τόσο κακη, απλά ήταν μη αναμενόμενη. Ζημιά δεν θα προκληθεί. Απλά όσοι κοντεύουν να κατοχυρώσουν δικαιώματα τους καλύπτει χωρίς να σε ζημιώνει εσένα.
το να μείνω εκτός επειδή δεν το αξίζω το θέλω και ο ίδιος...αλλα να μείνω εκτός επειδή είμαι νέος.....
Η ανωνυμία του Internet δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να λέει ό,τι θέλει, χωρίς να ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις. Αν θεωρείς ότι τα πήραμε κιόλας, το οποίο τολμάς και ξεστομίζεις έτσι εύκολα, δες πόσα μόρια έχουμε, πόσες ώρες πήραμε κλπ. Άλλοι βολεύονταν τον προηγούμενο καιρό. Με πτυχίο του 2005 δε με βολεύει και τόσο η παλαιότητα. Η διαφορά είναι ότι πτυχίο έχω, μπάρμπα δεν έχω και δε θέλω να αποκτήσω. Ε[ειδή αποδείξεις δεν έχεις γιατί δεν υπάρχουν για κανέναν από εμάς ανακάλεσε και ζητώ να παρέμβει και ο συντονιστής. Τη δε πολιτική μου ταυτότητα την έχω κάνει και γνωστή και απέχει πολύ και από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και το επίσημο πολιτικό σκηνικό
Όπως και να΄χει θα ξαναπώ το χιλιοειπωμένο. Όταν υπάρχουν τόσοι τρόποι πρόσληψης μία ρύθμιση και όχι μια συνολική αλλαγή σίγουρα δεν ικανοποιεί όλους και σίγουρα δε λύνει και το πρόβλημα. Αν π.χ. το ΥΠΕΠΘ (γιατί δεν είναι η Αννούλα, είναι ο Κουτρουμάνος που και με τις δύο κυβερνήσεις είναι στην ίδια θέση, είναι και τόσοι άλλοι) έλεγε ότι τα πάντα θα γίνουν μόνο με ΑΣΕΠ θα υπήρχε διαμαρτυρία από τον κόσμο που έχει φάει τα νιάτα του στο σχολείο ως ωρομίσθιος και αναπληρωτής μαζεύοντας προϋπηρεσία. Αν έλεγε μόνο έτος λήψης πτυχίου, θα υπήρχε αντίδραση από όσους δίνουν συνέχεια στο ΑΣΕΠ (και εγώ δίνω), αν έλεγε μόνο προϋπηρεσία θα υπήρχε αντίδραση από όσους δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν καθόλου κοκ. Απλώς, πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάμε τα πράγματα λίγο πιο συνολικά και στο παραπέρα και όποιο αίτημα κι αν στηρίζουμε να βλέπουμε και πώς εξυπηρετεί το σύνολο και τη λειτουργία του σχολείου. Συμφωνώ και επαυξάνω!!!Όλοι στο ίδιο στρατόπεδο είμαστε...Ο καθένας έχει την προσωπική του ιστορία..πώς και γιατί σπούδασε,πώς και γιατί έφτασε όπου έφτασε...ας μην τσακωνόμαστε...
Όπως και να΄χει θα ξαναπώ το χιλιοειπωμένο. Όταν υπάρχουν τόσοι τρόποι πρόσληψης μία ρύθμιση και όχι μια συνολική αλλαγή σίγουρα δεν ικανοποιεί όλους και σίγουρα δε λύνει και το πρόβλημα. Αν π.χ. το ΥΠΕΠΘ (γιατί δεν είναι η Αννούλα, είναι ο Κουτρουμάνος που και με τις δύο κυβερνήσεις είναι στην ίδια θέση, είναι και τόσοι άλλοι) έλεγε ότι τα πάντα θα γίνουν μόνο με ΑΣΕΠ θα υπήρχε διαμαρτυρία από τον κόσμο που έχει φάει τα νιάτα του στο σχολείο ως ωρομίσθιος και αναπληρωτής μαζεύοντας προϋπηρεσία. Αν έλεγε μόνο έτος λήψης πτυχίου, θα υπήρχε αντίδραση από όσους δίνουν συνέχεια στο ΑΣΕΠ (και εγώ δίνω), αν έλεγε μόνο προϋπηρεσία θα υπήρχε αντίδραση από όσους δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν καθόλου κοκ. Απλώς, πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάμε τα πράγματα λίγο πιο συνολικά και στο παραπέρα και όποιο αίτημα κι αν στηρίζουμε να βλέπουμε και πώς εξυπηρετεί το σύνολο και τη λειτουργία του σχολείου. Εγώ και η ΠΕΑΕ με κανένα από τα παραπάνω δε θα συμφωνούσαμε αν αποφασίζοταν έτσι ξερό.