0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
LK, την αίτηση την υποβάλλεις ηλεκτρονικά και δε χρειάζεται υπογραφή. Εκτός αν εννοείς τη βεβαίωση ότι αναπληρώτρια. Αν ναι, αυτή την υπογράφει η διεύθυνση. Πας στη διεύθυνση όπου υπάγεσαι και την υπογράφουν αμέσως. Μετά τη στέλνεις με φαξ στο 2106930750.vaseto, εγώ έστειλα το φαξ σήμερα στις 11:00 και την έστειλαν μέσω εμαιλ μετά από 2 ώρες.
Παράθεση από: MelG στις Μαΐου 06, 2011, 03:49:02 pmΤο έκανα. Είναι ακριβώς όπως τα λες. Σχετικά με το τεστ που λες, εννοείς αυτό το τεστ εξοικείωσης; Εκεί είχα άλλο θέμα. Αναφερόταν σε κάποια κείμενα (πχ betoven1) για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις πχ τι γραμματοσειρά είχε η τάδε φράση (μακάρι να ήταν όλες οι ερωτήσεις έτσι) αλλά δε βρήκα πού είναι αυτό το κείμενο και απάντησα μόνο σε κάποιες ερωτήσεις να δω λίγο το επίπεδο και το'κλεισα. Εχεις εσύ ιδέα αν έχει υποστηρικτικό υλικό; Απ'όσα είχε η σελίδα δεν ήταν κάποιο σε word. Συγγνώμη για τις ερωτήσεις,ε; Γίνονται όλα τόσο γρήγορα ξαφνικά, αγχώθηκα!τα βοηθητικά αρχεία τα κατεβάζεις από εδώ http://users.sch.gr//aristhodas/pistopoihsh.htm εκεί που λέει τα αρχεία εργασίας που είναι απαραίτητα ...edit: Χαλαρααααά...
Το έκανα. Είναι ακριβώς όπως τα λες. Σχετικά με το τεστ που λες, εννοείς αυτό το τεστ εξοικείωσης; Εκεί είχα άλλο θέμα. Αναφερόταν σε κάποια κείμενα (πχ betoven1) για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις πχ τι γραμματοσειρά είχε η τάδε φράση (μακάρι να ήταν όλες οι ερωτήσεις έτσι) αλλά δε βρήκα πού είναι αυτό το κείμενο και απάντησα μόνο σε κάποιες ερωτήσεις να δω λίγο το επίπεδο και το'κλεισα. Εχεις εσύ ιδέα αν έχει υποστηρικτικό υλικό; Απ'όσα είχε η σελίδα δεν ήταν κάποιο σε word. Συγγνώμη για τις ερωτήσεις,ε; Γίνονται όλα τόσο γρήγορα ξαφνικά, αγχώθηκα!
Εγώ που είμαι μόνιμη, δηλαδή, δε χρειάζομαι βεβαίωση;
Παράθεση από: rozy4 στις Μαΐου 06, 2011, 03:54:17 pmΠαράθεση από: MelG στις Μαΐου 06, 2011, 03:49:02 pmΤο έκανα. Είναι ακριβώς όπως τα λες. Σχετικά με το τεστ που λες, εννοείς αυτό το τεστ εξοικείωσης; Εκεί είχα άλλο θέμα. Αναφερόταν σε κάποια κείμενα (πχ betoven1) για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις πχ τι γραμματοσειρά είχε η τάδε φράση (μακάρι να ήταν όλες οι ερωτήσεις έτσι) αλλά δε βρήκα πού είναι αυτό το κείμενο και απάντησα μόνο σε κάποιες ερωτήσεις να δω λίγο το επίπεδο και το'κλεισα. Εχεις εσύ ιδέα αν έχει υποστηρικτικό υλικό; Απ'όσα είχε η σελίδα δεν ήταν κάποιο σε word. Συγγνώμη για τις ερωτήσεις,ε; Γίνονται όλα τόσο γρήγορα ξαφνικά, αγχώθηκα!τα βοηθητικά αρχεία τα κατεβάζεις από εδώ http://users.sch.gr//aristhodas/pistopoihsh.htm εκεί που λέει τα αρχεία εργασίας που είναι απαραίτητα ...edit: Χαλαρααααά...Αν μελετήσω αυτή την ιστοσελίδα είμαι εντάξει, δηλαδή;
Καλησπέρα!!Είμαι και εγώ απ αυτούς που έκανα αίτηση από 25.4!!!! και ακόμη περιμένω τους κωδικούς....(για την συμμετοχή μου στο Α επίπεδο).
