0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣΕΠΙΤΥΧΩΝ 2002,2005,2007,2009..............ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ?ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΤΟΥ 2008 ΜΟΝΟ....ΖΗΤΑ 100%%ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ .........ΑΡΧΙΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ?ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΠΗΓΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑ ΜΟΡΙΑ....ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ........Ε ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟ 24ΜΗΝΟ....1 ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ......
το πηρα αυτουσιο απο τα μηνυματα στο αλφαβητα, γιατι μεχρι τωρα νομιζα οτι ημουν μονοςΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ
Δεν πρόκειται να καταργήσουν τον πίνακα αναπληρωτών. Γνώμη μου πάντα. Η μεταβατική περίοδος πιστεύω αναφέρεται σε όσους μη επιτυχόντες ασεπ, έχουν αποκτήσει προϋπηρεσία π.χ.τρίτεκνοι, και τους δίνει χρόνο μετάβασης για να περάσουν μια φορά τις εξετάσεις του ασεπ προκειμένου να μεταβούν στους μελλοντικούς πίνακες διορισμών.
παιδια,γιατι το κουραζετε τοσο;σαφως και θα μετραει η προυπηρεσια εφοσον συνδυαζεται με επιτυχια στο Ασεπ,κατι που το βρισκω απολυτα δικαιο.το εχει αναφερει και η Διαμαντοπουλου.απο την αλλη εχουν δικιο να ζητανε επιτυχια στο ασεπ,γιατι αλλιως απαξιωνεται τελειως ο θεσμος...και εδω που τα λεμε αν και προκειται για επιπονη και ψυχοφθορα διαδικασια,ξεκαθαριζεις και ξεσκονιζεις πολλα ζητηματα βασικων γνωσεων που θεωρουμε δεδομενα αλλα δεν ειναι.σαφως και ειμαι υπερ του ασεπ και της μη καταργησης προυπηρεσιας,εφοσον συνδυαζεται με επιτυχια.