0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην αγχώνεσαι, υπάρχουν και χειρότερα...Εγώ είμαι και πάλι στη διάθεση της
Γνωρίζεις πότε θα συνεδριάσει;
Παράθεση από: AnnaO στις Αυγούστου 30, 2010, 11:11:16 amΓνωρίζεις πότε θα συνεδριάσει;Από τη διεύθυνση(Α' Αθήνας) με ενημέρωσαν με μια επιφύλαξη ότι οι τοποθετήσεις θα βγουν μετά τις 7/9....!!!Για νωρίτερα μου είπαν πως είναι πολύ δύσκολο αλλά να ξαναπάρουμε ένα τηλέφωνο... Έλεος!
από την ομιλία της Διαμαντοπούλου : '' έχουμε πλεόνασμα ειδικοτήτων σε μια περιοχή και έλλειμμα της ίδιας ειδικότητας στην άλλη περιοχή. Μέσα από το νόμο δώσαμε τη δυνατότητα στους περιφερειακούς Διευθυντές, στους Διευθυντές κατ' αρχάς εντός νομού και στους περιφερειακούς Διευθυντές, σε επίπεδο περιφέρειας για να γίνει η σωστή κατανομή ''http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1730
Πλεόνασμα καθηγητώνΣύμφωνα με επιστολή του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλία Αργυρόπουλου στη εφημερίδα Ημέρα (28/8/2010) της Λαμίας, τα πλεονάσματα καθηγητών στα σχολεία της Στερεάς (νομοί Φθιώτιδας, Φωκίδας, Ευρυτανίας, Εύβοιας και
Παράθεση από: kyra_daskala στις Αυγούστου 24, 2010, 04:39:43 pmΜην αγχώνεσαι, υπάρχουν και χειρότερα...Εγώ είμαι και πάλι στη διάθεση της
Το ΠΥΣΠΕ Α΄Αθήνας θα συνεδριάσει στις 7 Σεπτεμβρίου.
Στη χθεσινη εγκυκλιο για τις τοποθετησεις των εκπαιδευτικων με αρ. πρωτ. Φ.361.1/261/102472/Δ1/19-8-2010, το υπουργειο επιτελους λαμβανει θεση σε ο,τι αφορα τις προτεραιοτητες των διαφορων κατηγοριων εκπαιδευτικων κατα τις τοποθετησεις στις σχολικες μοναδες. Συγκεκριμενα, σε σχετικη επισημανση οριζεται οτι προτασσονται οι μετατιθεμενοι, στη συνεχεια επονται οι νεοδιοριστοι και τελευταιοι τοποθετουνται οι αποσπασμενοι.
Είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και τοποθετήθηκα σήμερα στο ίδιο σχολείο με έναν αποσπασμένο προερχόμενο από άλλο ΠΥΣΔΕ. Το λειτουργικό κενό είναι ένα στο σχολείο αυτό. Δηλ. δε βγαίνουν ώρες για δύο καθηγητές... Τι να περιμένω από αύριο?? Ποιος θα πάρει τις ώρες? Υπάρχει περίπτωση να τις πάρει ο αποσπασμένος αν πληρεί κάποια κοινωνικά ή εντοπιότητας κριτήρια?? Και εγώ??? Θα ήθελα μια γνώμη......
Με βάση τη λογική έχεις προτεραιότητα .Αλλά ως γνωστόν ζούμε στην Ελλάδα .Οπότε... Καλή τύχη !