0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά που δεν βλέπω να διασαφηνίζεται στο νομοσχέδιο.Εγώ π.χ. έχω οργανική(με χαρτιά και υπογραφές παρακαλώ) σε σχολείο μίας περιοχής που δίνει 7 μόρια μετάθεσης. 2 χρόνια τώρα λόγω του ότι είμαστε 2 με οργανική εκεί και εγώ ο νεότερα τοποθετημένος μου δίναν απόσπαση "για τις ανάγκες της υπηρεσίας" (δηλαδή χωρίς τη θέληση μου ή άλλη δήλωση μου) σε σχολείο στο κέντρο του νομού που δίνει 3 μόρια. Ωστόσο, έπαιρνα και σωστά κατά τη γνώμη μου τα 7 μόρια αφού στην ουσία μου δίνουν πόδι χωρίς να με ρωτάνε!!Με τα νέα δεδομένα...θα συνεχίσει να υπάρχει το "απόσπαση για ανάγκες υπηρεσίας εντός ΠΥΣΔΕ" ή θα τρώω πόδι και μοριάκια δε θα παίρνω.Με καίει πολύ γιατί τα μαζεύω με το τσιγκέλι τα μόρια για να πάρω τη επιθυμητή μετάθεση εδώ και 7 χρόνια!!!ευχαριστώ(Συγνώμη αν το μήνυμα ξεφεύγει κάπως από το θέμα αλλά δε ξέρω που να το ρωτήσω αυτό!)
… θα ήθελα πάρα πολύ την γνώμη σας Υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθώ στο παρακάτω δίλημμα και θα ήθελα να ξέρω την άποψη σας.Στην περιοχή που θα τοποθετηθώ υπάρχει ένα οργανικό κενό και αρκετά λειτουργικά κενά στην ειδικότητα μου ( ΠΕ.04)Το οργανικό κενό είναι σε ΕΠΑΛ ενώ τα λειτουργικά είναι σε ΓΕΛ και γυμνάσια.Εσείς τι θα επιλέγατε ?Θα προτιμούσατε να «καπαρώσετε» την οργανική και να την ξεχρεώσετε φέτος ( ακόμα και εάν αυτή είναι σε ΕΠΑΛ ) ή θα επιλέγατε να γυρνάτε σε 2-3 σχολεία ξέροντας τουλάχιστον ότι θα κάνετε μάθημα ?Με όλα αυτά που ακούγονται ( χαμένες οργανικές – 2 χρόνια ξεχρεώματος από του χρόνου - κλείσιμο σχολείων – διαθέσεις σε περιφέρειες – υποχρεωτική συμπλήρωση ωραρίου σε όσα σχολεία χρειαστεί ) θα ρισκάρατε να αρνηθείτε οργανική ακόμα κι αν αυτή είναι σε «κακό» σχολείο ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επαναφέρω ένα ερώτημά μου. Στην περιοχή μου είμαστε τρεις συναδελφοι, μια η οργανικη. Ο ένας έχεις περισσότερα μόρια και ένας λιγότερα.
Παράθεση από: parapara στις Μαΐου 13, 2010, 04:44:56 pmΕπαναφέρω ένα ερώτημά μου. Στην περιοχή μου είμαστε τρεις συναδελφοι, μια η οργανικη. Ο ένας έχεις περισσότερα μόρια και ένας λιγότερα.
selas, αν κάνεις βελτίωση θέσης και πάρεις καινούργια οργανική θα πρέπει να την υπηρετήσεις εκ νέου για να θεμελιώσεις δικαίωμα μετάθεσης.Τώρα αν θα είναι 1 ή 2 χρόνια δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.Προσωπικά πιστεύω οτι και φέτος θα είναι 1 χρόνος και μάλλον η διετία θα ισχύσει από του χρόνου.Ότι ισχύσει για τις φετινές μεταθέσεις θα ισχύσει και για τις βελτιώσεις.