0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι δυνατόν για κάποιο που πήρε μετάθεση στην περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑ Α΄ (ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΝΙΚΑΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΕΡΑΜΑ, ΡΕΝΤΗΣ) και είναι στη διάθεση, να αποφασιστεί από τη Δ/ΝΣΗ
Στη Μακεδονία που ήμουν μου το είχαν κάνει, αλλά ήταν από στεριά σε στεριά και δεν με ένοιαζε. Αν σε κάνουν απόσπαση πάντως σε μέρος με περισσότερα μόρια απ' ότι σου δίνει η οργανική σου, να ξέρεις ότι δεν παίρνεις τα μόρια της οργανικής, αλλά αθροίζουν κλάσματα. Πχ εμένα η οργανική (προσωρινή τοποθέτηση ήταν) είχε 6 μόρια και με απέσπασαν από την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη, χωρίς να το επιθυμώ, σε σχολείο με 8 μόρια. Συνεπώς πήρα τα 10/12 του 8 και τα 2/12 του 6. Αν πχ συμβεί να είσαι στη διάθεση Πειραιά Α΄ και και με το ζόρι σε στείλουν στις Σπέτσες να υπηρετήσεις (που το θεωρώ από απίθανο ως τραγικό), θα πάρεις τα 10/12 του 7 αυξημένα κατά τα 2/12 του 1, δηλαδή 5,83 + 0,17 = 6 μόρια. Αλλά δεν πιστεύω να συμβαίνουν τέτοια τρελά στον Πειραιά. Αναμένω κι άλλες γνώμες! Γράψτε! Ευχαριστώ!
.... γνωρίζει κανείς την διαδικασία ?Ποιοι προηγούνται στις τοποθετήσεις ? Ποια μόρια μετρούν ? Ευχαριστώ .... ( να βρίσκαμε και καμιά νομοθεσία )
Αρχικά γίνεται δήλωση προτιμήσεων για τα οργανικά κενά και μετά όσοι δεν τοποθετηθούν σε αυτά κάνουν εκ νέου διαδικασία για λειτουργικά κενά ?