0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά ισχύει η πενθήμερη; Πείτε μου, σας παρακαλώ, γιατί στο σχολείο που είμαι γίνεται χαμός. Πέφτει πολύ ξύλο και bullying σε βάρος των αδυνάτων. Η διεύθυνση δε δείχνει διάθεση να περιορίσει το κακό.... Ούτε καν έχει καλέσει τους γονείς του παιδιού που βαράει...
Φέτος δεν ορίστηκε κανένας σε μας! Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Σε αυτόν τον Σύλλογο οι ελάχιστοι που παραπονιούνται για παραβατικές συμπεριφορές δεν εισακουόμαστε. Στέλνουμε π.χ. τους μαθητές για κινητό ή για κάτι αρκετά σοβαρό, πάνε στο γραφείο, μιλάνε με τον διευθυντή και εκεί λήγει το θέμα. Ο καθηγητής ακυρώνεται πλήρως, οπότε...
https://www.youtube.com/watch?time_continue=263&v=SP-mm0Zlx_o&feature=emb_logo ανήλικοι μαθητές επιτέθηκαν στην πορεία των ομοφυλόφιλων
Αυτά τα δακρύβρεχτα που ποτέ δεν ακούγεται η άλλη πλευρά και έχουν πάντα στόχο να θίξουν τα σχολεία, γιατί τα πιστεύουμε τόσο εύκολα; Δηλαδή ένα παιδί που δεν έχει δώσει αφορμή και για κάτι άλλο, αποφασίζει μια μέρα να τα βάλει με μια άλλη μαθήτρια που ούτε αυτή έχει δώσει αφορμή. Ε δεν στέκει αυτό λογικά. Να μου πεις ότι υπάρχει μια συμμορία που επιτίθεται σε αλλοδαπούς ας πούμε, να το δεχτω. Ένας επιθετικός μαθητής που τα βάζει με όλους, επίσης να το δεχτω ότι μπορεί να συμβεί. Τα υπόλοιπα δεν τα πολυπιστεύω. Και κακώς έχουμε δεχτεί στα σχολεοα να γίνεται τόση φασαρία για τον υποτιθέμενο εκφοβισμό που όλοι ακούμε και ποτέ δεν βλέπουμε.