*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις μετά από μετάθεση  (Αναγνώστηκε 113157 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις μετά από μετάθεση
« Απάντηση #224 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 10:59:00 am »
Καινούρια εγκύκλιος ? Υπάρχει κάτι νεότερο των 2 παρακάτω ?

Στη χθεσινη εγκυκλιο για τις τοποθετησεις των εκπαιδευτικων με αρ. πρωτ. Φ.361.1/261/102472/Δ1/19-8-2010, το υπουργειο επιτελους λαμβανει θεση σε ο,τι αφορα τις προτεραιοτητες των διαφορων κατηγοριων εκπαιδευτικων κατα τις τοποθετησεις στις σχολικες μοναδες. Συγκεκριμενα, σε σχετικη επισημανση οριζεται οτι προτασσονται οι μετατιθεμενοι, στη συνεχεια επονται οι νεοδιοριστοι και τελευταιοι τοποθετουνται οι αποσπασμενοι.

Από τα 2 παραπάνω ( τελικά ) βγάζω το συμπέρασμα πως στις τοποθετήσεις η σειρά είναι :
α) πρώτα οι μετατιθέμενοι ( όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ )
β) μετά όλοι οι άλλοι μαζί ( αποσπασμένοι εντός ΠΥΣΔΕ , αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ και νεοδιόριστοι )

Σωστά ? 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:05:18 »

Αποσυνδεδεμένος parapara

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 02:48:57 pm »
Στην δευτεροβάθμια την δικιά μου έγινε το εξής "πονηρό". Ναι μεν προηγήθηκαν οι στην διάθεση και οι μετατιθέμενοι αλλά οι τοποθετήσεις βγήκαν σε δόσεις. Δηλαδή πρώτα οι παραπάνω στους οποίους ανήκω και εγώ και τις επόμενες ημέρες οι αποσμασμένοι. Οι νεοδιόριστοι όχι ακόμη. Θα μου πείτε και τι έγινε. Το σχολείο που ζήτησα πρώτο δεν είχε στην αρχή κανένα λειτουργικό κενό, οπότε με τοποθέτησαν στην τρίτη επιλογή μου. Στην συνέχεια όμως με τις τοποθετήσεις των αποσπασμένων β΄λέπω να φεύγει κάποιος από το σχολείο που ζητούσα πρώτο και να πάει με τις νεες τοποθετήσεις άλλος πάλι ανάμεσα στους αποσμασμένους.
Τι λέτε ? Μπορώ να κάνω ένσταση?

Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 05:06:31 pm »
Δύσκολη ερώτηση..
Που είναι ο Damien ?    :D

Αποσυνδεδεμένος Lora75

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 06:22:00 pm »
Υπάρχουν και χειρότερα από αυτά μου μόλις αναφέραται.Η ''πονηριά" πάει σύννεφο.Γνωστή μου φιλόλογος αναπληρώτρια  πρώτη φορά σε σχολείο μου είπε ότι τις έδωσαν όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα όπως αρχαία,γλώσσα,λογοτεχνία (το σχολείο είναι μικρό)και οι παλιοι πήραν ότι γενικης μπορούσαν.Ουσιαστικά πήρε στην πλάτη της το βάρος όλου του σχολείου συν φυσικά γιορτη και υπευθυνος τάξης.Η κοπέλα είναι από ασέπ και πρώτη φορά διδάσκει.Άσε που αμφιβάλλει αν κάποιοι παλιοί που της έδωσαν αυτά τα μαθήματα εξαντλούν το ωράριό τους.Το άκουσα και έφριξα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:05:18 »

Αποσυνδεδεμένος johndim

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 12:56:43 pm »
Eγω ήμουν σε διάθεση ΠΥΣΔΕ στην Α' Αθήνας.Χθες ανακοίνωσαν τις τοποθετήσεις και σε μια απο τις επιλογές μου τοποθέτησαν αποσπασμένη αντίθετα με την γνωστή εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία προηγούμαστε.Εδω αρχίζει ο τραγέλαφος.Ο ένας αιρετός του ΠΥΣΔΕ μου λέει οτι προηγούνται οι εσωτερικές αποσπάσεις,ο άλλος οτι έχω δίκιο και πρέπει να κάνω ένσταση και το υπουργείο οτι στις τοποθετήσεις λαμβάνεται υπ' όψη και η ειδικότητα του κλάδου.Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να βοηθήσει;Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος parapara

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 02:01:38 pm »
Στην δευτεροβάθμια την δικιά μου έγινε το εξής "πονηρό". Ναι μεν προηγήθηκαν οι στην διάθεση και οι μετατιθέμενοι αλλά οι τοποθετήσεις βγήκαν σε δόσεις. Δηλαδή πρώτα οι παραπάνω στους οποίους ανήκω και εγώ και τις επόμενες ημέρες οι αποσμασμένοι. Οι νεοδιόριστοι όχι ακόμη. Θα μου πείτε και τι έγινε. Το σχολείο που ζήτησα πρώτο δεν είχε στην αρχή κανένα λειτουργικό κενό, οπότε με τοποθέτησαν στην τρίτη επιλογή μου. Στην συνέχεια όμως με τις τοποθετήσεις των αποσπασμένων β΄λέπω να φεύγει κάποιος από το σχολείο που ζητούσα πρώτο και να πάει με τις νεες τοποθετήσεις άλλος πάλι ανάμεσα στους αποσμασμένους.
Τι λέτε ? Μπορώ να κάνω ένσταση?

Ευχαριστώ!

