0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: VICA στις Απρίλιος 09, 2010, 12:03:08 μμΕυχαριστώ...Η εντοπιότητα πότε προσμετράται; Προστίθεται από την αρχή στο σύνολο των μορίων; Και πάλι ευχαριστώ, γιατί δεν έχω ιδέα... Παράθεση από: soul στις Απρίλιος 09, 2010, 12:40:39 μμη εντοπιότητα δε προσμετράται στο πρώτο ΠΥΣΔΕ, τον Ιουνιο, για τα οργανικά κενά (σ' αυτό μετράνε μόνο τα μόρια προυπηρεσίας), αλλά το Σεπτέμβριο για τα λειτουργικά κενά.Με καθε σεβασμο, η εντοπιοτητα προσμετραται κανονικα κατα τη διαδικασια των οριστικων τοποθετησεων σε οργανικες θεσεις (προκειμενου για σχολεια που ανηκουν στο δημο εντοπιοτητας)....2. Κριτήρια για τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών αρμοδιότητας ΠΥΣΠΕ - ΠΥΣΔΕ σύμφωνα με τις διατάξεις αυτού του Π.Δ. είναι:α) η συνολική υπηρεσίαβ) οι οικογενειακοί λόγοιγ) οι συνθήκες διαβίωσης στις έδρες των σχολείων όπου υπηρέτησαν ή υπηρετούνδ) η συνυπηρέτησηε) η εντοπιότητα...(ΠΔ 100/97)
Ευχαριστώ...Η εντοπιότητα πότε προσμετράται; Προστίθεται από την αρχή στο σύνολο των μορίων; Και πάλι ευχαριστώ, γιατί δεν έχω ιδέα...
η εντοπιότητα δε προσμετράται στο πρώτο ΠΥΣΔΕ, τον Ιουνιο, για τα οργανικά κενά (σ' αυτό μετράνε μόνο τα μόρια προυπηρεσίας), αλλά το Σεπτέμβριο για τα λειτουργικά κενά.
Παράθεση από: Damien στις Απρίλιος 09, 2010, 04:03:07 μμΠαράθεση από: VICA στις Απρίλιος 09, 2010, 12:03:08 μμΕυχαριστώ...Η εντοπιότητα πότε προσμετράται; Προστίθεται από την αρχή στο σύνολο των μορίων; Και πάλι ευχαριστώ, γιατί δεν έχω ιδέα... Παράθεση από: soul στις Απρίλιος 09, 2010, 12:40:39 μμη εντοπιότητα δε προσμετράται στο πρώτο ΠΥΣΔΕ, τον Ιουνιο, για τα οργανικά κενά (σ' αυτό μετράνε μόνο τα μόρια προυπηρεσίας), αλλά το Σεπτέμβριο για τα λειτουργικά κενά.Με καθε σεβασμο, η εντοπιοτητα προσμετραται κανονικα κατα τη διαδικασια των οριστικων τοποθετησεων σε οργανικες θεσεις (προκειμενου για σχολεια που ανηκουν στο δημο εντοπιοτητας)....2. Κριτήρια για τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών αρμοδιότητας ΠΥΣΠΕ - ΠΥΣΔΕ σύμφωνα με τις διατάξεις αυτού του Π.Δ. είναι:α) η συνολική υπηρεσίαβ) οι οικογενειακοί λόγοιγ) οι συνθήκες διαβίωσης στις έδρες των σχολείων όπου υπηρέτησαν ή υπηρετούνδ) η συνυπηρέτησηε) η εντοπιότητα...(ΠΔ 100/97)Αγαπητέ Damien, επειδή η εντοπιότητα ήταν κάτι που με ενδιέφερε το είχα ρωτήσει στη δική μου ΔΔΕ, στον προιστάμενο, και η απαντηση ήταν αυτή που έδωσα. Τώρα, αν κάθε ΔΔΕ κάνει τα δικά της...τι να πω;Όσο για το νόμο που παραθέτεις, δεν αναφέρεται στις τοποθετήσεις σε οργανικά κενά, τον Ιούνιο αλλά γενικά στις τοποθετήσεις, οι οποίες όμως γίνονται και το Σεπτέμβρη.Δεν ξέρω τελικα ποιος έχει δικιο.Σκοπος μου είναι να βοηθήσω με γνώσεις που έχω τσεκάρει.Αν όμως έχεις δίκιο...ΟΚ!!!
