0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aiax στις Μαρτίου 04, 2010, 10:34:08 pmΝα δούμε με ποιον θα κάνουν τις πανελλαδικές.....Παιδιά τέλος στην επαναστατική γυμναστική και στις απεργίες "κουτσουλιές". Κλείσιμο των σχολείων έπ' αόριστον και οπωσδήποτε κατεβασμένα ρολά την περίοδο των πανελλαδικών...Μόνο έτσι θα καταλάβουν ηχηρά πως ΔΕΝ έχουν την συναίνεσή μας στα αίσχη και τις κοροϊδίες τους...+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++και οχι μονο στις πανελλαδικες.και μεσα στις ενδοσχολικες.....μπας και μας ακουσει κανεις επιτελους....
Να δούμε με ποιον θα κάνουν τις πανελλαδικές.....
Υ.Γ. Στο σχολείο μου ψάχνουμε τρόπους αντίδρασης διαρκείας - εκτός της συμμετοχής στις απεργίες - αφού φρόντισαν να μας υποδουλώσουν ... οικονομικά...
Παράθεση από: dmath στις Μαρτίου 04, 2010, 10:32:06 pmΥ.Γ. Στο σχολείο μου ψάχνουμε τρόπους αντίδρασης διαρκείας - εκτός της συμμετοχής στις απεργίες - αφού φρόντισαν να μας υποδουλώσουν ... οικονομικά...Στο σχολείο μου σε ανάλογη συζήτηση έπεσαν οι εξής ιδέες: α) ομαδικές άδειες ασθενείας αλλά από το ίδιο ατύχημα ή νόσημα (όλοι στραμπουλήξαμε το δεξί μας πόδι). β) την αναλογία του 12% και του 30% να την αφαιρέσουμε από τη διάρκεια του μαθήματος (7 λεπτα πριν από τη λήξη να σταματούμε κάθε μορφής δραστηριότητα στην τάξη)γ) να μη συνοδεύσουμε μαθητές σε μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές.
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 04, 2010, 10:50:28 pmΠαράθεση από: dmath στις Μαρτίου 04, 2010, 10:32:06 pmΥ.Γ. Στο σχολείο μου ψάχνουμε τρόπους αντίδρασης διαρκείας - εκτός της συμμετοχής στις απεργίες - αφού φρόντισαν να μας υποδουλώσουν ... οικονομικά...Στο σχολείο μου σε ανάλογη συζήτηση έπεσαν οι εξής ιδέες: α) ομαδικές άδειες ασθενείας αλλά από το ίδιο ατύχημα ή νόσημα (όλοι στραμπουλήξαμε το δεξί μας πόδι). β) την αναλογία του 12% και του 30% να την αφαιρέσουμε από τη διάρκεια του μαθήματος (7 λεπτα πριν από τη λήξη να σταματούμε κάθε μορφής δραστηριότητα στην τάξη)γ) να μη συνοδεύσουμε μαθητές σε μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές.τα δυο πρωτα καλα μου ακουγονται αλλα το τριτο δεν λεει...οι μαθητες τις περιμενουν πως και πως..
Παράθεση από: athapris στις Μαρτίου 04, 2010, 10:38:11 pmΠαιδιά τέλος στην επαναστατική γυμναστική και στις απεργίες "κουτσουλιές". Κλείσιμο των σχολείων έπ' αόριστον και οπωσδήποτε κατεβασμένα ρολά την περίοδο των πανελλαδικών...Μόνο έτσι θα καταλάβουν ηχηρά πως ΔΕΝ έχουν την συναίνεσή μας στα αίσχη και τις κοροϊδίες τους...Μαρξ, Ένγκελς, Λένιν, Μπέμπελ και Μπουχάριντους στρίμωξα στο νου κουκκί - κουκκί.Να με, λοιπόν, κατέκτησα την χάριννα κρίνω με την διαλεκτική.«Αχώριστος η θεωρία και η πράξη» -συχνά σκοντάφτω στην εφαρμογή,μα η κριτική μου πάντοτε είναι εν τάξει,όλους κι όλα τα ελέγχει, τα εξηγεί.Τις συγκεντρώσεις των προλεταρίωναπ’ το παράθυρο μου τις κοιτώως να συγκινηθώ μέχρι δακρύωνκαι γράφω στίχους πλέον των 100.Τη σκέψη αφήνω διάφανο μπαλόνιστον άδειο ν’ ανεμίζεται ουρανό,να βλέπω την εντύπωση που απλώνειτο χρώμα που αντιφέγγει στο κενό.Τώρα το «Καπιτάλ» του Μαρξ κηρύττω,μα αποφεύγω την κάθε συμπλοκήγιατί, ξέρω, θανάσιμα θα πλήττωαν κάποτε με βάλουν φυλακή.Γ.Ρίτσος
Παιδιά τέλος στην επαναστατική γυμναστική και στις απεργίες "κουτσουλιές". Κλείσιμο των σχολείων έπ' αόριστον και οπωσδήποτε κατεβασμένα ρολά την περίοδο των πανελλαδικών...Μόνο έτσι θα καταλάβουν ηχηρά πως ΔΕΝ έχουν την συναίνεσή μας στα αίσχη και τις κοροϊδίες τους...
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 04, 2010, 10:50:28 pmΠαράθεση από: dmath στις Μαρτίου 04, 2010, 10:32:06 pmΥ.Γ. Στο σχολείο μου ψάχνουμε τρόπους αντίδρασης διαρκείας - εκτός της συμμετοχής στις απεργίες - αφού φρόντισαν να μας υποδουλώσουν ... οικονομικά...Στο σχολείο μου σε ανάλογη συζήτηση έπεσαν οι εξής ιδέες: α) ομαδικές άδειες ασθενείας αλλά από το ίδιο ατύχημα ή νόσημα (όλοι στραμπουλήξαμε το δεξί μας πόδι). β) την αναλογία του 12% και του 30% να την αφαιρέσουμε από τη διάρκεια του μαθήματος (7 λεπτα πριν από τη λήξη να σταματούμε κάθε μορφής δραστηριότητα στην τάξη)γ) να μη συνοδεύσουμε μαθητές σε μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές.Κατι σε αποχή;Eννοώ μπαίνω στην τάξη αλλά ... μόκο...
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 04, 2010, 10:50:28 pmΠαράθεση από: dmath στις Μαρτίου 04, 2010, 10:32:06 pmΥ.Γ. Στο σχολείο μου ψάχνουμε τρόπους αντίδρασης διαρκείας - εκτός της συμμετοχής στις απεργίες - αφού φρόντισαν να μας υποδουλώσουν ... οικονομικά...Στο σχολείο μου σε ανάλογη συζήτηση έπεσαν οι εξής ιδέες: α) ομαδικές άδειες ασθενείας αλλά από το ίδιο ατύχημα ή νόσημα (όλοι στραμπουλήξαμε το δεξί μας πόδι). β) την αναλογία του 12% και του 30% να την αφαιρέσουμε από τη διάρκεια του μαθήματος (7 λεπτα πριν από τη λήξη να σταματούμε κάθε μορφής δραστηριότητα στην τάξη)γ) να μη συνοδεύσουμε μαθητές σε μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές.α) λίγο δύσκολοβ) πολύ έξυπνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Πρεπει να διαδοθεί και στα άλλα σχολεία !!!!!!!!!!!!!! να γίνει πραγματικά . Θα έχει τρομερό αντικτυπο στην κοινωνίαγ) τα λυπάμαι τα καημενα, δε φταίνε
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 04, 2010, 10:50:28 pmΠαράθεση από: dmath στις Μαρτίου 04, 2010, 10:32:06 pmΥ.Γ. Στο σχολείο μου ψάχνουμε τρόπους αντίδρασης διαρκείας - εκτός της συμμετοχής στις απεργίες - αφού φρόντισαν να μας υποδουλώσουν ... οικονομικά...Στο σχολείο μου σε ανάλογη συζήτηση έπεσαν οι εξής ιδέες: α) ομαδικές άδειες ασθενείας αλλά από το ίδιο ατύχημα ή νόσημα (όλοι στραμπουλήξαμε το δεξί μας πόδι). β) την αναλογία του 12% και του 30% να την αφαιρέσουμε από τη διάρκεια του μαθήματος (7 λεπτα πριν από τη λήξη να σταματούμε κάθε μορφής δραστηριότητα στην τάξη)γ) να μη συνοδεύσουμε μαθητές σε μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές.Οχι στο δεξί μας πόδι στο δεξί μας χέρι αυτό που κάθε φορά τους ψηφιζει