0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πραγματικά εκνευστρικό είναι ότι πουθενά αλλού δεν γινεται δεκτή τέτοια συμπεριφορά όπως αυτή των ορσιμένων μαθητών μέσα στην τάξη. Ας σκεφτούμε πως θα αντιδρούσε ο δικαστής που θα καταδίκαζε τον καθηγητή (επειδή αντιμίλησε τους μαθητές που τον εμόδιζαν να κάνει την δουλεία του και τον απειλούσαν), στο παρακάτω περιστατικό σε ώρα δίκηςΔικαστής. Παρακαλώ βάλε μέσα το καθρεφτάκιΚοπέλα. Θα το βάλω αφου τελειώσω το λιπ-γκλοσΉ πως θα αντιδρούσε το αφεντικο της (που μπορεί να είναι και γονέας τέτοοιων μαθητών) αν το έκανε στη δουλεία. Αυτό αποτελεί μία παρένθεση για τι ισχύει στο χώρο μας.
Ο συνάδελφος απ’ αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να τον κρίνω σε καμία περίπτωση, έτσι, σταχυολογώντας όμως με την εμπειρία μου και διαβάζοντας μέσα απ’ το internet για την εμπειρία του, ήταν καθηγητής 2 χρόνια στη παράλληλη στήριξη, δηλαδή είχε 2 παιδάκια και έκανε και Erasmus. Δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω λαϊκά. Ωραίος, εντάξει, μια χαρά. Καταπληκτικός εκπαιδευτικός.
Το θέμα είναι όχι πώς θα αντιμετωπίσεις εκ των υστέρων το πρόβλημα. Το θέμα είναι να το προλάβεις.
@e-MathsΜπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις πληροφορίες για τη συνέντευξη που παραθέτεις;
https://www.newsit.gr/ellada/vouli-14xronos-prospathise-na-mpei-me-maxairi-kai-synelifthi/3636028/ ME μαχαιρι
Το μαχαίρι τουλάχιστον απαιτεί και μια κάποια εκ του σύνεγγυς επαφή για να χρησιμοποιηθεί ως όπλο. Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο, μαθητής (γενικού) λυκείου σε κωμόπολη να κοκορεύεται σε καθηγήτρια ότι έχει "πεταλούδα", και μάλιστα να δείχνει και βιντεάκια στα οποία τη χρησιμοποιεί.
emmaki, φαίνεται πως εγώ βρισκόμουνα σε επαρχιακό κολλέγιο! Αυτά ούτε κατά διάνοια (δεκαετία 90).