0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη χθεσινη εγκυκλιο για τις τοποθετησεις των εκπαιδευτικων με αρ. πρωτ. Φ.361.1/261/102472/Δ1/19-8-2010, το υπουργειο επιτελους λαμβανει θεση σε ο,τι αφορα τις προτεραιοτητες των διαφορων κατηγοριων εκπαιδευτικων κατα τις τοποθετησεις στις σχολικες μοναδες. Συγκεκριμενα, σε σχετικη επισημανση οριζεται οτι προτασσονται οι μετατιθεμενοι, στη συνεχεια επονται οι νεοδιοριστοι και τελευταιοι τοποθετουνται οι αποσπασμενοι.
Από τα 2 παραπάνω ( τελικά ) βγάζω το συμπέρασμα πως στις τοποθετήσεις η σειρά είναι :α) πρώτα οι μετατιθέμενοι ( όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ )β) μετά όλοι οι άλλοι μαζί ( αποσπασμένοι εντός ΠΥΣΔΕ , αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ και νεοδιόριστοι ) Σωστά ?
Στην δευτεροβάθμια την δικιά μου έγινε το εξής "πονηρό". Ναι μεν προηγήθηκαν οι στην διάθεση και οι μετατιθέμενοι αλλά οι τοποθετήσεις βγήκαν σε δόσεις. Δηλαδή πρώτα οι παραπάνω στους οποίους ανήκω και εγώ και τις επόμενες ημέρες οι αποσμασμένοι. Οι νεοδιόριστοι όχι ακόμη. Θα μου πείτε και τι έγινε. Το σχολείο που ζήτησα πρώτο δεν είχε στην αρχή κανένα λειτουργικό κενό, οπότε με τοποθέτησαν στην τρίτη επιλογή μου. Στην συνέχεια όμως με τις τοποθετήσεις των αποσπασμένων β΄λέπω να φεύγει κάποιος από το σχολείο που ζητούσα πρώτο και να πάει με τις νεες τοποθετήσεις άλλος πάλι ανάμεσα στους αποσμασμένους.Τι λέτε ? Μπορώ να κάνω ένσταση?Ευχαριστώ!
Eγω ήμουν σε διάθεση ΠΥΣΔΕ στην Α' Αθήνας.Χθες ανακοίνωσαν τις τοποθετήσεις και σε μια απο τις επιλογές μου τοποθέτησαν αποσπασμένη αντίθετα με την γνωστή εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία προηγούμαστε.Εδω αρχίζει ο τραγέλαφος.Ο ένας αιρετός του ΠΥΣΔΕ μου λέει οτι προηγούνται οι εσωτερικές αποσπάσεις,ο άλλος οτι έχω δίκιο και πρέπει να κάνω ένσταση και το υπουργείο οτι στις τοποθετήσεις λαμβάνεται υπ' όψη και η ειδικότητα του κλάδου.Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να βοηθήσει;Ευχαριστώ.
Γιατί δεν ξεκινάς απλά με μια ένσταση ?
Αλήθεια , για την υποβολή ενστάσεων υπάρχει ορισμένη προθεσμία ?