0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κάποιος που παίρνει ταμείο ανεργίας, να έχει και παράλληλα ένσημα?Μου είπαν ότι μπορεί να έχει μέχρι 10 ένσημα, τα οποία αφαιρούνται από το ποσό που παίρνεις από το ταμείο? Ισχύει όντως κάτι τέτοιο?
Παιδιά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι με είπαν από τον ΟΑΕΔ πώς αν τις 12 ώρες που έχω στο ολοήμερο τις δούλευα σε 3 μέρες θα μπορούσα να συνεχίζω να παιρνω ένα μικρό επίδομα και όχι να διακοπεί τελείως!Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται ας το έχει υπόψη του!
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 01, 2008, 12:31:21 pmΠαιδιά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι με είπαν από τον ΟΑΕΔ πώς αν τις 12 ώρες που έχω στο ολοήμερο τις δούλευα σε 3 μέρες θα μπορούσα να συνεχίζω να παιρνω ένα μικρό επίδομα και όχι να διακοπεί τελείως!Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται ας το έχει υπόψη του! αννετα, επαιρνες κανονικη επιδοτηση ή την τριμηνιαια?
Παράθεση από: vifo στις Οκτωβρίου 01, 2008, 02:39:48 pm αννετα, επαιρνες κανονικη επιδοτηση ή την τριμηνιαια? δεν ξέρω , σύνολο 3 φορές πληρώθηκα
αννετα, επαιρνες κανονικη επιδοτηση ή την τριμηνιαια?
Παιδιά έχω μια ερώτηση, έχω πάρει την απόλυση από φροντιστήριο που δούλευα αλλά το θέμα είναι ότι κάνω και πδσ και το τελευταίο μάθημα μου εκεί είναι μέσα ιουνίου. μπορώ να καταθέσω τα χαρτιά μου για το επίδομα παρόλο που θα μου κολληθεί ένα ένσημα τον ιούνη; να μη χάσω άδικα ένα μήνα...
οκ! ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!! φεύγω σφαίρα για οαεδ!!!