0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sixtir στις Αυγούστου 31, 2010, 01:02:36 amΠαράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:52:16 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:48:12 amΠαράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:46:42 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:41:16 amτι 25 τι 30,πανω κατω ιδια ειναι, αν θελεις να κανεις μαθημα κανειςεγώ θα έλεγα και 35 μια χαρα είναι. κάποτε πως υπηρχαν τμηματα με 40 παιδιά και τώρα δεν μπορούμε να κανουμε καλα τα 30; αρα είμαστε άχρηστοι εκπαιδευτικοι. επίσης τι 21 τι 12 ώρες; το ίδιο είναι... και για τους μονιμους τι 21 τι 26; να σου πω δεν εχεις και αδικοειμαστε μεσα στη μεταρυθμιση αυτη τη στιγμη, πρεπει να περασει χρονος για να ηρεμησουν τα παθη και τοτε θα καταλαβουμε οτι χαρασει σωστη πολιτικη στο παιδειαςνα μου το θυμηθείς μια μερα τα βιβλία της ιστορίας θα την αναφερουν ως την καλυτερη υπουργό παιδείας όλων των εποχών! και επειδη το κόβω αν διοριστώ ακόμη να διδάσκω τότε θα το παραδίδω το μαθημα αυτό και ένα ριγος θα με διαπερνά.....θα νιωθω περηφανη που στην αρχή της καριέρας μου τα εζησα όλα αυτά!!!τα κανάλια ήδη το αναφέρουν,,, άρα καμμιά προτομή σε κανά προαύλιο χώρο των πανεπιστημιών μένει....ενταξει μην υπερβαλλουμε κιολας, το καθηκον της κανει, αλλωστε κανενος το εργο δεν αναγνωριζεται αμεσα, θα περασουν πολλα χρονια για να κριθει
Παράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:52:16 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:48:12 amΠαράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:46:42 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:41:16 amτι 25 τι 30,πανω κατω ιδια ειναι, αν θελεις να κανεις μαθημα κανειςεγώ θα έλεγα και 35 μια χαρα είναι. κάποτε πως υπηρχαν τμηματα με 40 παιδιά και τώρα δεν μπορούμε να κανουμε καλα τα 30; αρα είμαστε άχρηστοι εκπαιδευτικοι. επίσης τι 21 τι 12 ώρες; το ίδιο είναι... και για τους μονιμους τι 21 τι 26; να σου πω δεν εχεις και αδικοειμαστε μεσα στη μεταρυθμιση αυτη τη στιγμη, πρεπει να περασει χρονος για να ηρεμησουν τα παθη και τοτε θα καταλαβουμε οτι χαρασει σωστη πολιτικη στο παιδειαςνα μου το θυμηθείς μια μερα τα βιβλία της ιστορίας θα την αναφερουν ως την καλυτερη υπουργό παιδείας όλων των εποχών! και επειδη το κόβω αν διοριστώ ακόμη να διδάσκω τότε θα το παραδίδω το μαθημα αυτό και ένα ριγος θα με διαπερνά.....θα νιωθω περηφανη που στην αρχή της καριέρας μου τα εζησα όλα αυτά!!!τα κανάλια ήδη το αναφέρουν,,, άρα καμμιά προτομή σε κανά προαύλιο χώρο των πανεπιστημιών μένει....
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:48:12 amΠαράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:46:42 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:41:16 amτι 25 τι 30,πανω κατω ιδια ειναι, αν θελεις να κανεις μαθημα κανειςεγώ θα έλεγα και 35 μια χαρα είναι. κάποτε πως υπηρχαν τμηματα με 40 παιδιά και τώρα δεν μπορούμε να κανουμε καλα τα 30; αρα είμαστε άχρηστοι εκπαιδευτικοι. επίσης τι 21 τι 12 ώρες; το ίδιο είναι... και για τους μονιμους τι 21 τι 26; να σου πω δεν εχεις και αδικοειμαστε μεσα στη μεταρυθμιση αυτη τη στιγμη, πρεπει να περασει χρονος για να ηρεμησουν τα παθη και τοτε θα καταλαβουμε οτι χαρασει σωστη πολιτικη στο παιδειαςνα μου το θυμηθείς μια μερα τα βιβλία της ιστορίας θα την αναφερουν ως την καλυτερη υπουργό παιδείας όλων των εποχών! και επειδη το κόβω αν διοριστώ ακόμη να διδάσκω τότε θα το παραδίδω το μαθημα αυτό και ένα ριγος θα με διαπερνά.....θα νιωθω περηφανη που στην αρχή της καριέρας μου τα εζησα όλα αυτά!!!
Παράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:46:42 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:41:16 amτι 25 τι 30,πανω κατω ιδια ειναι, αν θελεις να κανεις μαθημα κανειςεγώ θα έλεγα και 35 μια χαρα είναι. κάποτε πως υπηρχαν τμηματα με 40 παιδιά και τώρα δεν μπορούμε να κανουμε καλα τα 30; αρα είμαστε άχρηστοι εκπαιδευτικοι. επίσης τι 21 τι 12 ώρες; το ίδιο είναι... και για τους μονιμους τι 21 τι 26; να σου πω δεν εχεις και αδικοειμαστε μεσα στη μεταρυθμιση αυτη τη στιγμη, πρεπει να περασει χρονος για να ηρεμησουν τα παθη και τοτε θα καταλαβουμε οτι χαρασει σωστη πολιτικη στο παιδειας
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:41:16 amτι 25 τι 30,πανω κατω ιδια ειναι, αν θελεις να κανεις μαθημα κανειςεγώ θα έλεγα και 35 μια χαρα είναι. κάποτε πως υπηρχαν τμηματα με 40 παιδιά και τώρα δεν μπορούμε να κανουμε καλα τα 30; αρα είμαστε άχρηστοι εκπαιδευτικοι. επίσης τι 21 τι 12 ώρες; το ίδιο είναι... και για τους μονιμους τι 21 τι 26;
τι 25 τι 30,πανω κατω ιδια ειναι, αν θελεις να κανεις μαθημα κανεις
αυτα τα συνομωτικα με τις λεσχες δεν τα πιστευω
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 01:06:26 amΠαράθεση από: sixtir στις Αυγούστου 31, 2010, 01:02:36 amΠαράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:52:16 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:48:12 amΠαράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 31, 2010, 12:46:42 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 12:41:16 amτι 25 τι 30,πανω κατω ιδια ειναι, αν θελεις να κανεις μαθημα κανειςεγώ θα έλεγα και 35 μια χαρα είναι. κάποτε πως υπηρχαν τμηματα με 40 παιδιά και τώρα δεν μπορούμε να κανουμε καλα τα 30; αρα είμαστε άχρηστοι εκπαιδευτικοι. επίσης τι 21 τι 12 ώρες; το ίδιο είναι... και για τους μονιμους τι 21 τι 26; να σου πω δεν εχεις και αδικοειμαστε μεσα στη μεταρυθμιση αυτη τη στιγμη, πρεπει να περασει χρονος για να ηρεμησουν τα παθη και τοτε θα καταλαβουμε οτι χαρασει σωστη πολιτικη στο παιδειαςνα μου το θυμηθείς μια μερα τα βιβλία της ιστορίας θα την αναφερουν ως την καλυτερη υπουργό παιδείας όλων των εποχών! και επειδη το κόβω αν διοριστώ ακόμη να διδάσκω τότε θα το παραδίδω το μαθημα αυτό και ένα ριγος θα με διαπερνά.....θα νιωθω περηφανη που στην αρχή της καριέρας μου τα εζησα όλα αυτά!!!τα κανάλια ήδη το αναφέρουν,,, άρα καμμιά προτομή σε κανά προαύλιο χώρο των πανεπιστημιών μένει....ενταξει μην υπερβαλλουμε κιολας, το καθηκον της κανει, αλλωστε κανενος το εργο δεν αναγνωριζεται αμεσα, θα περασουν πολλα χρονια για να κριθει χαχα ναι σκέφτονται ακόμη τι μορφή θα δώσουν στην προτομή( βρυκόλακα κλπ)!!! μάλλον θα περιμένουν να δούν πόσα θύματα θα υπάρξουν και μετά, μην την αδικήσουν κιόλας...
ναι αλλα δεν συνομωτουν
ακουσα οτι θα γινει χαμος με τους αμω και ακω, μπορει να πεσει τρελο μεσο και ετσι ειπα να φτιαξω το προφιλ μου λιγακι σημερα το βραδυ, γιατι πολλα της εχω συρει 9 μηνες τωρα καλα δεν τα παω πολυχρονεμενη σαν υπερασπιστης σαςλετε αντι ωρομισθιας φετος να δουλεψω σε μεγκαλο καναλι;παντως καιτουλα,λωρα κτλ....εχω δακρυσει απο τα γελια σε σημειο να κινδυνευει το laptopελπιζω να μη μου θυμωσατεασε που απο 7-8 συνολικα ατομα στην αρχη καποια στιγμη ηταν 30 στo θεμα αυτο(μηπως να γραφω με ποσοστα;)