0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στη δευτεροβάθμια που πήρα μετάθεση έκαναν σήμερα ανακοίνωση μορίων τοποθέτησης ανα ειδικότητα και περιοχή στην οποία φαίνεται πόσα μόρια έχει ο κάθε εκπαιδευτικός, αν ζητάει οριστική τοποθέτηση, βελτίωση ή είναι απο μετάθεση. αυτός ο πίνακας μας βοηθάει να δούμε τη σειρά κατάταξής μας βάση των μορίων μας και αν θα προηγούμαστε στην επιλογη οργανικών ή λειτουργικών κενών έναντι κάποιων άλλων συναδέλφων;
στη δευτεροβάθμια που πήρα μετάθεση έκαναν σήμερα ανακοίνωση μορίων τοποθέτησης
δεν το γνωρίζω αυτό. σε τηλεφωνική επικοινωνια που είχα με τη δευτεροβαθμια μου είπαν να παρακολουθούμε την ιστοσελίδα τους για το πότε θα μας καλούν να κάνουμε δηλώσεις κενών. ακόμα κενά δεν έχουν βγει
Μια από τα ίδια και για μένα που τηλεφωνώ στην Α' Διεύθυνση ΔΔΕ Αθήνας. Δεν μου έδωσαν ημερομηνία αλλά μου ανέφεραν ότι σημερα συνεδριάζει για πρώτη μέρα το νεοεκλεχθέν ΠΥΣΔΕ, οπότε βάλτε με το νου σας. Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται ενημέρωση θα υπάρχει στο site της ΔΔΕ. http://dide-a-ath.att.sch.gr/Υπομηνή ...
Για Πρωτοβάθμια πάντως έβγαλε τα κενά η Καβάλα, αιτήσσεις από 10/5 μεχρι 14/5, και από ότι έμαθα έβγαλε κενά και η Κέρκυρα. Να ρωτήσω κάτι; Επειδή όσο και αν έψαξα μόνη μου δεν έβγαλα συμπέρασμα, έχει μάθει κανείς τι γίνεται αν κανείς κάνει βελτίωση θέσης; Π.χ. έχω οργανική στο α σχολείο. Αν πάρω οργανική στο β σχολείο του ίδιου ΠΥΣΠΕ, πρέπει να υπηρετήσω εκ νέου και υποχρεωτικά για 2 χρόνια για να μπορέσω να θεμελιώσω δικαίωμα μετάθεσης; Κάπου είχα πετύχει ένα τοπικ και τώρα δεν το ξαναβρίσκω. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση ή λινκ για σχετικό θέμα...