0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 01:10:07 amαυτα τα συνομωτικα με τις λεσχες δεν τα πιστευωΞανα hello...η ίδια το παραδέχτηκε πως παραβρέθηκε στην λέσχη Bildeberg!
αυτα τα συνομωτικα με τις λεσχες δεν τα πιστευω
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 01:23:07 amαναψανε λιγο τα αιματα; γιατι πολυ χαλαρους σας ειδα, επρεπε να χωσετε κι αλλα ε φυσικέ έχεις 890 τόσα μηνύματα και σε ξέρουν οι περισσότεροι, δεν ήσουν και πολύ πειστικός με αυτά που έλεγες!!!
αναψανε λιγο τα αιματα; γιατι πολυ χαλαρους σας ειδα, επρεπε να χωσετε κι αλλα
καληνυχτα σε ολους παω να φιλησω την εικονα της υπουργου που εχω στο προσκεφαλο και να προσευχηθω να την εχει ο θεος καλασας συνιστω να το κανετε και εσεις(3 φορες τη μερα μετα το φαγητο σαν υποθετο) θα σας βοηθησειε ρε με βλεπω ακω απο 1η φαση διπλα στο σπιτι μου, ε πολυχρονεμενη;
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2010, 01:42:48 amκαληνυχτα σε ολους παω να φιλησω την εικονα της υπουργου που εχω στο προσκεφαλο και να προσευχηθω να την εχει ο θεος καλασας συνιστω να το κανετε και εσεις(3 φορες τη μερα μετα το φαγητο σαν υποθετο) θα σας βοηθησειε ρε με βλεπω ακω απο 1η φαση διπλα στο σπιτι μου, ε πολυχρονεμενη;
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΥ Subject: Η Αννούλα μας! Ούτε δέκα, ούτε είκοσι αλλά 46 άτομα έχει στο γραφείο της η Άννα! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑ
αυτο με τους συνεργατες ειναι παλιο, που το ξεθαψατε, τωρα μπορει να λογικευτηκε και...να πηρε κι αλλους
Στο δελτίο του Mega ψάχνουν γιατί έπεσε η δημοτικότητα της Διαμαντοπούλου και το αποδίδουν στο χαμηλό προφίλ της... Οι άνθρωποι είναι ακόμα ανυποψίαστοι! Δεν κατάλαβαν ακόμα τι έγινε! Δημοσιογραφικά δαιμόνια!!! Και πού να δουν πού θα πέσει
Παράθεση από: Berlin στις Αυγούστου 31, 2010, 08:38:23 pmΣτο δελτίο του Mega ψάχνουν γιατί έπεσε η δημοτικότητα της Διαμαντοπούλου και το αποδίδουν στο χαμηλό προφίλ της... Οι άνθρωποι είναι ακόμα ανυποψίαστοι! Δεν κατάλαβαν ακόμα τι έγινε! Δημοσιογραφικά δαιμόνια!!! Και πού να δουν πού θα πέσει λες να μη ξέρουν....?