0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά αυτό το ροζ συννεφακι έχει λίγο χώρο να ανέβω και εγώ; Το χρειάζομαι πραγματικά αυτόν τον καιρό...
Καλημερα κι απο μενα!!!!!!!!!!!!Εχω καποια ενημερωση σχετικα με τους διορισμους θεατρολογων απο το υπουργειο και για τα 800 ολοημερα...λοιπον μετα απο ερωτηση μελους του συλλογου αποφοιτων του τμηματος ΘΕΑΤΡΟΥ στο υπουργειο για τους διορισμους η απαντηση ηταν οτι εχουν εγκριθει για τη νεα σχολικη χρονια 8 θεσεις απο ασεπ και 4 απο ενιαιο ,οι οποιες εκκρεμουν απο περισυ.Οσον αφορα τους 24μηνιτες οι οποιοι θα ειναι 21ατομα φετος δεν υπαρχει καμια απαντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν εχουμε κανενα σχεδιασμο προς το παρον για αυτους........αυτη ηταν η απαντηση που δοθηκε....ακουσον ακουσον!!!!!Οσον αφορα τα 800 ολοημερα : το μαθημα γινεται υποχρεωτικο σε ολες τις ταξεις απο μια ωρα την εβδομαδα ,αυτο σημαινει οτι μπαινει στο ωρολογιο προγραμμα στα πλαισια της αισθητικης αγωγης,η οποια περιλαμβανει 3 αντικειμενα (μουσικη-ζωγραφικη-θεατρο).Σε καθε σχολειο θα διδασκεται ΕΝΑ απο τα 3 αντικειμενα μετα απο αποφαση του διευθυντη και του συλλογου γονεων.Προκειται να συσταθει κλαδος στην Αβαθμια αρα θα δημιουργηθουν οργανικες θεσεις τις οποιες θα κληθουν να καλυψουν πρωτα οι ηδη διορισμενοι θεατρολογοι μετα απο μεταταξη(η οποια ομως δεν θα ειναι υποχρεωτικη,αν δηλαδη καποιος θελει να παραμεινει στη
iLLusion κ εγω το ίδιο κατάλαβα...θα διδάσκεται υποχρεωτικά στην πρωινή ζώνη σύμφωνα με τις οδήγίες που έχουν δοθεί (5 ώρες αισθητική αγωγή σε κάθε τάξη- από αυτές 1 ώρα θεατρική αγωγή σε κάθε τάξη και οι υπόλοιπες μουσική , εικαστικά) . Στην απογευματινή ζώνη είναι προαιρετικό, ανάλογα με το τι θα αποφασίσει ο σύλλογος διδασκόντων. Επιπλέον στην απογευματινή ζώνη υπάρχει και η επιλογή για πολτιτιστικές δραστηριότητες που θα διδάσκεται ή από δασκάλους ή από θεατρολόγους ή από μουσικούς.... Αυτά υπάρχουν στις διευκρινίσεις του υπουργείου.Άντε πότε θα βγει η εγκύκλιος να ηρεμήσουμε επιτέλους!!!!!!