0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αναψανε λιγο τα αιματα; γιατι πολυ χαλαρους σας ειδα, επρεπε να χωσετε κι αλλα
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 01:23:07 amαναψανε λιγο τα αιματα; γιατι πολυ χαλαρους σας ειδα, επρεπε να χωσετε κι αλλα ε φυσικέ έχεις 890 τόσα μηνύματα και σε ξέρουν οι περισσότεροι, δεν ήσουν και πολύ πειστικός με αυτά που έλεγες!!!
ακουσα οτι θα γινει χαμος με τους αμω και ακω, μπορει να πεσει τρελο μεσο και ετσι ειπα να φτιαξω το προφιλ μου λιγακι σημερα το βραδυ, γιατι πολλα της εχω συρει 9 μηνες τωρα καλα δεν τα παω πολυχρονεμενη σαν υπερασπιστης σαςλετε αντι ωρομισθιας φετος να δουλεψω σε μεγκαλο καναλι;παντως καιτουλα,λωρα κτλ....εχω δακρυσει απο τα γελια σε σημειο να κινδυνευει το laptopελπιζω να μη μου θυμωσατεασε που απο 7-8 συνολικα ατομα στην αρχη καποια στιγμη ηταν 30 στo θεμα αυτο(μηπως να γραφω με ποσοστα;)
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 01:21:11 amακουσα οτι θα γινει χαμος με τους αμω και ακω, μπορει να πεσει τρελο μεσο και ετσι ειπα να φτιαξω το προφιλ μου λιγακι σημερα το βραδυ, γιατι πολλα της εχω συρει 9 μηνες τωρα καλα δεν τα παω πολυχρονεμενη σαν υπερασπιστης σαςλετε αντι ωρομισθιας φετος να δουλεψω σε μεγκαλο καναλι;παντως καιτουλα,λωρα κτλ....εχω δακρυσει απο τα γελια σε σημειο να κινδυνευει το laptopελπιζω να μη μου θυμωσατεασε που απο 7-8 συνολικα ατομα στην αρχη καποια στιγμη ηταν 30 στo θεμα αυτο(μηπως να γραφω με ποσοστα;)Eίπα κι εγώ...φυσικός πράμα...κι έχω σε εκτίμηση την αντίληψη σας!! Αν και την ψυλλιάστηκα την δουλειά στο τέλος Πάντως και στην υποκριτική θα ήσουν καλός...τρέχα για εξετάσεις στο Κρατικό...αν είσαι τόσο καλός και lie...θα κάνεις θραύση!!! Να γλιτώσεις κι απίο ΑΚΩ-ΑΜΩ.....
Και επίσης...φτου σου!!! Αν και γελάω κι εγώ αυτήν την στιγμή Το χρειαζόμαστε λίγο τελικά!!
σημερα αισθανθηκα λιγο..καψης, λιγο...καμπουρακηςσιγα το δυσκολο, μπορω και εγω να λεω τις μ@λ@κιες τους και να συγχιζω τον κοσμο, κριμα να μην παιρνω και τον ιδιο μισθο
Εγώ πάντως νομίζω πως αν αυτό που έκανε ο physikos13 και αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του topic το κάναμε σε διαδηλώσεις, θα καταφέρναμε πολύ πιο εύκολα ν’ ασχοληθούν τα κανάλια μαζί μας: φανταστείτε πανό που να γράφουν… «Μηδενικοί διορισμοί εδώ και τώρα στην παιδεία», «Ζήτω η αλληλοδιδακτική μέθοδος», «Νέες Τεχνολογίες & virtual καθηγητές τώρα» … κτλ