0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως το καταλαβαίνω εγώ, αυτοί που είναι χαμένοι είναι αυτοί που έχουν μαζέψει αρκετή προυπηρεσία (από ΠΔΣ, αναπληρωτές κλπ), αλλά δεν έχουν δώσει ποτε ΑΣΕΠ. Αυτοί, φαίνεται να είναι μπλοκαρισμένοι και να μην μπορούν να κάνουν τίποτα όσον αφορά την διεκδίκηση μόνιμου διορισμού. Πρέπει να περάσουν από το κατώφλι του ΑΣΕΠ υποχρεωτικά, προκειμένου η προυπηρεσία τους να αποκτήσει νόημα και αξία
και την καταχώρηση της μοριοδότησης των επιτυγχόντων του Α.Σ.Ε.Π. από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών σχολ. έτους 2009−10 συγκρότησε με απόφασή της η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου. Έτσι γράφει το ESOSΡε παδιά μήπως φέτος περάσει την μοριοδότηση μόνο για τους επιτυχόντες??εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτως ή άλλως είμαι επιτυχούσα αν και χαμηλά με 65 μόρια..Πως το ερμηνεύετε...?
ΣΥΜΦΩΝΩ. Τώρα μας παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία για να γίνουνε αλλαγές. Το ότι μαλώνουμε τώρα, δε φταίει κανένας άλλος παρά ΑΥΤΟΙ. Το ότι είαμστε τόσοι πολλοί δε φταίμε εμείς. Μη βγάζει ο ένας τα μάτια του άλλου, γιατί πολύ απλά ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ. Να κινηθούμε προς αυτούς που φταίνε. Ο ΑΣΕΠ δεν είναι κριτήριο διορισμού σε καμιά περίπτωση. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ.