0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είν' αγέλη οι μαθητές. Ο καθένας έχει το χαραχτήρα του κι η υπόθεση μίμησης του ενός στην άσχημη συμπεριφορά αυθαίρετη. Καλό είν' ο δάσκαλος να τους αντιμετωπίζει κι ως ξεχωριστές προσωπικότητες κι όχι ως ρέπλικες αντιγραφής αλλιώς δε θα 'χει καλά αποτελέσματα.
Θα το γράψω πιο απλά: Αν σβήνεις τις απουσίες στους μαθητές επειδή φωνάζουν...
Τελικά απλώς φώναζε ο μαθητής; Γιατί αυτό μας λες τώρα με μιαν εκπληκτική στροφή. Για τη φωνή θα δέρνανε κάποιοι και θα μηνύανε;
Μην το συνεχίζεις συνάδελφε γιατί διακωμωδείς το θέμα. Εύχομαι απλά να μην σου τύχει....να δεις τον εαυτό σου στο διαδίκτυο χωρίς να το εχεις πάρει είδηση ...
Κι όμως. Εσείς όλοι το διακωμωδείτε. Η αντίδραση της καθηγήτριας κι η ψυχραιμία της ακριβώς την ώρα που λάμβανε χώρα το περιστατικό είν' άξια θαυμασμού. Όλα τα επίλοιπα και τα ρέστα δω περί ξύλου α λα Τσακ Νόρρις και περί μηνύσεων α λα Μάτλοκ είν' ανεύθυνα για εκπαιδευτικούς. Και θα 'θελα όλοι σας κι αφού συμβαίνουν τόοοσο συχνά τέτοια ακραία επεισόδια κι εσείς τόοοσο εύκολα κάνετε αγωγές ως εύθικτοι να μου πείτε πόσους μαθητές έχετε πάει στα δικαστήρια. Μην ακούσω κανέναν, γιατί μετά αντιλαμβάνεσθε ποιοι χτίζουν με τες... λέξες ουρανοξύστες.
Ο διάλογος στο pde εμένα μου αποκάλυψε την τραγικά χαμηλή αίσθηση της πραγματικότητος απ' τους καθηγητές.
Η εκπαίδευση έχει καταρρεύσει απο τη στιγμή που μαθητές χωρίς δυνατότητες προβιβάζονται από τη μία τάξη στην άλλη.Αυτό γίνεται με κοινή συναίνεση του εκπαιδευτικού κόσμου για να μην χαθούν οργανικές θέσεις.Μαθητές που δεν είναι μαθητές μεταπηδούν στο λύκειο τεχνικό ή γενικό δεν έχει σημασία και Υποτίθεται ότι σε αυτούς θα διδαχτούν μαθήματα Γενικής Παιδείας Υψηλού επιπέδου.Από τη στιγμή αυτή οι τάξεις δεν είναι τάξεις.Οι καθηγητές, επειδή υπάρχει τεράστια προσφορά και επειδή επίσης είναι πάρα πολλοί στο λύκειο και στο γυμνάσιο, δέχονται παρά τη θέλησή τους αυτή την κατάσταση.Αυτή την χαώδη συμπεριφορά έχουν συναντήσει σχεδόν όλοι οι εκπαιδευτικοί και δεν είναι καθόλου μεμονωμένο συμβάν