...Οι εκπαιδευτικοί που δεν τοποθετήθηκαν σε σχολεία της προτίμησής τους τοποθετούνται προς το συμφέρον της υπηρεσίας στις υπόλοιπες κενές θέσεις. Σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί αυτοί είναι περισσότεροι από τις οργανικές θέσεις, παραμένουν ως υπεράριθμοι στη διάθεση των περιφερειακών υπηρεσιακών συμβουλίων και τοποθετούνται προσωρινά ή διατίθενται για τη συμπλήρωση ωραρίου σύμφωνα με τη διαδικασία του εδαφίου β' της παρ. 7 του άρθρου 14 σε σχολεία της συγκεκριμένης...- Μαλιστα, ακριβως διοτι το θεμελιωδες αυτο διαταγμα δεν προβλεπει τους ορους για την προσωρινη τοποθετηση ή διαθεση εκπαιδευτικων σε λειτουργικα κενα, παρα μονον οριζει τα κριτηρια για τις μεταθεσεις και οριστικες τοποθετησεις, υπαρχει σημερα νομικο κενο σε ο,τι αφορα την καλυψη των λειτουργικα κενων θεσεων, οπως θα διαβεβαιωσει καθε εμβριβης αρμοδιος διοικητικος υπαλληλος ή ευσυνειδητος αιρετος. Απλως προσπαθουν τα Πυσδε να ικανοποιουν τις λειτουργικες αναγκες, στη βαση της παραδεδομενης πρακτικης των οριστικων τοποθετησεων.
Δίνω το εξής παράδειγμα. Μετατεθήκαμε στο Κιλκίς πριν τρία χρόνια 6 άτομα. Είχα τα περισσότερα μόρια χωρίς να έχω εκεί εντοπιότητα. Εγώ μόνο πήρα οργανική για το σχολείο που ζήτησα. Οι έχοντες εντοπιότητα (που είχε προσμετρηθεί για τη μετάθεσή τους και γι' αυτό κατάφεραν να πιάσουν το Κιλκίς) αλλά με λιγότερα μόρια δεν πήραν οργανική.
στην περιοχή που πήρα μετάθεση (αθήνα) συνυποψηφιος μου και συναδελφος στο ιδιο σχολειο με ειχε περάσει λόγω των δύο μορίων της πρώτης προτίμησης. Τώρα όμως λογικά αυτά θα αφαιρεθούν και θα μετρήσουν μόνο συνυπηρετηση και εντοπιοτητα που δεν διαθετουμε ουτε ο ενας,ουτε ο αλλος. Αρα θα περάσω εγώ μπροστά σωστα;καλα τα λέω damien;
Παράθεση από: filologos100 στις Απρίλιος 09, 2010, 10:23:35 μμστην περιοχή που πήρα μετάθεση (αθήνα) συνυποψηφιος μου και συναδελφος στο ιδιο σχολειο με ειχε περάσει λόγω των δύο μορίων της πρώτης προτίμησης. Τώρα όμως λογικά αυτά θα αφαιρεθούν και θα μετρήσουν μόνο συνυπηρετηση και εντοπιοτητα που δεν διαθετουμε ουτε ο ενας,ουτε ο αλλος. Αρα θα περάσω εγώ μπροστά σωστα;καλα τα λέω damien;τα μόρια πρώτης προτίμησης αφαιρούνται για την τοποθέτηση
πραγματικα στα λειτουργικα κενα υπαρχει νομικο κενο. Το καθε πυσδε ερμηνευει με τον δικο του τροπο τον νομο αλλα συνηθως προηγουνται αυτοι που ειναι στην διαθεση από τους αποσπασμενους απο αλλα πυσδε και τους αποσπασμενους εντος πυσδε. ΟΙ δυο τλευταιες κατηογιες συνηθως συνεξετάζονται και πιο σπανια και οι τρεις μαζι. Τώρα αυτοι που ειναι στην διαθεση του πυσδε διαλεγουν πρωτοι στα κενα του ιουνιου με δυνατοτητα τον αυγουστο οταν θα υπαρχει πληρης εικονα κενων να τοποθετηθουν σε σχολειο που ανοιξε κενο το καλοκαιρι και το ειχαν δηλωσει; damien για βοηθησς λιγο για λειτουργικα γιατι εκει χολαινω λιγο. Τι κανω λάθος;