Σήμερα πήγα στην δευτεροβάθμια να κάνω ένσταση. Ο υπεύθυνος μου είπε ότι έχω άδικο (μπορεί) με το εξής σκεπτικό. Όταν τοποθετήσα αρχικά εμάς (μεταθέσεις, διαθέσεις) δεν υπήρχε κενό εκεί που ζητούσα. Επομένως τοποθετήθηκα στην τρίτη επιλογή μου. Το κενό δημιουργήθηκε μετά αφού στο σχολείο που ζητούσα να πάω ζήτησε συνάδελφος απόσπαση να φύγει (άρα τότε δημιουργήθηκε το κενό) και πήγε συνάδελφος που ζητούσε πάλι απόσπαση για εκεί.

Πάντως θεωρώ ότι πάλι υπάρχει θέμα και θα έπρεπε να συνεξετάζονται οι αιτήσεις όλων και μετά με σειρά (εγκύκλιος Κουλαιδη) να τοποθετούμαστε.

Damien μαλλον περισσότερο ειδικός αν σου είναι εύκολο πές μου τι γίνεται ?

Αποσυνδεδεμένος rukaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 07:18:43 pm »
Eγω ήμουν σε διάθεση ΠΥΣΔΕ στην Α' Αθήνας.Χθες ανακοίνωσαν τις τοποθετήσεις και σε μια απο τις επιλογές μου τοποθέτησαν αποσπασμένη αντίθετα με την γνωστή εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία προηγούμαστε.Εδω αρχίζει ο τραγέλαφος.Ο ένας αιρετός του ΠΥΣΔΕ μου λέει οτι προηγούνται οι εσωτερικές αποσπάσεις,ο άλλος οτι έχω δίκιο και πρέπει να κάνω ένσταση και το υπουργείο οτι στις τοποθετήσεις λαμβάνεται υπ' όψη και η ειδικότητα του κλάδου.Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να βοηθήσει;Ευχαριστώ.

Μη το ψάχνεις! Ίδια περίπτωση είμαι. Ήμουν στη διάθεση και προηγήθηκε εσωτερική απόσπαση την τελευταία στιγμή ενώ την προηγούμενη μέρα με είχαν διαβεβαιώσει ότι το κενό που είχα δηλώσει θα κάλυπτα εγώ. Φυσικά δεν έγινε έτσι γιατί άλλαξαν γνώμη και τοποθετήθηκε συνάδελφος που ζήτησε απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ.

Αποσυνδεδεμένος johndim

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:07:41 pm »
Ελα που ψάχνοντάς το το απόγευμα βρήκα σε 3 άλλες επιλογές μου να έχουν τοποθετήσει αποσπασμένους απο άλλο ΠΥΣΔΕ!!Κι αυτοί προηγούνται;;Μην τρελαθούμε.Τελικά το μόνο που προηγείται με μεγάλη διαφορά είναι το δόντι στο Ελλαδιστάν.Όποιος πάει με τον σταυρό στο χέρι την τρώει και υπομένει..Πάντως θα το φτάσω με δικηγόρο οσο μακρύτερα μπορώ οχι για τα σχολεία που θέλω αλλά για να μην μας περνούν για κώτσους μια ζωή οι επιτήδειοι..
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:13:38 pm από johndim »

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 07:37:44 pm »
Γιατί δεν ξεκινάς απλά με μια ένσταση ?  

Αποσυνδεδεμένος johndim

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 08:21:20 pm »
Γιατί δεν ξεκινάς απλά με μια ένσταση ?  
Έκανα ένσταση όπως και δεκάδες άλλοι.Μακάρι να βγεί κάτι..

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 03:00:00 pm »
Αλήθεια , για την υποβολή ενστάσεων υπάρχει ορισμένη προθεσμία ?

Αποσυνδεδεμένος johndim

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 06:30:23 pm »
Αλήθεια , για την υποβολή ενστάσεων υπάρχει ορισμένη προθεσμία ?
Νομίζω μέχρι 3 ημέρες απο την ανακοίνωση των τοποθετήσεων.

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 09:01:20 am »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=22026

5.2. Ειδικότερα περιφερειακά υπηρεσιακά συμβούλια, αποσπούν ή τοποθετούν τους εκπαιδευτικούς με την εξής σειρά:

α. Αποσπάσεις και τοποθετήσεις  υπεραρίθμων

β. Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών που είναι στη διάθεση του ΥΣ

γ. Αποσπάσεις από σχολείο σε σχολείο της περιοχής αρμοδιότητας του συμβουλίου

δ. Τοποθετήσεις αποσπασμένων από άλλες περιοχές

ε. Προσωρινές τοποθετήσεις νεοδιόριστων

στ. Προσωρινές τοποθετήσεις μεταταχθέντων

ε. Τοποθετήσεις αναπληρωτών

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=22026

Αποσυνδεδεμένος m_PE04

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Μαΐου 21, 2011, 07:31:02 pm »
Συνάδελφοι να ρωτήσω δύο πράγματα:

1. Έστω ότι μετατέθηκα σε Πυσδε με α μόρια. Σε αυτά ήταν τα μόρια του γάμου και του πρώτου μου παιδιού.Αυτά μετράνε κανονικά όταν θα μας τοποθετήσουν εντός του Πύσδε.
Το Μάρτιο γεννήθηκε το δεύτερο παιδί μου. Αφού θα δώσω πρόσφατο πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης από το
οποίο προκύπτει ότι έχω και δεύτερο παιδί, θα πάρω μόρια για την τοποθέτηση μου τώρα για το καινούργιο μέλος της οικογένειας μου ή όχι;

2. Επίσης γνωρίζετε εάν δεν υπάρχουν οργανικά κενά στην Α περιοχή του πύσδε υπάρχει περίπτωση να με βάλουν στην

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182521
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)