Παράθεση από: LK στις Μαΐου 06, 2011, 04:53:08 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Μαΐου 06, 2011, 03:54:17 pmΠαράθεση από: MelG στις Μαΐου 06, 2011, 03:49:02 pmΤο έκανα. Είναι ακριβώς όπως τα λες. Σχετικά με το τεστ που λες, εννοείς αυτό το τεστ εξοικείωσης; Εκεί είχα άλλο θέμα. Αναφερόταν σε κάποια κείμενα (πχ betoven1) για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις πχ τι γραμματοσειρά είχε η τάδε φράση (μακάρι να ήταν όλες οι ερωτήσεις έτσι) αλλά δε βρήκα πού είναι αυτό το κείμενο και απάντησα μόνο σε κάποιες ερωτήσεις να δω λίγο το επίπεδο και το'κλεισα. Εχεις εσύ ιδέα αν έχει υποστηρικτικό υλικό; Απ'όσα είχε η σελίδα δεν ήταν κάποιο σε word. Συγγνώμη για τις ερωτήσεις,ε; Γίνονται όλα τόσο γρήγορα ξαφνικά, αγχώθηκα!τα βοηθητικά αρχεία τα κατεβάζεις από εδώ http://users.sch.gr//aristhodas/pistopoihsh.htm εκεί που λέει τα αρχεία εργασίας που είναι απαραίτητα ...edit: Χαλαρααααά...Αν μελετήσω αυτή την ιστοσελίδα είμαι εντάξει, δηλαδή;κυκλοφορούν και άλλα πολλά στο δαδίκτυο και η σελίδα του παιδαγωγικού ινστιτούτου που έχει δώσει η corina έχει και αρκετό υλικό για μελέτη
Μόνο πολλαπλής επιλογής ερωτήσεις βάζουν, δε βάζουν να γράψουμε κάτι ή να υπολογίσουμε κάτι, έτσι;Επίσης, κάπου διάβασα ότι οι ερωτήσεις είναι 60. Δηλαδή, ποια είναι η βάση;Τέλος, δεν γίνονται κάπου σεμινάρια παρακολούθησης, σωστά (έχω ψιλοξεχάσει το excell, λόγω ειδικότητας, γι αυτό);
Παράθεση από: LK στις Μαΐου 06, 2011, 05:02:54 pmΜόνο πολλαπλής επιλογής ερωτήσεις βάζουν, δε βάζουν να γράψουμε κάτι ή να υπολογίσουμε κάτι, έτσι;Επίσης, κάπου διάβασα ότι οι ερωτήσεις είναι 60. Δηλαδή, ποια είναι η βάση;Τέλος, δεν γίνονται κάπου σεμινάρια παρακολούθησης, σωστά (έχω ψιλοξεχάσει το excell, λόγω ειδικότητας, γι αυτό);Όχι, ζητούν να κάνεις και υπολογισμούw ή γραφήματα σε excel, να πληκτρολογήσεις λέξεις συ συγκεκριμένη γραμματοσειρά και στυλ, να αλλάξεις παραγράφους κλπ σε word, να βρείς τα εφε που χρησιμοποιούνται σε παρουσιάσεις powerpoint ή να δημιουργήσεις pp όπου η εναλλαγή των διαφεναειών να γίνεται αυτόματα και έξοδος να επιτυγχάνεται μόνο με esc... Γενικά ότι ξέρεις να χειρίζεσαι τα word, excel και power point και ότι έχεις και κάποιες βασικές γνώσεις από internet και υπολογιστές (μνήμες, περιφερειακά, συσκευές εισόδου-εξόδου και πού συνδέονται κλπ). Θα προσπαθήσω να ανεβάσω στα νέα αρχεία ένα τεστάκι που δεν έχει όμως τα βοηθητικά αρχεία αλλά έχει 60 ερωτήσεις.