0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε όταν θα είσαι 55 θα υπάρχουν πολλοί 35 άρηδες και 25άρηδες που θα μπορούν να κάνουν καλύτερο μάθημα θα έχουν περισσότερες γνώσεις και σύμφωνα με την κινητήρια δύναμη θα είναι φθηνότεροι απο εσένα...υποστηρίζεις την απόλυση σου?
καλησπερα σε ολους!τα εχω και γω χαμενα οπως και πολλοι απο εσας φανταζομαι!ολα αυτα που ανακοινωσε η κ. Διαμαντοπουλου απο ποτε θα εχουν εφαρμογη?ο τελευταιος ασεπ θα ισχυσει η θα αλλαξει κατι και σε αυτον?γιατι ειμαι διοριστεα για την επομενη χρονια και δεν ξερω τι σημαινουν ολα αυτα. αν υπαρχει καποιος πιο σχετικος απο μενα θα παρακαλουσα πολυ να μου λυσει αυτη την απορια...θα αλλαξει κατι για οσους ειναι διοριστεοι για την επομενη χρονια??
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ >:(Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,
Παράθεση από: kbazar στις Νοεμβρίου 15, 2009, 09:03:25 pmΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ >:(Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,
πολλοι λετε καταργηση του ασεπ!!και πωσ θα γινονται οι προσληψεισ?με επιτιριδα?δεν νομιζω να υπαρχει αλλοσ δρομοσ.ειμαι 23 ετων και εχω πανω μου στον πινακα 9000 ατομα!!θα μπω στη σειρα για 20 χρονια? ειναι σιγουρο οτι εσεισ που για καταργηση του ασεπ μιλατε με προσωπικο συμφερον.ο ασεπ τουλαχιστον ειναι καπωσ αξιοκρατρικοσ και δινει την ευκαιρια σε ολουσ να πετυχουν αλλοι με τισ προσφατεσ γνωσεισ και αλλοι με την εμπειρια.