0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω νομιζω οτι χρονια τωρα ελειπε μια τετοια υπουργος με πυγμη να βαλει μια ταξη στο μπαχαλο της παιδειας, μακαρι να συνεχισει και να ολοκληρωσει τη μεταρυθμιση,τα παιδια μας το εχουν αναγκη
τι 25 τι 30,πανω κατω ιδια ειναι, αν θελεις να κανεις μαθημα κανεις
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:41:16 amτι 25 τι 30,πανω κατω ιδια ειναι, αν θελεις να κανεις μαθημα κανειςεγώ θα έλεγα και 35 μια χαρα είναι. κάποτε πως υπηρχαν τμηματα με 40 παιδιά και τώρα δεν μπορούμε να κανουμε καλα τα 30; αρα είμαστε άχρηστοι εκπαιδευτικοι. επίσης τι 21 τι 12 ώρες; το ίδιο είναι... και για τους μονιμους τι 21 τι 26;
Παράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:46:42 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:41:16 amτι 25 τι 30,πανω κατω ιδια ειναι, αν θελεις να κανεις μαθημα κανειςεγώ θα έλεγα και 35 μια χαρα είναι. κάποτε πως υπηρχαν τμηματα με 40 παιδιά και τώρα δεν μπορούμε να κανουμε καλα τα 30; αρα είμαστε άχρηστοι εκπαιδευτικοι. επίσης τι 21 τι 12 ώρες; το ίδιο είναι... και για τους μονιμους τι 21 τι 26; να σου πω δεν εχεις και αδικοειμαστε μεσα στη μεταρυθμιση αυτη τη στιγμη, πρεπει να περασει χρονος για να ηρεμησουν τα παθη και τοτε θα καταλαβουμε οτι χαρασει σωστη πολιτικη στο παιδειας
νομιζω πραγματι οτι ζουμε μια επανασταση στο χωρο της παιδειας, σιγουρα εισαι τυχερη που τη ζεις, βγαινουμε απο το τελμα δεκαετιων
να σου πω δεν εχεις και αδικοειμαστε μεσα στη μεταρυθμιση αυτη τη στιγμη, πρεπει να περασει χρονος για να ηρεμησουν τα παθη και τοτε θα καταλαβουμε οτι χαρασει σωστη πολιτικη στο παιδειας
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:54:40 amνομιζω πραγματι οτι ζουμε μια επανασταση στο χωρο της παιδειας, σιγουρα εισαι τυχερη που τη ζεις, βγαινουμε απο το τελμα δεκαετιωνναι ναι τώρα το καταλαβα και γω!! και χαίρομαι που δεν είμαι η μονη.....
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:48:12 amΠαράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:46:42 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:41:16 amτι 25 τι 30,πανω κατω ιδια ειναι, αν θελεις να κανεις μαθημα κανειςεγώ θα έλεγα και 35 μια χαρα είναι. κάποτε πως υπηρχαν τμηματα με 40 παιδιά και τώρα δεν μπορούμε να κανουμε καλα τα 30; αρα είμαστε άχρηστοι εκπαιδευτικοι. επίσης τι 21 τι 12 ώρες; το ίδιο είναι... και για τους μονιμους τι 21 τι 26; να σου πω δεν εχεις και αδικοειμαστε μεσα στη μεταρυθμιση αυτη τη στιγμη, πρεπει να περασει χρονος για να ηρεμησουν τα παθη και τοτε θα καταλαβουμε οτι χαρασει σωστη πολιτικη στο παιδειαςνα μου το θυμηθείς μια μερα τα βιβλία της ιστορίας θα την αναφερουν ως την καλυτερη υπουργό παιδείας όλων των εποχών! και επειδη το κόβω αν διοριστώ ακόμη να διδάσκω τότε θα το παραδίδω το μαθημα αυτό και ένα ριγος θα με διαπερνά.....θα νιωθω περηφανη που στην αρχή της καριέρας μου τα εζησα όλα αυτά!!!
Παράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:57:03 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:54:40 amνομιζω πραγματι οτι ζουμε μια επανασταση στο χωρο της παιδειας, σιγουρα εισαι τυχερη που τη ζεις, βγαινουμε απο το τελμα δεκαετιωνναι ναι τώρα το καταλαβα και γω!! και χαίρομαι που δεν είμαι η μονη.....ειναι μεγαλο χαρισμα να αντιλαμβανεσαι την κρισιμοτητα και τη σημαντικοτητα των αλλαγων την ωρα που γινονται και οχι εκ των υστερωνη διορατικοτητα της υπουργου θα σωσει πιστευω πολλες γενιες παιδιων αλλα και καθηγητων
Παράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:52:16 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:48:12 amΠαράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:46:42 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:41:16 amτι 25 τι 30,πανω κατω ιδια ειναι, αν θελεις να κανεις μαθημα κανειςεγώ θα έλεγα και 35 μια χαρα είναι. κάποτε πως υπηρχαν τμηματα με 40 παιδιά και τώρα δεν μπορούμε να κανουμε καλα τα 30; αρα είμαστε άχρηστοι εκπαιδευτικοι. επίσης τι 21 τι 12 ώρες; το ίδιο είναι... και για τους μονιμους τι 21 τι 26; να σου πω δεν εχεις και αδικοειμαστε μεσα στη μεταρυθμιση αυτη τη στιγμη, πρεπει να περασει χρονος για να ηρεμησουν τα παθη και τοτε θα καταλαβουμε οτι χαρασει σωστη πολιτικη στο παιδειαςνα μου το θυμηθείς μια μερα τα βιβλία της ιστορίας θα την αναφερουν ως την καλυτερη υπουργό παιδείας όλων των εποχών! και επειδη το κόβω αν διοριστώ ακόμη να διδάσκω τότε θα το παραδίδω το μαθημα αυτό και ένα ριγος θα με διαπερνά.....θα νιωθω περηφανη που στην αρχή της καριέρας μου τα εζησα όλα αυτά!!!τα κανάλια ήδη το αναφέρουν,,, άρα καμμιά προτομή σε κανά προαύλιο χώρο των πανεπιστημιών μένει....
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 01:00:45 amΠαράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:57:03 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:54:40 amνομιζω πραγματι οτι ζουμε μια επανασταση στο χωρο της παιδειας, σιγουρα εισαι τυχερη που τη ζεις, βγαινουμε απο το τελμα δεκαετιωνναι ναι τώρα το καταλαβα και γω!! και χαίρομαι που δεν είμαι η μονη.....ειναι μεγαλο χαρισμα να αντιλαμβανεσαι την κρισιμοτητα και τη σημαντικοτητα των αλλαγων την ωρα που γινονται και οχι εκ των υστερωνη διορατικοτητα της υπουργου θα σωσει πιστευω πολλες γενιες παιδιων αλλα και καθηγητωνμπορεί να δυσκολεύτηκα αλλά το αντιλήφθηκα!!! τι και αν έχω 30 μηνες προυπηρεσία και 2 επιτυχίες ασεπ; αξιζει να θυσιαστούν όλα στο βωμό του οράματος της αννούλας!!!!!